Kæledyr

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kat (101)
 2. checkmark
  Hund (83)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (3)
 4. checkmark
  Ninebot Max G30 (3)
 5. checkmark
  Ninebot F-Serien (3)
 6. checkmark
  Ninebot E45D (3)
 7. checkmark
  Ninebot E25D (3)
 8. checkmark
  Ninebot E22D (3)
 9. checkmark
  Denver El-Løbehjul (3)
 10. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (3)
 11. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (3)
 12. checkmark
  Ninebot E22E (3)
 13. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (3)
 14. checkmark
  Cykel (3)
 15. checkmark
  Gorunner Pro 10" (3)
 16. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (3)
 17. checkmark
  Gofast GX1 (3)
 18. checkmark
  Gofast GX2 (3)
 19. checkmark
  Gofast GX3 (3)
 20. checkmark
  Gofast GX4 (3)
 21. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (3)
 22. checkmark
  Xiaomi MI M365 (3)
 23. checkmark
  Ninebot G30 (3)
 24. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (3)
 25. checkmark
  AirTags (2)
 26. checkmark
  Bil (2)
 27. checkmark
  Tile Mate (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (17)
 2. checkmark
  Multifarvet (13)
 3. checkmark
  Grøn (12)
 4. checkmark
  Blå (10)
 5. checkmark
  Rød (7)
 6. checkmark
  Hvid (7)
 7. checkmark
  Pink (4)
 8. checkmark
  Gul (3)
 9. checkmark
  Brun (3)
 10. checkmark
  Rød/Sort (2)
 11. checkmark
  Lysegrøn (2)
 12. checkmark
  Lilla (2)
 13. checkmark
  Sølv (2)
 14. checkmark
  Petroleum (1)
 15. checkmark
  Gul / Orange (1)
 16. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 17. checkmark
  Orange (1)
 18. checkmark
  Lysegrå (1)
 19. checkmark
  Beige (1)
 20. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Kæledyr

Alt til kæledyr - Tilbehør til hunde, katte m.m.

Kæledyr er for de fleste, en del af familien, og derfor skal de selvfølgelig også have mange af de samme fordele som resten af familiemedlemmerne. Vi har i kataloget ovenfor samlet alt det tilbehør til kæledyr, som du kan finde på Evermart.dk. Øverst på siden har vi inddelt alt vores udstyr efter hvilken type kæledyr du har. Du kan nemt klikke dig videre og finde legetøj, halsbånd, pelspleje m.m. til netop dit kæledyr. Vi tilbyder blandt andet både tilbehør til hunde, katte, kæledyr i akvarier og terrarier, så hvis dit kæledyr møder et af disse kriterier, så kan du helt sikkert finde noget, som dit kæledyr kan få glæde af. Til de pelsede venner finder du halsbånd, snore, madskåle og legetøj til både hund og kat. Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe udvalg og find lige det, dit kæledyr skal forkæles med!

Stort udvalg af spændende legetøj til dit kæledyr

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af sjovt og spændende legetøj til kæledyr. Du finder blandt andet sjovt hundelegetøj og kattelegetøj. Du finder blandt andet søde bamser, som kan vække kæledyrs opmærksomhed med knitren og pibelyde. Bamser med indbyggede lyd kan være interessant i mange timer for et kæledyr. Du vil også finde sjove drillepinde til katte, som kan aktiverer dem på den helt rigtige måde. Drillepinde bruges meget til at fange kattens opmærksomhed, når der skal leges. 

Ved hunde er det mere “kaste bold” der bruges, hvis hunden skal aktiveres og leges med. Vi har et stort udvalg af sjove bolde, der kan vække hundens opmærksomhed. Du finder blandt andet bolde med indbyggede snore, så du bedre kan holde fast i bolden, når dig og din hund kæmper om den. Vi har sammensat et stort udvalg, hvor vi prøver at ramme alles behov, når det kommer til tilbehør og legetøj til kæledyr. 

Kæmpe udvalg af tilbehør til kæledyr

Tilbehør til kæledyr er nødvendigt. Uanset hvilket kæledyr man har, så er det en nødvendighed med ekstra tilbehør og udstyr i nogle tilfælde. Det kan eksempelvis være madskåle, halsbånd, navneskilte, børster, legetøj m.m. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge til din hund og kat, når det kommer til tilbehør. Vi har sammensat et kæmpe udvalg, hvor du finder billigt tilbehør i god kvalitet, så dit kæledyr får det bedste af det bedste. Vores legetøj og madskåle er eksempelvis produceret i gode materialer, så de er sikre for din hund, kat eller andet kæledyr at bruge og lege med. Du kan derfor trygt handle tilbehør til dit kæledyr her hos os. 

Halsbånd, seler & snore til kæledyr

Hvis du har en hund eller kat, der trænger til en ny sele eller halsbånd, så kan du finde det i kataloget ovenfor. Vi har et stort udvalg af søde og fine seler, halsbånd og snore til både hunde og katte. Det er ikke alle, der bruger snor og halsbånd til deres kæledyr, men størstedelen gør. De fleste kæledyr har som minimum et halsbånd med navneskilt på, så de kan komme hjem igen, hvis de skulle blive væk. Hunde og katte er to meget forskellige dyr, og katte er mere strejfere, som ofte finder hjem selv igen. Det er derfor ikke alle katte, der har halsbånd med navneskilt på. Vi har sammensat et kæmpe udvalg af halsbånd og snore til hunde og halsbånd og seler til katte, så du kan finde lige det, der falder i din smag!

Pelspleje og trimning til kæledyr

Kæledyr med pels skal plejes og trimmes - og måske oftere end man lige tror. Det kræver alligevel noget at holde en pels flot og velsoigneret. Derfor er det også en god idé at købe noget tilbehør og udstyr til denne proces, som er nemt at bruge. Det kan være noget af en opgave at klippe og vaske en kat eller hund, og derfor kan man med fordel gøre processen så overskuelig og nem, som overhovedet muligt. Det kan man med noget godt tilbehør og udstyr. Du finder et stort udvalg af pelspleje til hunde og katte her på siden, så dit kæledyr altid kan se fin og velklippet ud. Du finder både sakse, børster, kamme, negleklippere og meget mere her på siden til billige priser!

Kæledyr er familiens bedste og mest trofaste ven

Alle der har eller har haft et kæledyr, er formentlig rørende enige om, at det er deres bedste og mest trofaste ven. Kæledyr, især hunde, er loyale og elsker ofte deres ejere enormt meget. De er trofaste og til at regne med. Du har altid en, der er vildt glad for at se dig når du kommer hjem efter en lang dag på jobbet. Uanset om man har været nede med skrald eller væk i en helt dag, så er en hund ofte lige glad for at se dig hver gang. Derfor bør man også give sit kæledyr alt det bedste, så længe man har dem. Alt det bedste er, udover kærlighed, også noget godt tilbehør og udstyr. Her på siden finder du eksempelvis bløde og dejlige hundekurve, så din hund kan ligge ekstra godt om natten. Hos Evermart.dk kan du forkæle dit kæledyr til fulde og samtidig gøre det til billige priser. 

Derfor er det vigtigt at aktiverer dit kæledyr med legetøj

Uanset om man ejer en hund, kat eller et helt tredje kæledyr, så er der noget aktivering, der skal klares. Det er enormt vigtigt at man aktiverer sit kæledyr ordentligt. Hunde kræver samvær, motion og aktivering. Man bør faktisk som tommelfingerregel aktiverer hunde 2 timer dagligt. Det er relativt meget, hvis man er på arbejde hele dagen. Aktiveringen kan være gåture, pelspleje, sporlege eller lignende. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge for, at kunne aktiverer din hund korrekt. 

En kat kræver lidt mindre aktivering. De passer mere sig selv end hunde gør. Derfor kan du nemt aktivere din kat ved en simpel drillepind eller lidt pleje af pelsen. De skal ikke som sådan gåes tur med ligesom en hund skal. Der er mange forskellige måder man kan aktivere katte på, og her på siden finder du en masse spændende legetøj og andre ting, som du kan bruge til at få aktiveret din kat på den helt rigtige måde. Jo mere man aktiverer sit kæledyr, jo gladere et kæledyr får man. 

Hvilket legetøj skal du købe til dit kæledyr?

Er det første gang du skal købe legetøj til dit kæledyr? Føler du dig lidt på udebane med det store udvalg? Der findes ualmindeligt meget udstyr og tilbehør til kæledyr i dag. Det kan derfor være uoverskueligt at finde rundt i, hvad man skal købe og hvad der er det bedste at købe. Vi har også et stort udvalg af forskelligt tilbehør til kæledyr, og derfor kan du som det første spore dig ind på, hvad du leder efter. Skal legetøjet være noget, som dit kæledyr kan lege med alene eller skal det være noget legetøj, som du kan aktiverer dit kæledyr med? Det kan være fint at have begge dele, så dit kæledyr altid kan aktiverer sig selv, også når der ikke er nogen hjemme. Det vigtigste er, at du finder noget legetøj, som dit kæledyr finder interessant og sjovt. Klassikere er ofte bolde, drillepinde, bamser med lyd og lignende - det hele kan du finde her hos os til både hunde og katte. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon +45 71 99 91 92 eller på mail: [email protected]. Vi sidder klar alle hverdage til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og på bedste vis!