Kattelegetøj

 • Catnip

  Catnip

 • Drillepind til Kat

  Drillepind til Kat

 • Kattetunnel

  Kattetunnel

 • Kattelegetøj m. Mus

  Kattelegetøj m. Mus

Ksttelegetøj

Billigt Kattelegetøj til Alle Katte

Her på siden har vi samlet alt det bedste og mest underholdende legetøj til katte. Kattelegetøj gør mere end bare underholde din kat, legetøj sørger også for at hjælpe din kat med at komme af med ekstra energi, samt skærper dens sanser og instinkter. Hvis du vælger det rigtige legetøj til din kat, er du sikret at din kat er aktiv og underholdt, og derfor aldrig keder sig – uanset alder. Med en drillepind til kat har du muligheden for at lege med din kat, så i laver noget sammen. Din kat får mulighed for at udfolde sine naturlige jagtinstinkter samt styrker det båndet mellem dig og din kat. En katte bold eller en legetøjsmus til kat vil i modsætning give din kat muligheden for at lege med sig selv, også uden at det bliver kedsommeligt. Find det bedste kattelegetøj til dig og din kat i kataloget ovenfor!

En stimuleret kat er en glad kat

Din kat kan helt sikkert virke doven og uoplagt til tider, men den er helt instinktivt et aktivt rovdyr, som har behov for at blive udfordret motorisk og fysisk. Dette gør den blandt andet ved at tage på udflugt i nabolaget - om dagen eller om natten - eller ved at lege. Begge dele er den vant til at gøre udenfor, men hvis du har en indekat, så bør du være ekstra opmærksom på, om din kat bliver stimuleret nok, eller om den bliver doven og ugidelig.

Her på siden har vi samlet et kæmpestort udvalg af legetøj og ting, som din kat vil elske. Vi har både legetøj, som du kan bruge sammen med din kat, og så har vi selvfølgelig også kattelegetøj, som din kat kan bruge, når den er alene hjemme. Begge dele finder du i varekataloget i toppen af siden, så hvis du leder efter kattelegetøj, så er du altså kommet til det helt rigtige sted. Du scroller blot op herfra og går på udkig i vores produktkatalog, som bugner med gode tilbud på kattelegetøj til små og store katte.

En af de allersjoveste kattelege er uden tvivl den, hvor du som ejer har en laser-pointer, som du bruger til at aktivere din legesyge kat, som kan løbe rundt i timevis for at fange den bevægelige laser-prik. Legen er både sjov for katten, som får masser af motion og stimuli, men det er også en rigtig sjov leg for dig, fordi din kat simpelthen bliver decideret legesyg og opfører sig rigtig sjovt.

Vi har også alverdens dukker og legedyr, som din kat helt sikkert vil elske at putte sig i sofaen eller kurven sammen med.

Vi har også Katte Seler & Halsbånd, Katte Kradsetræ & Tilbehør, Katte Pelspleje & Trimning, Katte Madskåle & Måtter og Kattelem & Kattenet.

Katten - verdens nemmeste kæledyr

Det smarte ved en kat som kæledyr er, at den sagtens kan passe sig selv i kortere og længere perioder, hvis du ikke er hjemme. Det eneste du skal sørge for i den forbindelse er at give den godt med foder og vand, inden du tager afsted. Herefter skal din kat nok passe sig selv, indtil du kommer tilbage.

Selvom katten sagtens kan klare sig alene, så savner den selskab og udfordring, når du væk hjemmefra, og dette kan det rette legetøj afhjælpe. Hvis du har interaktivt legetøj, så kan din kat underholde sig selv i timevis - og dermed får du en mere stimuleret og mindre ensom kat.

Det handler i bund og grund om kattens sundhed, og det er i den forbindelse enormt vigtigt, at din kat bliver sanseligt udfordret hver eneste dag - også når du ikke er hjemme. Især hvis du har en indekat, er dette enormt vigtigt, da disse ofte kan blive ugidelige, dovne og decideret usunde, hvis de ikke får lov til at udfolde sig en smule. Derfor bør du altså tage din kat lige udenfor, hvis det er muligt, men hvis du ikke har mulighed for dette, så er det allerbedste alternativ noget godt legetøj, som kan aktivere og stimulere din kat, så den ikke bliver understimuleret.

Katten er aktiv af natur, og derfor skal den også aktiveres, selvom den er dit kæledyr.

Dag-til-dag-levering

Bestil dit kattelegetøj i dag og modtag det allerede i morgen. Vi tilbyder lynhurtig dag-til-dag-levering 365 dage om året - det vil altså sige hver dag hele året rundt. Du kan altså bestille i weekender, hverdage, ferier og helligdage og stadigvæk forvente at modtage din pakke allerede dagen efter. Det er en af Danmarks bedste leveringsservices - og den er vi selvfølgelig stolte af!

Du får også altid mulighed for at vælge gratis fragt, når du handler her på siden.

Fortæl os gerne om din købsoplevelse ovre på vores Trustpilot-side. Det har tusindvis af vores glade kunder allerede gjort, og det har resulteret i en 5-stjernet Trustscore, som vi hver dag arbejder på at bibeholde.