Hunde Madskåle & Måtter

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hund (5)
 2. checkmark
  Kat (5)
Farve
 1. checkmark
  Beige (1)
 2. checkmark
  Lysegrå (1)
 3. checkmark
  Pink (1)
 4. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Madskåle & Måtter - Stort udvalg af madskåle til hunde i alle størrelser

Her på siden finder du mange forskellige slags madskåle og måtter til din hunds spiseområde. Hundemad kan nemt sprede sig ud over det hele og derfor kan det være en god idé med en god madskål og et godt underlag i form af en måtte. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg af hundeskåle her på siden, så der er god chance for, at du kan finde en madskål, der passer til din hunds størrelse og behov. Du kan med fordel holde din hunds spiseplads enkel og uden for mange forstyrrende elementer. Der skal bare være en madskål og en vandskål - eventuelt også et smart underlag. Det er ikke stedet, hvor hunden skal lege eller decideret aktiveres. Det er stedet hvor der skal spises og drikkes i ro og mag. 

Der findes efterhånden mange forskellige slags madskåle til hunde i dag. Vi har samlet et stort udvalg her på siden, så du kan finde en madskål i lige den farve du ønsker, materiale og design. Når man køber madskål til hunde, så er det vigtigt at man vælger en skål, der har den rigtige størrelse i forhold til hvilken hunderace man ejer. Det duer eksempelvis ikke at købe en alt for lille skål til en Golden Retriever. Modsat er det også alt for voldsomt at købe en kæmpe madskål til en lille gravhund. Derfor skal du forsøge at finde madskåle, der passer nogenlunde i højden til din hunds højde og størrelse. 

Kæmpe udvalg af billige madskåle i god kvalitet

Hos Evermart.dk finder du et stort udvalg af gode og solide madskåle i god kvalitet. Vi forsøger at tilbyde mange forskellige slags madskåle, så der er noget til enhver smag. Når du skal købe en madskål til din hund, så kan du med fordel overveje hvilke materialer den skal være i. Der kan være stor forskel på, hvilke materialer man vælger, når det kommer til mad- og vandskåle. Madskåle i rustfri stål kan ofte holde til meget mere, men er måske ikke altid så hyggelige og personlige at have stående i hjemmet. Vi tilbyder som sagt et stort udvalg af madskåle til hunde, så gå endelig på opdagelse her i kataloget og find lige den madskål, som du synes din hund fortjener!

Madskåle til hunde i rustfri stål

Her på siden finder du et stort udvalg af madskåle til hunde i rustfri stål. Madskåle til hunde i rustfri stål kan passe ind i de fleste hjem. Det er ikke en madskål, der larmer for meget. Den er enkel og går aldrig rigtig af mode. Derudover er den nem at rengøre og bakterier vil ikke sætte sig fast i en madskål af rustfrit stål. Du kan altså gøre hverdagen lidt nemmere, når selve madskålen til hunden ikke bliver en opgave i sig selv. Her på siden finder du forskellige slags madskåle i rustfri stål - nogle hvor selve skålen er i rustfri stål og resten er af plastik, og nogle hvor det hele er lavet i rustfri stål.

Madskåle til hunde i plastik

Hundeskåle i plastik kan være lidt mere spændende at have stående i hjemmet, fordi de ofte kan fås med motiver og i mange forskellige farver. Plastik madskåle er nemme at rengøre og kan ofte komme en tur i opvaskemaskinen. Madskåle i plast med motiv passer perfekt ind i det mere humoristiske hjem, hvor der godt må være plads til farver, uden det skal gå i ét med boligindretningen. En madskål i plast kan godt blive grim efter nogle år, hvor den kan trænge til en udskiftning, men her er det formentlig også tid til en ny farve eller et nyt motiv. Der findes mange søde hundeskåle i plast i dag med små farverige hundepoter og meget andet på, som kan se super fint ud ved hundens spiseplads. Du kan helt sikkert finde en hundeskål i plastik her på siden, som passer ind i jeres hjem og indretning. 

Foldbare rejseskåle i silikone

Her på siden finder du også super smarte rejseskåle til din hund, så der altid er en skål til vand eller mad. Det er en perfekt skål at have med på ferien, hvor der godt kan være brug for noget vand til din hund. I stedet for at skulle hælde vand i hænderne og forsøge at få din hund til at drikke derfra, så kan du bare folde vores smarte rejseskål ud og hælde vand i. Når rejseskålen er foldet ud, så fungere den fuldstændig som en almindelig mad-/vandskål. 

Her på siden finder du foldbare rejseskåle i silikone, som er nemme at bøje og folde sammen i tasken. De folder sig selv ud til en normal skål takket være silikone materialet. Har du før stået sydpå eller bare en sommerdag her i Danmark med solen bagende ned på dig og din hund, og desperat prøvet at få din hund til at drikke direkte fra vandflasken? Det er næsten en umulig opgave, og alt dette slipper du for med vores foldbare rejseskåle til hunde.

Forlæng hundens spisetid med slowfeeder madskål

Synes du at din hund spiser alt for hurtigt? Næsten sluger maden? Det kan du sætte en stopper for med vores slowfeeder madskåle. Her får du en super smart madskål, som får hunden til at sætte farten ned når der spises. Nogle hunde sluger maden så hurtigt at de næsten får det dårligt bagefter. Nogle hunde trænger også bare til lidt mere aktivering og underholdning, hvilket du også kan opnå med disse slowfeeder madskåle. 

En slowfeeder madskål er en skål eller en slags plade, hvor der er små udfordringer i. Det kan være små “bakker” eller folder, hvor maden gemmer sig, så det tager længere tid for hunden at finde og få dem op. Det kan hjælpe mange hunde til ikke at blive kvalt i maden, hvis de har en tendens til at spise alt for hurtigt. Du finder både slowfeeder madskåle i plastik og silikone her på siden, alt efter hvad du måtte foretrække. 

Billige & praktiske dobbeltskåle til hunde hos Evermart.dk

Hvis du gerne vil have en nem, smart og praktisk løsning, når det kommer til madskåle til din hund, så kan du vælge en af vores dobbeltskåle til hunde. Her får du både mad- og vandskål i én, så du slipper for, at vandskål eller madskål bliver trukket rundt i hjemmet. Her kan du nemt holde styr på skålene og nemt rengøre det hele på en gang. Det er også dejlig praktisk for din hund, da vand og mad er lige ved siden af hinanden. Hunden kan derfor drikke godt med vand mens der spises, fordi det allerede er lige ved siden af i samme skåle-holder. Her på siden finder du dobbeltskåle i forskellige farver og materialer, så du kan helt sikkert finde en dobbeltskål til din hund derhjemme, som du kan lide!

Flotte og praktiske måtter til hundeskålene

Hvis der er en ting, som mange hundeejere formentlig er træt af, så er det mad og vand udover det hele. Uanset om du har hundeskålene til at stå i gangen, bryggerset eller i køkkenet, så er det træls at skulle samle foder og tørre vand op flere gange om dagen. Det kan du undgå, hvis du køber en af vores smarte måtter til hundeskåle. Udover at du slipper for, at have vand og mad ud over det hele, så kan det også være en stor fordel for din hund med en måtte. Mange måtter til hundeskåle kommer i silikone eller lignende materiale, så det står fast på gulvet. Hunde får en meget behageligere måde at spise på, fordi skålene ikke kører rundt på gulvet imens - de står fast og solidt på silikone måtten, som også hænger fast ved gulvet. En måtte er næsten et must-have, når man har hundeskåle i hjemmet. 

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af madskåle og måtter eller øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os! Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på både telefon +45 71 99 91 92 og på mail: [email protected]. Hvis du leder efter andet tilbehør til din hund, så finder du både reflekser og lys til hunde til de mørke aftenture, hundeposer, pelspleje, halsbånd og snore, hundelegetøj og meget mere hos Evermart.dk. Du kan finde alt hvad du skal bruge, for at gøre hundelivet bedre for din hund derhjemme!