Katte Halsbånd & Seler

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kat (5)
 2. checkmark
  Hund (4)
 3. checkmark
  AirTags (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 4. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Katte Halsbånd

Billige Katte Seler & Halsbånd

I kataloget ovenfor finder du et bredt udvalg af flotte og praktiske katte halsbånd og seler. Hvis du har en ude kat anbefaler vi stærkt at du monterer et halsbånd på den, så den er nemmere at identificere, og så andre ved at det er din kat der går rundt. Derudover ser din kat også ekstra godt ud, især hvis du vælger en af vores flotte halsbånd til katte her på siden. Det er altid en god ide at have et halsbånd på din kat, også selvom det er en inde kat, både som accessory men også hvis det skulle ske at katten løber væk en dag.

En kattesele til kat kan bruges til mange forskellige ting. Det er en rigtig god ide at have en katte sele hvis du kører meget i bil med din kat, da det giver dig muligheden for at sikre at din kat altid er godt spændt fast så din kat er bedst mulig beskyttet. Hvis du ønsker at gå tur med din kat, skal du også have fat i en sele. Eftersom katte er gode til at smyge sig gennem små huller og komme ud af situationer, er det ikke nok at have et halsbånd hvis du gerne vil gå tur med din kat. En sele går rundt om både hals og mave, og er rigtig behagelig for katten at have på. Ikke alle katte er vilde med at gå tur til at starte med, men du kan nemt træne din kat til det, så det bliver en hyggelig oplevelse for både dig og din kat.

Motion - godt for såvel kat som ejer

Vi får alle sammen tudet ørerne fulde af budskabet om, at motion er godt for os - og det er jo også rigtigt nok. Men har du nogensinde overvejet, at din kat har mindst lige så godt af motion som dig? Og hvorfor ikke kombinere begge dele, så du kan motionere sammen med din kat?

Her på Evermart.dk finder du smarte seler, så du kan gå tur med din kat. På denne måde kan du give din kat god og sund motion, mens du også selv bliver aktiveret og forbrænder en masse kalorier. Det er rent win-win, men det kan kun lade sig gøre, hvis du har din kat i en sele, da katte per natur ikke er et lydigt kæledyr, som lystrer alle dine ordrer.

Får din kat nogle gange lov til at løbe rundt udenfor alene, så bør du helt sikkert overveje at give den et halsbånd på. Katte er instinktive dyr, som sagtens kan finde på at “løbe hjemmefra”, og i så fald vil et halsbånd kunne afsløre, at du er ejeren, så man kan komme i kontakt med dig, hvis man har fundet din kat et eller andet sted.

Et halsbånd kan også være rigtig sødt, og vi har selvfølgelig et bredt udvalg af styles, så du kan finde et halsbånd, der er rigtig sødt til netop din kat.

Vi har også Katte Legetøj, Katte Kradsetræ & Tilbehør, Katte Pelspleje & Trimning, Katte Madskåle & Måtter og Kattelem & Kattenet.

Maksimal værdi for pengene

Vi elsker god value-for-money, og derfor forhandler vi et kæmpe sortiment af gode produkter til din kat til en rigtig god pris. Vi har ingen overpriced mærkevareprodukter, som alligevel ikke er bedre end et tilsvarende billigere produkt, og derfor er vores priser altid yderst konkurrencedygtige. Vi udvælger alle vores leverandører nøje, så du altid er sikret højkvalitets-produkter, når du køber kattetilbehør her på Evermart.dk.

Bestil i dag - modtag i morgen

Hvis du bestiller din nye kattesele eller kattehalsbånd i dag, så pakker og sender vi omgående, så du modtager din pakke allerede i morgen. Vi tilbyder dag-til-dag-levering 365 dage om året, så hver eneste dag kan du bestille og modtage din pakke allerede dagen efter.

Du får også altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler her på Evermart.dk. Dette er et tilbud til dig, der er på budget og derfor gerne vil spare penge på fragtomkostningerne for til gengæld at vente en smule længere på at modtage din pakke.

Udover fremragende leveringsservice tilbyder vi også fremragende kundeservice. Oplever du problemer med din ordre, så tøv ikke med at kontakte vores søde support-team, som sidder klar ved tasterne på [email protected]. De hjælper hver eneste dag masser af kunder, som har spørgsmål til deres ordrer, og de vil selvfølgelig også rigtig gerne hjælpe dig.

Skriv gerne om din købsoplevelse ovre på vores Trustpilot-side. Det har tusindvis af glade kunder allerede gjort, og faktisk har vi fået en 5-stjernet Trustscore, som vi selvfølgelig er enormt stolte af. Men vi hviler ikke på laurbærrene, for hver dag går vi på arbejde for at forbedre din købsoplevelse, når du handler her på Evermart.dk!