Tilbehør til Hund

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hundetilbehør

Tilbehør til hund - ALT til hunde i alle størrelser

Hunden er menneskets bedste ven og skal derfor også behandles sådan. I kataloget ovenfor finder du et stort udvalg af alt det vigtigste tilbehør til hunde, så du kan forkæle din hund med noget fedt hundelegetøj eller et flot nyt halsbånd. Her på siden har vi samlet alt det vigtigste du har brug for, når det kommer til at gøre livet for din hund lidt sødere. Her finder du legetøj til alle slags hunde, store som små, med alle slags energiniveau. Du finder også et stort udvalg af flotte halsbånd og snore, så din hund altid kan se super fin og sød ud! Din hund kan også komme til at se ekstra godt ud, hvis du vælger et produkt fra kategorien pelspleje og trimning. Der finder du nemlig alt det, der skal til for at hundens pels altid er flot og ren.

Tag et kig i kataloget ovenfor og udforsk alle de forskellige former for hundetilbehør til netop dig og din hund – du finder garanteret noget, der passer til jer!

Kæmpe udvalg af sjovt og spændende hundelegetøj

Her på siden finder du et stort udvalg af sjovt legetøj til din hund. Vi har sammensat et kæmpe udvalg, så du kan helt sikkert finde noget legetøj, der falder i din hunds smag. Hunde er alle forskellige og derfor er det forskelligt, hvad hver hund finder sjovt. De fleste hunde elsker en god bold, men det er bestemt ikke alle. Derfor må man prøve lidt forskelligt, for at finde frem til hvad der interessere netop ens egen hund. Uanset om din hund elsker bolde, bamser med lyd, bolde der gemmer på godbidder eller lignende, så kan du finde det hele her hos os. Vi har sammensat et bredt udvalg, så der er noget til alle hunde i alle størrelser og alle aldre. Du kan derfor helt sikkert finde noget spændende og sjovt hundelegetøj her på siden, som netop din hund vil elske!

Flotte hundehalsbånd & praktiske hundesnore

Vi tilbyder et spændende sortiment af halsbånd og snore til hunde i mange størrelser. Uanset om du leder efter et simpelt halsbånd i nylon eller et mere glamourøst halsbånd, så kan du med god chance finde det her hos os. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, så der er til enhver smag. Alle vores halsbånd er lavet i gode og solide materialer, så de kan holde til lidt af hvert. Et halsbånd kan med fordel være i god kvalitet, så det kan holde til både gåture med snor, tumlen i haven m.m. Et hundehalsbånd kan godt få nogle knubs med tiden, og derfor er det smart at vælge et i slidstærke materialer. Når man får en hundehvalp, så kan det være en stor ting at købe et halsbånd for første gang. Man kan blive helt forvirret over de mange valgmuligheder. Det vigtigste er, at finde et halsbånd, som sidder behageligt og komfortabelt omkring hundens hals. Derudover bliver halsbåndene ofte skiftet ud jo ældre hunden bliver, medmindre det er en meget lille hund, som altid vil bruge samme størrelse. 

Udover et halsbånd, så er hundesnore også noget som størstedelen bruger eller i hvert fald ejer. Nogle hunde går altid frit, hvorimod andre altid går i snor. Hvis du leder efter en god og praktisk hundesnor, så finder du også det her på siden. Vi har sammensat et varieret udvalg af hundesnore, hvor du finder gode og solide snore. Det er især vigtigt at hundesnoren er solid og slidstærk, da den skal kunne holde til, hvis hunden trækker. Den skal også gerne kunne holde til mange fremtidige lufteture. Vores hundesnore her på siden er lavet i holdbare og slidstærke materialer, så du ikke skal være bange for en ødelagt snor på turene. 

Alt hvad du skal bruge til pelspleje & trimning af din hund

Når det kommer til hunde, så er pelspleje og trimning en vigtig del af det at have hund. Hunde skal børstes, vaskes, have klippet negle, renset tårekanaler m.m. Det er super vigtigt at man plejer sin hund og dens pels godt - ligesom vi plejer os selv. Her på siden finder du et stort udvalg af alt hvad du skal bruge for, at kunne opnå en optimal pleje af din hund. Du finder blandt andet negleklippere, sakse, børste, kamme og meget mere. Mange plejer selv deres hund jævnligt, og så får hunden en tur hos hundefrisøren 1-2 gange om året, hvor hunden får den helt store tur. For at kunne give din hund en god pleje, så kræver det noget godt udstyr - og det kan du finde her hos os til lave priser! 

Derfor skal du pleje din hund

Det er vigtigt at du tager dig tid til at pleje din hund, da det også går ind og bliver en del af aktiveringen for hunden. En hund skal aktiveres dagligt, og her går pelspleje også ind og bliver en del af dette. Hunden bliver holdt ved selskab og bliver aktiveret ved at få plejet og børstet pelsen. Det kræver meget energi for nogle hunde, hvis de ikke er særlig vilde med processen. Det kan derfor være noget man skal lære sin hund stille og roligt, at det ikke er farligt at blive børstet eller få klippet negle. Det er faktisk en hyggelig stund man kan have med sin hund. 

Tilbehør & udstyr til din hundetræning

Mangler du noget godt udstyr til at få den optimale træning med din hund? Det finder du lige her! Her på siden har vi sammensat et udvalg af udstyr og tilbehør til din hundetræning. Hundetræning er en super vigtig del af det, at opdrage en hund. Det kan være en nemmere proces, hvis du køber noget godt og spændende tilbehør til hundetræningen. Udstyr til hundetræning kan eksempelvis være vores forskellige tunneller, som hunden skal løbe igennem og ud på den anden side til ejeren, der står og kalder. Der er mange former for hundetræning, og man kan bruge alverdens tilbehør og udstyr til at træne hunden med. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor du helt sikkert kan finde noget, der kan stimulerer og være med i læringen under træningen med din hund. 

Tilbehør der kan skabe resultater i hundetræningen

Noget udstyr er bedre end andet til hundetræning. Det kan være svært at finde frem til det rigtige, hvis ikke man har prøvet det før. Tilbehør der kan skabe gode resultater under hundetræningen kan eksempelvis være legetøj, der gemmer på godbidder, hvor hunden skal forsøge at få godbidderne ud - det kræver koncentration og vedholdenhed for hunden. Det kan også være en god bold, som hunden skal lære at hente og bringe tilbage. Her på siden finder du forskellige ting, som du kan bruge under hundetræningen. Meget hundetræning går også ud på at hunden skal lære at adlyde og sidde, når den bliver det fortalt. Det kræver ikke altid det store udstyr, men blot gentagne gange af ordre og godbidder som belønning. 

Køb det bedste af det bedste til din mest trofaste ven

Hvis du også knuselsker din hund, så skal den naturligvis kun have det bedste af det bedste. En hund er en glad skabning, som altid er glad for at se sin ejer, uanset om der er gået 1 time eller 8 timer. Det er fantastisk at komme hjem efter en lang hård dag på arbejdet, og blive taget imod med stor glæde. Det er det, som mange hundeejere blandt andet elsker ved at have hund. Fordi at en hund giver enormt meget glæde i hverdagen, så vil mange ejere også gerne sørge for, at hunden har det så godt som overhovedet muligt. Godt udstyr, gode kurve, fine madskåle, behagelige halsbånd og sjovt legetøj gør alt sammen hundelivet lidt bedre.

Stort udvalg af madskåle, kurve m.m. til hunde

Hvis du allerede har fyldt godt op af sjovt legetøj, aktiverende bolde og udstyr til pelspleje, men mangler mere praktiske ting, såsom madskåle, kurve eller lignende, så finder du skam også det her på siden. Vi har et spændende udvalg af fine madskåle i forskellige farver og materialer, så du kan finde lige den, der passer ind i dit hjem. Du finder også et stort udvalg af bløde og behagelige kurve, så din hund altid har et rart sted at ligge. Vi kører løbende med skarpe tilbud og altid lave priser, så det er bare med at slå til, hvis du vil have tilbehør til din hund i god kvalitet til en lav pris! Hvis du har spørgsmål til os eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage på telefon +45 71 99 91 92 og på vores mail: [email protected]. Vi besvare altid alle henvendelser hurtigst muligt og på bedste vis!