Drillepind til Kat

Drillepind til Kat

Med en drillepind kan du lege med din kat uden at skulle ligge med den nede på jorden eller risikere at blive kradset i kampens hede. Din kat har det oftest fint med at lege på egen hånd, men med en drillepind kan du være med i legen. Vi har et hav af forskellige fede drillepinde til katte i forskellige længer og med forskellige ting som din kat kan jagte.

I kataloget ovenfor ser du vores udvalg af fede drillepinde til katte som er det perfekte legetøj for det fleste. Katten kan selv puffe rundt til enten plysdyr eller fjer, men du kan også holde i pinden og udfordre og drille din kat. Du finder mange fede kattedrillepinde her på siden, så slå dig løs og find lige det legetøj der passer bedst til både dig og din kat. Vi har et udvalg af mange forskellige drillepinde til din kat, så du kan finde lige den farve og lige den teaser som passer bedst til din kat. Vi har over 20 forskellige fede drillepinde og teasere her på siden, så du finder sikkert lige den model der passer bedst til dig og din kat.

Drillepinde til katte kan bruges af katte i alle aldre og størrelser. Selve legetøjet sætter ikke nogle specielle krav til din kat, udover at de skal gide at lege. De mest aktive katte elsker at løbe rundt efter drillepinden mens en ældre eller mere søvnig kat måske bare vender sig om på ryggen og basker til drillepinden når du bevæger den.

Legetøj til jagtinstinktet

En drillepind er meget mere end et hyggeligt lille tidsfordrivende legetøj til din kat, det vækker nemlig deres indre jagt instinkt. Din kat ser drillepinden som et bytte, og vil derfor spring rundt og jage den bold, fjer eller det dyr der sidder for enden at pinden. Dril katten med hurtige bevægeler der gør at de ikke altid fanger byttet så i kan ege i længere tid. 

Drillepind m. mus, fisk eller klokke

Når du kigger igennem udvalget her på siden finder du et hav af forskellige vedhæng for enden af vores drilepinde. Vi har alt fra en helt klassisk fjer til en drillepind med dyr eller lyd som sørger for endnu mere sjov for din kat. Elsker din kat at jage efter mus, fisk eller noget helt tredje kan du med fordel vælge en drillepind med det helt rette vedhæng til lige din kat. Er din lille pelsede ven vild med legetøj der skramler eller klokker der ringer kan du naturligvis også finde en drillepind til kat som opfylder disse krav.,

Det mest populære kattelegetøj?

Drillepinden, også kendt som en teaser, er måske det mest populære kattelegetøj du kan få, og det er der rigtig god grund til. Katten elsker at lege med en teaser, og sørger du for at holde i den anden ende får du også mulighed for at lege med din kat. En drillepind fanger kattens opmærksomhed og giver dem lyst til at jage efter hvad end der du er i enden af din drillepind.

Sådan leger man med en drillepind

Når du skal have gang i legen med en kat er en teaser rigtig nem at bruge. Du kan enten selv holde i enden og lave små korte ryk som begejstrer katten, men du  kan også lade katten lege selv. Har du ikke tid til at lege med drillepind kan du sætte selve pinden fast mellem to sofapuder eller sætte den fast på anden vis. Så kan katten selv baske til teaseren og hoppe rundt efter det. Din kat vil dog blive mest glad hvis du har fat i den anden ende. Sørg for at lave små korte bevægelser i høj fart, så minder drillepinden nemlig mest om et byttedyr, og så er din kat helt sikkert klar til at lege.

Billig drillepind til kat

Din kat har helt sikkert allerede en masse legetøj liggende derhjemme, men de skal heller ikke snydes for en drillepind. De fleste kattemødre og kattefædre elsker at forkæle deres katte, og derfor skal legetøj naturligvis ikke koste en formue. Her på siden finder du drillepind til kat ti en god pris, og du skal heller ikke betale for fragten. Vi har nemlig altid gratis fragt uanset størrelsen på din ordre. Tag et kig her på siden og gå igennem vores store udvalg af brillepinde og teasere til katte. Find lige den drillepind din kat mangler. Vælger I vores lynhurtige dag-til-dag levering kan I være klar til at lege allerede i morgen!