Tilbehør til Kæledyr

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kat (71)
 2. checkmark
  Hund (48)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (3)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (3)
 5. checkmark
  Ninebot E22E (3)
 6. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (3)
 7. checkmark
  Cykel (3)
 8. checkmark
  Gorunner Pro 10" (3)
 9. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (3)
 10. checkmark
  Gofast GX1 (3)
 11. checkmark
  Gofast GX2 (3)
 12. checkmark
  Gofast GX3 (3)
 13. checkmark
  Gofast GX4 (3)
 14. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (3)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (3)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (3)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (3)
 18. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (3)
 19. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (3)
 20. checkmark
  Ninebot Max G30 (3)
 21. checkmark
  Ninebot F-Serien (3)
 22. checkmark
  Ninebot E45D (3)
 23. checkmark
  Ninebot E25D (3)
 24. checkmark
  Ninebot E22D (3)
 25. checkmark
  Denver El-Løbehjul (3)
 26. checkmark
  Xiaomi MI M365 (3)
 27. checkmark
  Ninebot G30 (3)
 28. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (3)
 29. checkmark
  AirTags (2)
 30. checkmark
  Bil (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (14)
 2. checkmark
  Grøn (12)
 3. checkmark
  Multifarvet (10)
 4. checkmark
  Blå (8)
 5. checkmark
  Sølv (5)
 6. checkmark
  Rød (5)
 7. checkmark
  Hvid (5)
 8. checkmark
  Gennemsigtig (5)
 9. checkmark
  Brun (4)
 10. checkmark
  Gul (4)
 11. checkmark
  Pink (3)
 12. checkmark
  Lysegrå (2)
 13. checkmark
  Blå / Grøn (1)
 14. checkmark
  Lyserød (1)
 15. checkmark
  Gul / Orange (1)
 16. checkmark
  Rød/Sort (1)
 17. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 18. checkmark
  Lilla (1)
 19. checkmark
  Beige (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Kæledyr

Alt i tilbehør til kæledyr - Tilbehør til hunde og katte 

Kæledyr er for de fleste en del af familien, og derfor skal de selvfølgelig også have mange af de samme fordele som resten af familiemedlemmerne. Der findes et stort udvalg af tilbehør til kæledyr, som både kan gøre hverdagen med dyr nemmere for dig,  men også bedre for kæledyrene. Der findes nemlig alt fra tilbehør der aktiverer dem til tilbehør der sørger for at de kan sove behageligt. Udvalget er altså enormt bredt og det afhænger selvfølgelig af dit kæledyr, hvilket tilbehør du skal gå efter. 

Derfor er det vigtigt at aktiverer dit kæledyr med legetøj

Uanset om man ejer en hund, kat eller et helt tredje kæledyr, så er der noget aktivering, der skal klares. Det er enormt vigtigt at man aktiverer sit kæledyr ordentligt. Hunde kræver samvær, motion og aktivering. Man bør faktisk som tommelfingerregel aktivere hunde 2 timer dagligt. Det er relativt meget, hvis man er på arbejde hele dagen. Aktiveringen kan være gåture, pelspleje, sporlege eller lignende. Med det rigtig kæledyrs tilbehør har du alt hvad du skal bruge for at kunne aktiverer din hund korrekt. 

En kat kræver lidt mindre aktivering. De passer mere sig selv end hunde gør. Derfor kan du nemt aktivere din kat ved en simpel drillepind eller lidt pleje af pelsen. De skal ikke som sådan gåes tur med ligesom en hund skal. Der er mange forskellige måder man kan aktivere katte på, og her på siden finder du en masse spændende legetøj og andre ting, som du kan bruge til at få aktiveret din kat på den helt rigtige måde. Jo mere man aktiverer sit kæledyr, jo gladere et kæledyr får man. 

Stort udvalg af spændende legetøj til dit kæledyr

Der findes et kæmpe udvalg af sjovt og spændende legetøj til kæledyr. Du finder blandt andet sjovt hundelegetøj og kattelegetøj. Her kan du blandet andet finde søde bamser, som kan vække kæledyrs opmærksomhed med knitren og pibelyde. Bamser med indbygget lyd kan være interessante i mange timer for et kæledyr. Du vil også finde sjove drillepinde til katte, som kan aktiverer dem på den helt rigtige måde. Drillepinde bruges meget til at fange kattens opmærksomhed, når der skal leges. 

Ved hunde er det mere “kaste bold” der bruges, hvis hunden skal aktiveres og leges med. Vi har et stort udvalg af sjove bolde, der kan vække hundens opmærksomhed. Det er selvfølgelig blot et eksempel på tilbehør til både hund og kat der kan være en god idé at anskaffe sig. 

Halsbånd, seler & snore til kæledyr

Vi har et stort udvalg af søde og fine seler, halsbånd og snore til både hunde og katte. Det er ikke alle, der bruger snor og halsbånd til deres kæledyr, men størstedelen gør. De fleste kæledyr har som minimum et halsbånd med navneskilt på, så de kan komme hjem igen, hvis de skulle blive væk. Hunde og katte er to meget forskellige dyr, og katte er mere strejfere, som ofte finder hjem selv igen. Det er derfor ikke alle katte, der har halsbånd med navneskilt på. Vi har sammensat et kæmpe udvalg af halsbånd og snore til hunde og halsbånd og seler til katte, så du kan finde lige det, der falder i din smag!

Pelspleje og trimning til kæledyr

Kæledyr med pels skal plejes og trimmes - og måske oftere end man lige tror. Det kræver alligevel noget at holde en pels flot og velsoigneret. Derfor er det også en god idé at købe noget tilbehør og udstyr til denne proces, som er nemt at bruge. Det kan være noget af en opgave at klippe og vaske en kat eller hund, og derfor kan man med fordel gøre processen så overskuelig og nem, som overhovedet muligt. Det kan man med noget godt tilbehør og udstyr. Du finder et stort udvalg af pelspleje til hunde og katte her på siden, så dit kæledyr altid kan se fin og velklippet ud.