Kattelem & Net

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (2)
  2. checkmark
    Kat (2)
Farve
  1. checkmark
    Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kattelem

Kattelem & Kattenet – Frihed & Tryghed til din Kat! 

Med en kattelem kan din kat helt selv styre hvornår den vil ind og ud af huset, så du ikke længere behøver at åbne døre for din kat. En kattelem monteres oftest i en dør, og lukker efter din kat er gået ind eller ud, så du samtidig bevarer varmen i huset. En kattelem vil gøre din kat mere selvstændig, samt at din kat altid har muligheden for at ligge i sofaen eller i haven uden begrænsninger. 

Med et kattenet kan din kat nyde friheden udenfor uden fare for at den løbe væk, eller at andet forstyrre den. Et net til katte er nemt at sætte op, og passer perfekt til altaner, terrasser eller vinduer der altid er åbne.

“Jeg er sgu min egen”

Du kender måske sætningen fra Piet Heins kendte gruk “Lille Kat”, hvor en person stiller en kat følgende spørgsmål: “Lille kat, lille kat, lille kat på vejen! Hvis er du, hvis er du?”, hvortil katten egenrådigt svarer: “Jeg er sgu min egen”.

Hvis du er katteejer, så ved du, at Piet Hein havde 100% ret i sin antagelse om, at katten er sin egen herre, der går sine egne veje. En kat lystrer ikke ligesom en hund; den kan faktisk virke totalt ligeglad med, hvad du siger til den (medmindre du står og vinker med en hel stak godbider, selvfølgelig) og lige meget, hvor meget du prøver at træne din kat til at lystre din stemme, så kan du lige så godt give op, for kampen er med al sandsynlighed tabt på forhånd. En kat er så sandelig sin egen.

Lad katten bestemme selv med en kattelem

Din kat er et egenrådigt kæledyr, som både elsker at gøre dig selskab indenfor, men som også gerne vil gå på eventyr i din (eller naboens) have. Hvis du vil give din kat mulighed for selv at kunne gå ind og ud af dit hjem, så skal du helt sikkert have fat i en kattelem, som nemt kan sættes i enhver form for dør, så din kat nemt og bekvemt kan gå ud og ind, som det passer. Vælger du at gøre dette i et bykvarter, så vær for alt i verden sikker på, at dine naboer ikke har noget imod at få besøg af din kat i deres haver fra tid til anden. Din kat kan nemlig finde på at gå langt omkring, når den tager på spadseretur - og naboens have er et spændende og uudforsket område.

Vi har et stort udvalg af at kattelemme, så du kan give din kat fri adgang til dine udendørsarealer, og så den selv kan bestemme, hvornår den vil indenfor igen.

Spær katten inde med et kattenet

Vi har et helt vildt smart net, som du kan sætte op i en dør eller på en trappe, så din kat ikke kan komme igennem. På denne måde kan du nemt holde din kat væk fra steder i dit hjem, hvor den helst ikke må komme hen. Kattenettet er gennemsigtigt, så hvis du sætter det op i en dør, kan din kat stadig følge med i, hvad der foregår inde på den anden side af døren, men du undgår, at den går igennem døren og forstyrrer dig.

Vi har også en masse andet spændende kattetilbehør, herunder Katte Legetøj, Katte Seler & Halsbånd, Katte Pelspleje & Trimning, Katte Kradsetræ & Tilbehør og Madskåle & Måtter. Du klikker selvfølgelig bare ind på den kategori, som du er interesseret i. Er du interesseret i alle slags katteudstyr, så klik her: Kattetilbehør.

Gode priser og god kvalitet 

Alt vores kattetilbehør er købt hos nøje udvalgte leverandører, så alle vores produkter er i rigtig høj kvalitet. Derudover har vi valgt at skrue prisen helt i bund, så du altid får maks value-for-money, når du handler her hos os. Vi forhandler ingen overpriced mærkevarer, og det er derfor, vores priser altid er super lave. Mærkevarer er alligevel ikke bedre end et tilsvarende billigere produkt; forskellen er bare et enkelt logo.

Gratis og hurtig fragt på Evermart.dk

Hvis du køber i dag, så pakker og sender vi med det samme, så din pakke er fremme hos dig allerede i morgen. Du kan vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering 365 dage om året, og faktisk har du også altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler her på Evermart.dk. Begge dele er en ekstra service fra os til dig, og vi håber derfor, at du vil benytte dig af vores fremragende leveringsservice. Du må også meget gerne fortælle om din købsoplevelse inde på vores 5-stjernede Trustpilot-side.