Catnip

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Kat (3)
Farve
  1. checkmark
    Brun (1)
  2. checkmark
    Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Catnip - en vidunderlig urt til katte 

Catnip også kendt under det danske navn “katteurt”. Catnip er lavet af bladene fra planten Nepeta Cataria og er altså en naturlig urt. Catnip dufter som en mellemting mellem timian og mynte - de fleste katte er helt vilde med duften. Omkring 80% reagerer igen og igen på katteurten (dog først fra ca. 6 måneders alderen) og catnip kan derfor bruges i mange forskellige henseender. Drøs eller spray f.eks noget catnip på din kats kradsetræ og oplev at kradsetræet nu pludselig er langt mere interessant end din sofa og andre møbler. Det kan også være du har købt en ny seng til din kat, som den ikke gider at ligge i, brug samme trick med catnip for at gøre sengen mere interessant og tiltrækkende for katten. Derudover kan du også putte catnip i en gammel sok, pose eller lignende og pludselig har du et meget spændende kattelegetøj til din kat. Her på siden finder du både tørret catnip som du kan bruge til at pifte dit kattelegetøj, seng, kradsetræ og lignende op og legetøj der allerede er tilført katteurt. 

Catnip i tørret form

Catnip kommer i flere forskellige versioner, men den tørrede udgave er utrolig populær blandt mange katteejere. Den stimulerende effekt urten giver har mange fordele for både dig og din kat. Du kan blandt andet bruge tørret catnip til træningen af din kat. Du kan eksempelvis lægge lidt catnip i kattebakken, for at gøre den mere interessant og “opfordre” katten til at bruge kattebakken. Derudover kan du med stor fordel også gøre det gamle og slidte legetøj interessant for katten igen, ved at fylde det med lidt catnip. Over tid kan det samme legetøj blive kedeligt for katten, men med catnip vil legetøjet igen bliver spændende og føles som nyt for katten. Du vil opleve en legesyg kat, fordi katteurten går ind og stimulerer legelysten på en naturlig måde. Derudover kan du også lave dit eget legetøj ud af simple ting du allerede har i dit hjem. Tag f.eks en gammel sok og fyld den med katteurt, bind en knude på og se hvor vild din kat bliver - og så endda bare med en gammel sok? Du kan forvandle hvad som helst til kattelegetøj ved bare at strø eller fylde det med tørrede katteurt. Derudover er den catnip vi sælger her på siden samtidig også super billigt, så det behøver ikke være dyrt at lave sit eget kattelegetøj, som din kat endda vil være helt vild med. 

Catnip i kattelegetøj

Udover det tørrede catnip finder du også legetøj her på siden der allerede er tilsat catnip. Legetøj med catnip er legetøj, din kat helt sikkert vil elske dig for. Som nævnt tidligere er det op mod 80% der reagerer på katteurten, er din kat ikke en af dem, kan de stadig få glæde af legetøjet. Legetøjet med catnip er nemlig ganske almindeligt kattelegetøj blot tilføjet katteurten. Her på siden finder du et stort udvalg af kattelegetøj med catnip, som f.eks populære plysmus fyldt med catnip. En mus i kattelegetøj er i sig selv populært blandt katte og tilføjet katteurt bliver din kat næsten ikke vildere og mere legesyg. I vores udvalg af legetøj med katteurt finder du også en bold der er fuldstændig belagt med katteurt, samtidig med at der sidder en fjer i bolden. Sådan et legetøj er populært blandt nærmest alle katte. Generelt er klokker, fjer, pels og lignende populært når vi snakker kattelegetøj og kombinerer du det med catnip får du et fuldendt stykke kattelegetøj, som giver timevis af underholdning til din kat. Det er vigtigt for din kats sundhed, at den bliver stimuleret og aktiveret i det daglige. En god måde at aktiverer din kat på er med legetøj med catnip, så er du nemlig sikker på, at legetøjet frister. Har du en doven kat eller en ældre kat der ikke er lige så legesyg senere, kan du nemt “lokke” den med catnip. Det er nemlig vigtigt at din kat både bruger hovedet og får motion, så den ikke få skader og dårligt helbred. Har du en indekat er det især vigtigt, at du som ejer sørger for at stimulere din kat. Udekatte kommer automatisk ud for en masse situationer, der sørger for at den bliver stimuleret. Udekatte oplever f.eks farer fra hunde, kommunikation med andre katte, flugt eller angreb i forbindelse med slagsmål med andre katte, jagt efter mus og fugle, finde ly fra regn og vind og meget meget mere. Alle disse situationer er med til at stimulere udekatten. Har du derimod en indekat, har du altså et større ansvar for stimuleringen. Keder din kat sig kan der hurtigt opstå unoder og destruktiv adfærd - denne adfærd undgår du, hvis du sørger for at din kat får den rette aktivitet og stimulering - og det er altså her at både legetøj og catnip kommer ind i billedet.

Hvis du scroller op herfra finder du både katteurt i ren form og legetøj hvor det allerede er inkorporeret. Klik dig endelig rundt i kataloget lige herover og se om der ikke skulle være noget legetøj med catnip, du skal glæde din kat med. Din kat vil elske dig for det!