Kradsebræt & Tilbehør

Kattetræ

Billige Katte Kradsetræer & Tilbehør 

Nogle katte har tendens til at kradse på døre, sofa ben, stole og lignede – dette kan du stoppe ved at investere i et kradsetræ! Et kradsetræ er ikke kun underholdende for din kat, men det sørger også for at holde dens kløer nede. Det er naturligt for din kat at kradse på ru overflade for at få skarpe klør og markere territorium når det er stresset. Denne helt naturlige adfærd kan du formindske til et møbel i huset: nemlig kradsetræet til katte. Her på siden har vi samlet vores udvalg af katte kradsetræer, med forskellige funktioner, så du finder sikkert noget der passer til lige præcis din kat og dens behov. Derudover kan du også finde tilbehør til kradsetræet der gør at kan erstatte eventuelle ødelagte dele eller finde nyt tilbehør der gør kragetræet sjovere for din kat at bruge.

Et kradsetræ er godt givet ud

Der er ingen tvivl om, at et kradsetræ ikke er det billigste kattetilbehør på markedet - men det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis ikke du har et. Din kat har nemlig et rigtig stort behov for at kradse i ru overflader, og hvis ikke du har et godt kradsetræ, som den kan afreagere på, så kan den finde på at bruge dine stole, borde, sofaer og andre møbler, som er beklædt med tekstiler eller har træ-dele. Faktisk kan det være så slemt, at et eller flere møbler bliver fuldstændig skamferede - og i så fald havde det været langt billigere at investere i et godt kradsetræ, som ikke går i stykker, når din kat bruger den til at kradse på. Har du en kat, som elsker at kradse - og det gør de fleste jo - så bør du helt sikkert få fat i et kradsetræ allerede i dag!

Hvad med et kradsebræt?

Udover at der findes kradsetræer findes der også kradsebræt. Et kradsebræt kommer i mange forskellige størrelser og former, men formålet er præcis det samme. Et sted din kat kan kradse i, så det ikke ødelægger dine møbler. En af fordelene ved et kradsebræt fremfor et kradsetræ er, at du kan stille det op af væggen, så det ikke fylder særlig meget i rummet. Derudover kan du her på siden også finde mindre kradsebræt end de typiske kradsetræer, hvilket vil sige at du kan lægge dem på gulvet uden de behøver at fylde særlig meget. Ofte er kradsetræer noget du skal finde plads til, mens du forholdsvis nemt kan finde plads til et kradsebræt. Her på siden finder du blandt andet et kradsebræt formet som en fisk, hvilket er en sjov lille detalje og det gør pludselig kradsebrættet hyggeligt at have stående / liggende fremme i hjemmet. Langt de fleste kradsebræt er lavet af sisal-fibre, som både er naturligt og et robust materiale. Sisal hjælper din kat med at hjerner det yderste hornlag på dens kløer og på den måde undgår din kat nedgroede kløer - et kradsebræt er derfor en utrolig vigtig del for din kat og hvis du ikke vil have ødelagt sofaer og vægge, er et kradsebræt klart en investering du skal gøre dig. 

Alt til din kat på Evermart.dk

Udover kradsetræer og tilbehør hertil har vi også en masse andet spændende kattetilbehør til dig, som ønsker at gøre din kats liv endnu bedre og sjovere. Vi har for eksempel Katte Legetøj, Katte Seler & Halsbånd, Katte Pelspleje & Trimning, Katte Madskåle & Måtter og Kattelem & Kattenet.

Her på denne side finder du udelukkende kradsetræer, men hvis du er i markedet efter andet katteudstyr også, så finder du hele molevitten her: Kattetilbehør.

Du klikker bare på linket, og herefter vil du blive præsenteret for et produktkatalog, der bugner med gode tilbud på alverdens former for katteudstyr og -tilbehør.

Beskyt din sofa med et anti-krads cover

Ét af de allervigtigste møbler indenfor hjemmets fire vægge er uden tvivl sofaen, og skæbnen vil jo, at sofaen også ofte er udsat for katte-overgreb i form af intensivt kradseri. Med tiden kan en kat sagtens ødelægge en sofa, og fordi sofaen også er et af hjemmets allerdyreste møbler, så kan det være en god idé at give sofaen en smule ekstra beskyttelse. Dette kan du gøre med vores smarte anti-krads cover til sofaer, som fås i 4-pak. Disse covers kan du nemt sætte på alle hjørnerne af din sofa, så din kat ikke kan kradse i den. På den lange bane er det givet rigtig godt ud!

God kvalitet til gode priser

Vi udvælger alle vores produkter og leverandører meget nøje, så når du handler her hos os, så får du altid maksimal værdi for pengene. Vi forhandler ingen former for overpriced mærkevareprodukter, som alligevel ikke er bedre end et tilsvarende billigere produkt. Vores filosofi er, at du altid skal have maksimal value-for-money, når du handler her på Evermart.dk.

Fri fragt og lynhurtig dag-til-dag-levering

Du får altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler hos os. Dette er en service til dig, som gerne vil spare penge på leveringsomkostninger for til gengæld at vente en smule længere på at modtage din pakke. Du kan dog også vælge vores superhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille dit nye kradsetræ i dag og modtage det allerede i morgen. Vores dag-til-dag-levering er på hverdagen helt indtil klokken 22:00, og faktisk leverer vi dag-til-dag 365 dage om året, fordi vores fantastiske medarbejdere hver dag pakker og sender dine ordrer.

Vi tilbyder uden tvivl en af Danmarks bedste leveringsservices. Det er vi enormt stolte af, og vi håber, at du også vil bruge vores services.

Fortæl os også gerne om din købsoplevelse ovre på vores Trustpilot. Her har vi en 5-stjernet Trustscore på baggrund af +10.000 anmeldelser. Vores kunder er altså enormt tilfredse, og den tilfredshed arbejder vi hver dag på at opretholde og optimere, så du altid får den allerbedste handelsoplevelse her på Evermart.dk.