Kattelegetøj m. Mus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kat (5)
 2. checkmark
  Hund (1)
Farve
 1. checkmark
  Brun (1)
 2. checkmark
  Multifarvet (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kattelegetøj m. Mus

Langt de fleste katte elsker at jage mus, men for en inde-kat så er der oftest ikke særlig mange mus at jage rundt. De fleste katteejere med en inde-kat håber egentlig nok at deres kat aldrig får fingerende i en rigtig gnaver, for det er et tegn på skadedyr i hjemmet. Men katten skal da alligevel ikke snydes for at jagte og lege med mus, og her på siden har vi samlet alt det katte legetøj der har noget med mus at gøre. 

Vi har fundet alt fra drillepinde til catnip mus frem. Har du en kat der elsker at jagte rundt efter mus, så er du kommet til det helt rette sted. Musen er den mest klassiske form for katte legetøj, og de fleste har mindst en mus eller to liggende derhjemme som katten elsker at jage, bide i og lege med. Der er vidst ingen tvivl om at katte elsker mus, både de virkelig, men også legetøjs versionerne. Gør din kat glad ved at forære dem et stykke fedt nyt legetøj med deres yndlingsbytte. Det kan næsten kun garantere timevis af sjov og leg.

I kataloget ovenfor finder du et hav af forskellige mus til kat, så uanset om din kat er glades for bløde plys legetøj, elsker legetøj der knirker eller bare er helt pjattet med katteurt, så finder du helt sikkert en kattelegetøj mus som passer til din kat. Vi har sikkert lige den type mus som din kat er allermest glad for. Er din kat ikke altid helt begejsret for nyt legetøj kan du prøve dig frem med katteurt. Katte reagere meget forskelligt, nogle bliver helt legesyge mens andre får mere lyst til en lur. Vælg en mus med catnip og se hvordan din kat reagerer.

Katten efter Musen

Den klassiske børneleg er helt sikkert baseret på sandheden, og har bruger tid udenfor, har du helt sikkert haft mindst en mus liggende på dit dørtrin. Katte elsker at jage, og det er ikke kun når de er sultne. En kat ved altid hvor madskålen står og skal nok sørge for ikke at gå sulten i seng - den jager fordi det er ren instinkt. 

Selvom de fleste måske ikke sætter så meget pris på de døde mus eller på at katten kan både kradse og bide under leg, men du skal helst ikke afskrække katten fra de naturlige jagtinstinkter. Det er vigtigt at din kat får lov til at holde gang i jagten, også selvom de ikke jager hverken mus, fugle eller andre levende dyr. Stimuler din kats jagtinstinkter med legetøj så de ikke har behov for at jage udenfor eller begynder at kede sig. En kat der keder sig kan nemlig godt finde på at skabe unoder, og dette kan du undgå med det rette legetøj.

Legetøjsmus til Kat

Ikke alle katte elsker den samme type legetøj, nogle vil gerne have noget der larmer mens andre andre vil have noget blødt eller noget de kan jage rundt efter i timevis. Fælles for langt de fleste katte er dog at de elsker mus. Uanset om musen skal jages eller katten blot kan ligge og bide i den, så er et kattelegetøj med mus altid en sikker vinder.

Vi har alt fra drillepinde til bolde og plysmus som nok skal sørge for at underholde din kat. Din pelsede ven har sikkert allerede en masse legetøj derhjemme, så ved du at din kat elsker en bestemt type, kan du med fordel købe flere forskellige typer legetøj af samme slags.

Find kattelegtøj mus her på siden som nok skal sørge for at din kat er underholdet! Din kat kan komme i gang med at lege allerede i morgen med vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Du behøver heller ikke at betale ekstra for den mus du har købt til din kat, så har nemlig altid gratis forsendelse uanset hvor meget eller hvor lidt du køber! 

Slå dig løs her på siden og find det helt rette legetøj til din kat. Er din kat ikke ellevild med mus, så har vi naturligvis også en masse anden form for legetøj til kat, du skal blot klikke lige HER for at se det hele. Vi sørger for altid at have et stort udvalg af katte udstyr som passer til både killinger og ældre katte. Tilbehør til din kat skal ikke koste en formue, og vores billige priser sørger for at du oftere kan forkæle din kat med nyt legetøj eller andet. Tag et kig i hele vores udvalg af udstyr til din kat og find lige det både du og din kat mangler!