Mopper til iRobot Roomba

 • iRobot Roomba Combo 1138 Mopper

  iRobot Roomba Combo 1138 Mopper

 • Mopper til iRobot Roomba Combo J7+

  Mopper til iRobot Roomba Combo J7+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba Combo 1138 (4)
Farve
 1. checkmark
  Grå (4)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

iRobot Roomba Mopper

Har du iRobot Roomba som også gør brug af gulvmopper, får du en super grundig rengøring hver eneste gang robotten tager en tur rundt i hjemmet. Du får kombineret støvsugning gulvvask, som sørger for at dit gulv altid er skinnende rent. Moppen sidder lige bag støvsugerbørsten, under din moppe, og vasker derfor først gulvet når alt skidtet er suget op 

Det bliver næsten ikke nemmere hvis du har en Roomba med moppe, for den klarer alt rengøringen af gulvet derhjemme. Det eneste du skal sørge for, er at udskifte dens dele når der er brug for det. Derudover skal du også tømme støvbeholderen og fylde vandtanken når det er tid til dette. Sammenligner du det med den tid du ellers havde brugt på en klassisk støvsugning, og en grundig gulvvask, så vinder du rigtig meget fritid ved at lave robotten klare opgaven.

Skift moppen efter hver gulvvask – og smid den direkte i vasketøjskurven

For at dit gulv altid kan blive så rent som muligt, skal du huske at skifte gulvmoppen. Kører din robot rundt med den samme moppeklud hele tiden, vil den ende med at gøre mere skade end gavn. En beskidt iRobot Roomba moppe vil nemlig trække alverdens skidt og snavs rundt i hele huset og så efterlader den gulvet mere beskidt end da den først startede. 

Det anbefales at du skifter din moppe til iRobot Roomba efter hver gulvvask, så er du helt sikker på at der altid er de bedste forudsætninger for den næste vask. Derudover skal din robot naturligvis heller ikke kører rundt eller holde stille med den samme gamle fugtige moppe hele tiden, da det hurtigt kan blive ulækkert. Husk derfor blot at tage moppen af og smid den til vask. 

iRobot Roomba gulvmopper kan ryge direkte i vaskemaskinen, og du skal derfor ikke bøvle med en håndvask eller lignende. Vask blot din moppeklud sammen med andre klude, viskestykker og lignende materialer. Eftersom moppen skal vaskes efter hver brug, er det en god ide at have et par ekstra mopper liggende. Løber du tør for rene mopper og er alle de beskidte i vasketøjskurven vil du nemlig ikke kunne få vasket dit gulv. Hav et lille lager af mopper så du altid har en ren en ved hånden. Så kan du altid få vasket dit gulv, uanset om det lige har været vaskedag eller ej. 

Sådan skifter du en moppeklud til iRobot Roomba 

Mopperne på Roomba robotten er utrolig nemme at skifte og det tager ingen tid. De er monteret på undersiden af maskinen via velcro og du skal derfor ikke afsætte mere end et par sekunder til både aftagning af den gamle moppe, og påsætning af den nye. Selvom udskiftning af moppen skal ske i forbindelse med hver enste gulvvask, er det ikke noget der kræver hverken tid eller kræfter. Du skal blot huske på at få den skiftet 

Det gør den helt store forskel for din gulvvask om du får skiftet moppekluden ved hver vask, og eftersom det er super nemt, burde det ikke være det store problem. Husk bare at påsætte en ren og tør moppe når du skifter. Her er det en god ide at have en lille stak liggende, for så har du altid en moppe klar når der er brug for den. Den nye moppe skal naturligvis sættes på, på samme måde som den gamle. Heldigvis er moppen udformet så den passer perfekt til støvsugeren, derfor er den også nem at sætte helt korrekt på. 

Billige mopper gør også grundigt rent! 

Når du skal have fat i en ny iRobot Roomba moppe behøver den ikke koste en formue. Billige moppeklude kan også gøre dit gulv skinnende rent helt uden problemer. Så længe moppen passer til netop din robotstøvsuger og er lavet i det rette materiale kan du være sikker på at den nok skal efterlade dit gulv pletfrit.  

Når du er på jagt efter nye mopper til Roomba, er det en god ide at kigge efter tilbud og mængderabatter. Køber du en masse iRobot Roomba moppeklude på én gang er der store besparelser at hente, og så har du også flere på lager. Din Roomba kommer helt sikkert til at slide et par mopper op i sin levetid, og det er derfor helt fint at købe en større stak af mopper som du blot kan have liggende i skabet sammen med alt det andet tilbehør til din robot. Mopperne er nok det udstyr du skifter oftest, derfor er det også en god ide at have lidt ekstra.