Børster til iRobot Roomba 500- / 600- / 700-Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (11)
 2. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (11)
 3. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (11)
Farve
 1. checkmark
  Gul (2)
 2. checkmark
  Blå (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til iRobot Roomba 500- / 600- / 700-Serien

I den travle hverdag, hjælper den lille automatiske rengøringsassistent fra iRobot dig med at holde gulvet rent og pænt, uden at du behøver at løfte en finger. Det eneste du skal gøre er, at holde din robotstøvsuger ren og passe godt på den. 

Her skal du bruge det rigtige udstyr og tilbehør. Her på Evermart.dk kan du finde lige netop det udstyr og tilbehør som passer til din iRobot Roomba 500-, 600- eller 700-Serie robotstøvsuger. 

Nogle af iRobot Roomba robotstøvsugerens vigtigste komponenter er børsterne. Du skal løbende holde øje med, om de er i pæn og ordentlig stand, så robotstøvsugeren kan fortsætte med at rengøre dit gulv igen og igen. 

Hvor ofte skal du skifte børster på en iRobot Roomba?

For at passe godt på sin iRobot Roomba robotstøvsuger, er det nødvendigt en gang imellem at vedligeholde den ved at udskifte filtre og bør

ster. Disse dele er designet således at de er nemme at udskifte. Du bør udskifte børsterne, når de er blevet for beskidte, ødelagte eller ikke længere giver den ønskede rengøring. 

Børster iRobot Roomba 500 600 700

Kom ind i alle hjørner og kanter med forskellige børster

Der sidder tre typer af børster under din iRobot Roomba støvsuger. Børsterne opfylder forskellige funktioner, og sammen
sikrer de et fuldendt rengøringsresultat, og kommer langs alle kanter, ud i hjørnerne og under sofaen.

De tre typer af børster er:

 • Gummibørsten: Denne børste har til opgave at løsne og opsamle alt fra støv til hundehår fra gulvet.

 • Hovedbørsten: Børsten her har til formål er at samle alt snavset op og føre det ind i din robotstøvsuger.

 • Sidebørsten: For at robotstøvsugeren kan komme helt ud til kanten, bruger den sidebørsten. Den hjælper med at fjerne
  støv og snavs fra k
  anter og lister i dit hjem. Sidebørsten findes både i en trearmet og seksarmet model.  

Sådan skifter du børster på iRobot Roomba robotstøvsuger

Det er heldigvis nemt at skifte din iRobots børster. Start med at vende bunden i vejret på din iRobot Roomba 500-, 600- & 700-Serie robotstøvsuger.

For at udskifte din robotstøvsugers sidebørste skal du bruge en stjerneskruetrækker. Sidebørsten afmonteres nemlig ved at løsne skruen i midten af sidebørsten, hvorefter den let kan tages af. Den nye sidebørste kan nu sættes på. 

Hovedbørsten og gummibørsten kan udskiftes uden brug af værktøj. Du vender blot bunden i vejret på din iRobot robotstøvsuger og løfter det beskyttende gitter over hovedbørsten og gummibørsten. Du skal herefter blot trække de dele ud, du ønsker at udskifte og indsætte de nye børster. 

Bruger 500-, 600- & 700-Serierne samme børster?

Alle robotstøvsugerne fra iRobot Roomba i serierne 500, 600 og 700 bruger samme børster. De bruger alle de samme tre typer børster til at gøre gulve rene. Her på siden kan du finde billige børster som passer til din iRobot Roomba støvsuger, uanset hvilken model du har.

Vi tilbyder også forskellige tilbehørstkit til din iRobot Roomba robotstøvsuger. Med en børstepakke eller børste- og filterpakke får du alt det du mangler til din iRobot 500-, 600- eller 700-serie samlet på én gang - og endda med mængderabat. På den måde er du sikret, at din robotstøvsuger kan rengøre dit hjem i lang tid endnu.