Kattetunnel

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Kat (2)
Farve
  1. checkmark
    Blå (1)
  2. checkmark
    Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kattetunnel

Her på siden har vi samlet alle vores fede legetunneller som din kat sikkert vil elske! Er du på jagt efter en ny katte tunnel så kan du blot tage et kig her på siden for at se vores udvalg. Vores tunneller er lavet i polyester og med plastik buer der holder tunnellerne åben så din kat frit kan gå ind og ud som det passer den.

Katte er vilde med tunneller fordi det giver en god tryghed, og så er de meste i at bevæge sig hurtigt og sikkert gennem små rum. Tunellen kan bruges til både leg og afslapning og er derfor utrolig alsidigt legetøj. En kattetunnel er et stort og hyggeligt stykke legetøj, men den behøver ikke fylde meget når den ikke er i brug. Vore smarte tunneller til katte kan nemt foldes sammen og opbevares hvis katten ikke er i gang med lege. Tunnelen kan derfor også nemt tages med i sommerhus hvis katten skal med på ferie, og så kan de få deres vante tryghed med sig.

Legesyge, nysgerrige og eventyrlystne katte elsker tunneller. I en tunnel kan man gemme sig, ligge i mørket eller snige sig igennem tunellen helt lydløst. Katte elsker at ligge i skjul, og bare observere. Kattens naturlige jagt instinkt lægger op til at ligge på lur, og derfor kan din kat også bruge flere timer på blot at ligge inde i tunellen. 

Legetunnel eller Sovetunnel

De fleste katte elsker at have en tunnel derhjemme. Mens nogle katte elsker at fise ind og ud gennem tunnelen så vil andre katte foretrække at tage en lur. En kattetunnel lægger nemlig op til både leg og afslapning. I alle vores tunneller finder du en lille bold i enden som din kat kan ligge og baske til mens de nyder deres tid. Din kat vil oftest foretrække både at lege og sove i tunellen da de mørke små rum er perfekte gemmesteder. Katte elsker tryghed og at finde sig til rette i små rum, det er du i hvert fald ikke i tvivl om hvis du sætter en papkasse frem på gulvet til din firbenende ven.

Selvom materialet af din kats legetunnel måske ikke virker så vigtigt, så kan lyden og designet  opfordre til endnu mere leg., Hard in kat mulighed for at løbe ind og ud af flere indgang vil dette være endnu federe - og intet er bedre end en tunnel til kat der også larmer! Katte elsker ting der knitrer eller skramler som fx plastikposer eller lignede. Med vores legetunneller i polyester vil din kat få endnu mere lyst til leg. Jo vildere leg, jo bedre - for så vil kattetunnellen nemlig skramle endnu mere. 

Perfekt Gemmested til Katten

Katte elsker at trække sig tilbage, de er nemlig meget selvstændige dyr. Nogle gang vil kat gerne bare slippe lidt for opmærksomheden og være helt alene, og her er en kattetunnel det perfekte gemmested. Katte er også aktive om natten og de vil derfor også foretrække at deres gemmested ikke er belyst. Katte tunnellen kan derfor bruges af alle type katte. Både de mest legesyge og mest reserverede katte vil være vilde med at få en tunnel derhjemme. Her kan katten nemlig boltre sig og gøre lige hvad den vil: uanset om det er at gemme sig, lege vildt eller gå på eventyr inde i røret.

Få Leveret din Kattetunnel i Morgen!

Din kat skal ikke vente længe på at få sin nye katte tunnel hjem, for her hos evermart.dk har vi altid mulighed for dag-til-dag levering uanset hvad du bestiller. Vælger du en kattetunnel som er på lager og placerer du din ordre indenfor vores åbningstider kan du modtage din tunnel allerede i morgen! Selve opstillingen af tunnelen tager ikke det store, du skal blot pakke legetunnellen ud og så får der ikke mange minutter før at din kat er klar til at lege! Find en tunnel til kat her på siden, vi har flere forskellige modeller og fede farver. Katten er nok lidt ligeglad med hvilken farve dens nye kattetunnel har, men så kan du jo vælge din yndlingsfarve så det passer ind i stuen eller på værelset!