Katte Pelspleje & Trimning

Billig Katte Pelspleje & Trimning

I Kataloget ovenfor har vi samlet alt det vigtigste når det kommer til katte pelspleje og trimning. Din kat er i forvejen rigtig godt til selv af pleje sin pels, og de fleste katte går meget op i altid at holde den flot og ren. Det kan dog godt være at din kat skal hjælp engang i mellem, og især hvis du er indehaveren af en langhåret kat. Pelspleje på en langhåret kat består primært af at børste den med jævne mellemrum, og måske endda hver dag. Når du børster din kat, hjælper du den med at komme af med filtret pels, og hvis du vælger den rigtige børste, føles det for katten også som om du kæler med den samtidigt. En korthåret kat kan dog også have godt af at blive børstet en gang i mellem, så pelsen altid er flot, men også så du kan få børstet skidt ud af pelsen, da katte jo oftest ikke er så glade for at komme i bad. Med en katte børste eller et andet katte pleje produkt her fra siden er du sikker på at din kat får ordentlig pelspleje til en god pris!

Lad katten børste sig selv

Det er rigtig hyggeligt for både dig og din kat, hvis du børster den manuelt. Det giver en god forbindelse mellem dig og dit kæledyr, når I bruger kvalitetstid sammen. Dog kan det også tage ret lang tid at skulle børste din kat manuelt, så måske burde du overveje at træne din kat til at børste sig selv.

Og nej - den skal selvfølgelig ikke have en håndbørste i hånden. Vi har et stort udvalg af pelspleje-produkter til din kat, så vi har selvfølgelig også børster, der sættes på bordben eller hjørner, så din kat kan børste sig selv ved at stryge pelsen imod børsten. Du har måske bemærket, at din kat elsker at gnide sig op af alle slags overflader og ben - og den vil helt sikkert elske at kunne børste sin egen pels med en børste, som sidder på et bordben eller et hjørne. En velplejet kat er en glad kat, og en glad kat er en sund kat - og derfor bør du selvfølgelig negligere vigtigheden af effektiv pelspleje og trimning til din kat. Vi har alt, hvad du har brug for til din kat!

Manicure for katte

Udover at kradse i diverse former for ru overflader og kradsetræer, så har din kat også godt af at få en lille manicure i form af negleklipning. Her på siden finder du alle vores neglesakse til katte, så du kan give din kat en negleklipning.

Bliv din egen kattefrisør

Har du en langhåret kat, så ved du helt sikkert, at det kan være nødvendigt med en klipning fra tid til anden. En sådan klipning koster rigtig mange penge, hvis du vil have den udført af en professionel, men du kan sagtens klare klipningen selv.

Vi har sakse til klipning af katte, og du finder dem alle sammen lige på denne side. Du scroller bare op herfra og kigger i varekataloget, som indeholder en masse gode tilbud på sakse til klipning og trimning af katte. Med en af vores sakse kan du nemt og hurtigt selv klippe din kat. På den måde sparer du masser penge på frisør - og så kan du helt selv vælge, hvordan du vil klippe din kat.

Bestil i dag - modtag i morgen

Vi har en af landets bedste leveringsservices. Bestiller du i dag, så modtager du din pakke allerede i morgen - og det kan du faktisk gøre 365 dage om året. Ja, du læste rigtigt, vi leverer dag-til-dag hver eneste dag hele året rundt. Faktisk leverer vi dag-til-dag på alle hverdage, hvis du bestiller inden klokken 22 på hverdage.

Du får også altid mulighed for gratis fragt, når du handler hos os. Dette er til dig, som gerne vil spare penge og derfor gerne venter en smule længere på at modtage din pakke.

Har du brug for hjælp i forbindelse med din ordre, så kontakter du bare vores glade support-team på [email protected]. De sidder klar ved tasterne, så de hurtigt kan hjælpe dig videre.

Fortæl os gerne om din oplevelse ovre på Trustpilot. Vi har tusindvis af 5-stjernede anmeldelser fra tusindvis af glade kunder - og vi håber, at du også bliver en af dem.

Vi arbejder hver dag hårdt på at forbedre din købsoplevelse, når du handler her på Evermart.dk, og vi håber, at du vil benytte dig af vores services.