Filter til iRobot Roomba S Serien

 • Filter til iRobot Roomba S9 / S9+

  Filter til iRobot Roomba S9 / S9+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (9)
 2. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (5)
 3. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (5)
 4. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 5. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba E5 (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba E6 (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 15. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Grøn (7)
 3. checkmark
  Multifarvet (6)
 4. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige HEPA filtre i høj kvalitet til iRobot Roomba S-Serien

iRobot Roomba S-serien bruger som alle andre støvsugere også filtre som en del af dens støvsugning. I korte ord sidder filteret dér, hvor udstødningsluften fra støvsugeren kommer ud. Filteret har altså den vigtige funktion at sørge for, at det er ren luft, der passerer igennem. Til det bruges HEPA-standarden, som næsten alle filtre har. HEPA-filteret gør, at skadelige partikler og opsuget materiale forbliver inde i beholderen af din Roomba S-model, og de er nemme at udskifte.

Bruger alle S-modeller samme filtre?

Flere af modellerne i Roomba S-serien bruger de samme filtre, hvilket gør det sværere at købe det forkerte filter. Som eksempel kan nævnes Roomba S9 og S9+, der begge bruger samme HEPA-filtre.

Ønsker du et allergifrit hjem? Så skal du købe HEPA filtre

HEPA filter
HEPA filtre er de bedste filtre til din Roomba S-model. HEPA står for High Efficiency Particulate Air - på dansk betyder det, at HEPA filteret renser luften for partikler, som kan være skadelige. Filteret er utroligt tæt, og det er derfor kun den reneste udstødningsluft, som kommer ud.

Allergifrit hjem
HEPA filteret filtrerer også allergener fra, så du kan få et allergifrit hjem. Støv, pollen og allergener fra dyr kan altså nemt støvsuges op af en Roomba S-model, og på grund af HEPA filteret forbliver de altså i beholderen.

Er det på tide at skifte filter på din Roomba S-robotstøvsuger?

Der er flere måder, hvorpå du kan finde ud af, at det er på tide at skifte filteret i din Roomba S-robotstøvsuger. Er filteret beskadiget eller rigtig slidt, så mærkes det på luftkvaliteten i dit hjem. Hvis filteret er utæt, så fiser det meste af det, du støvsuger, ud i luften igen.

Så kan det være, at det er på tide, du skifter filteret i din Roomba S-model. På det tidspunkt er det nemlig ikke længere muligt blot at rengøre HEPA filteret. Især hvis du har kæledyr er det vigtigt at være opmærksom på sit filter, eftersom det slider lidt mere på dem.

Derfor skal du huske at rengøre filteret jævnligt på din robotstøvsuger

For at dit filter på din Roomba S-model kan holde længst muligt, er det vigtigt, at du husker at rengøre dit filter. Det er en god idé at rengøre filteret en gang om ugen. Det er heldigvis ikke så svært, det tager kun et par minutter. Afmontér filteret og skyl det nænsomt under hanen. Lad det herefter tørre i cirka 24 timer, før du sætter det tilbage.

Hvis du har kæledyr, så er det en god idé at rengøre dit filter én gang i ugen, da deres hår og allergener tager hårdt på filteret.

Guide til skift af filter på din iRobot Roomba S-model

Montering / afmontering af støvfilter
Det er ganske nemt at skifte filteret på din iRobot Roomba S-model. På undersiden af Roomba’en kan du åbne en dør til filteret, så filteret kan ses. Filteret er nemt at tage ud, det sidder heldigvis ikke fast med noget.

Når du har taget filteret ud, er det bare at banke det af nogle gange på siden af skraldespanden, så det værste kommer af. Herefter kan du skylle det og lade det tørre, og når det engang er tørt igen, kan du montere det.

Derfor kan det betale sig at købe flere filtre på én gang

Hvis du køber flere filtre på én gang, så slipper du for gang på gang at skulle dobbelttjekke, hvilken model, du har og være usikker på, om de passer til den. Med en pakke med flere filtre, så behøver du kun at undersøge model og så videre den ene gang, du køber filtre. Det betyder også, at du altid har nogle ekstra filtre liggende, hvis det skulle blive tid til at udskifte det. Du sparer også fragt og får selvfølgelig mængderabat, når du køber flere filtre ad gangen.