Børster til Alle iRobot Roomba

 • iRobot Roomba 500-Serien Børster

  iRobot Roomba 500-Serien Børster

 • iRobot Roomba 600-Serien Børster

  iRobot Roomba 600-Serien Børster

 • iRobot Roomba 700-Serien Børster

  iRobot Roomba 700-Serien Børster

 • iRobot Roomba 800-Serien Børster

  iRobot Roomba 800-Serien Børster

 • iRobot Roomba 900-Serien Børster

  iRobot Roomba 900-Serien Børster

 • iRobot Roomba E-Serien Børster

  iRobot Roomba E-Serien Børster

 • iRobot Roomba i-Serien Børster

  iRobot Roomba i-Serien Børster

 • iRobot Roomba J-Serien Børster

  iRobot Roomba J-Serien Børster

 • iRobot Roomba S-Serien Børster

  iRobot Roomba S-Serien Børster

 • iRobot Roomba Combo 1138 Børster

  iRobot Roomba Combo 1138 Børster

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (59)
 2. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (56)
 3. checkmark
  iRobot Roomba E5 (55)
 4. checkmark
  iRobot Roomba E6 (55)
 5. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (22)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (21)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (21)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (21)
 9. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (15)
 10. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (15)
 11. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (15)
 12. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (12)
 13. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (12)
 14. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (11)
 15. checkmark
  iRobot Roomba Combo J7+ / J9+ (10)
 16. checkmark
  iRobot Roomba Combo 1138 (7)
 17. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (5)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (69)
 2. checkmark
  Grøn (33)
 3. checkmark
  Multifarvet (32)
 4. checkmark
  Sort (15)
 5. checkmark
  Gul (12)
 6. checkmark
  Blå (5)
 7. checkmark
  Grå (4)
 8. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 9. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til alle iRobot Roomba robotstøvsugere

Børsterne er vitale dele af din Roomba robotstøvsuger, eftersom det er dem, der opsamler støvs og møg på gulvet og sender det videre op i beholderen i støvsugeren. De skal derfor være i god stand og rengjorte, hvis de skal kunne fungere optimalt og rengøre gulvet uden at efterlade helligdage. Selvom en iRobot Roomba er en robotstøvsuger, kræver det stadig, at man interferer en gang imellem for at sikre sig, at alt er, som det skal være.

Børsterne bliver slidt med tiden, og hvis du ønsker at beholde din iRobot Roomba længe, så er det vigtigt med vedligehold og eventuel udskiftning af børsterne. 

Hvor ofte skal du skifte børster på din iRobot Roomba?

Børsterne på iRobot Roomba skal udskiftes lidt oftere end fx filteret. Det skyldes, at det i bund og grund er børsterne, der gør det hårde stykke arbejde. Det er dem, der “er i marken”, og de tæskes konstant mod jorden. Det resulterer i tydeligt slid, som kan mærkes på din Roomba’s støvsugningsevne. Derfor skal børsterne kan tilses og eventuelt skiftes hver anden måned. Gør du dem dog ofte rene og børster dem af, så kan de som regel holde længere, men tommelfingerreglen er cirka hver anden måned. Har du kæledyr, kan det dog være en idé at skifte dem endnu oftere. Det beror igen på, hvor meget Roomba’en bliver brugt.

Hvordan skifter du børsterne på en iRobot Roomba robotstøvsuger?

Børsterne er nemme at skifte på en iRobot Roomba, og det er ikke noget, som du behøver at have gjort før, før du begiver dig ud i det første gang. Dog skal du være opmærksom på, at der er mere end én børste i robotstøvsugeren. Forrest på snuden sidder hovedbørsten, som er den der gør det grove arbejde. Det er den største og vigtigste børste, deraf navnet hovedbørste. Det er forskelligt fra model til model, hvordan man skifter hovedbørsten, men det kræver ikke noget specielt værktøj.

Børsterne skiftes på undersiden af din iRobot Roomba, så sørg først for, at din robotstøvsuger er slukket. For at skifte hovedbørsten, skal du i mange tilfælde løfte en lille plastikarm op, og så kan hovedbørsten tages ud af din iRobot Roomba.

Sidebørsterne er skruet fast med en lille skrue, så find en passende skruetrækker og skru så sidebørsterne af. Husk at gemme skruen, til når du skal montere dine nye sidebørster.

Bruger alle iRobot Roomba robotstøvsugere samme børster?

Det havde været utroligt belejligt, hvis alle iRobot’s Roomba-robotstøvsugere brugte de samme børster. Så skulle man ikke til at sætte sig ind i de mange forskellige modeller, der findes, og så slap man for usikkerheden, når man havde bestilt sine nye børster i forhold til om de passer eller ej.

Der er dog mange børster, som passer til mere end bare én enkelt Roomba-robotstøvsuger. Ofte passer børsterne til en hel serie eller sågar flere serier. Hvis du ejer flere robotstøvsugere fra iRobot, kan du være heldig, at børsterne altså passer til begge modeller. Der er forskel på, hvordan de forskellige modeller fungerer, hvorfor der også er forskel på børsterne. Nogle børster består af tre børster, mens andre består af fem eller seks.

Hvornår er det tid til at skifte børster på en iRobot Roomba?

Der er flere, som ikke ved, at det er en vigtig del af sin Roomba’s vedligehold at skifte børsterne, det kan være, du er en af dem. Men der er intet at være flov over, mange skifter heller aldrig børsterne på deres almindelige støvsugere.

Men får du ikke skiftet dine børster ofte nok, så går det altså desværre ud over din Roomba’s støvsugning. Husk derfor, at selvom det er en robotstøvsuger, så er den ikke robot nok til at klare sig fuldstændigt uden din hjælp.