Tilbehørspakker til iRobot Roomba S-Serien

  • Tilbehørspakker til iRobot Roomba S9 / S9+

    Tilbehørspakker til iRobot Roomba S9 / S9+

Hvad får man i en tilbehørspakke til iRobot Roomba S-serien?

I en tilbehørspakke til iRobot Roomba S-Serien får du alle nødvendige dele og alt det vigtige udstyr, din iRobot Roomba S skal bruge.

I iRobot Roomba S-Serie tilbehørspakker finder du børstesæt, støvsugerposer og HEPA-filtre i én samlet pakke. 

Børstesættet består af sidebørster og en hovedbørste i gummi. Hovedbørsten, hvis hovedfunktion er at give en optimal støvsugning af alt skidt og snavs, den kører, er den største børst i sættet. Dertil er der også sidebørsterne, hvis funktion er at tage skidt og snavs ude ved hjørnerne og kanterne, samt det som hovedbørsten ikke får opfanget.

Derudover er der også støvsugerposer i iRobot Roomba S-Serien tilbehørspakker, som er en god ide at have flere af, da de skal skiftes jævnligt, for at robotstøvsugeren kan levere en grundig støvsugning af gulvet. 

Og ligesom en støvsugerpose skal skiftes jævnligt, så skal et filter også skiftes af og til, så robotstøvsugeren får den mest kraftige og optimale sugeevne.

Her er et HEPA-filter også en del af en tilbehørspakke til iRobot Roomba S-Serien. Et HEPA-filter er en god løsning, da filteret er kendt for at være et allergivenligt filter, der også er med til at give et sundere indeklima.