Katte Madskåle & Måtter

yhgtfrde

Billige Katte Madskåle & Måtter

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af billige og fede madskåle til katte. Når du skal vælge den rigtige madskål til din kat, skal du egentlig kun tænke på hvilket materiale samt hvilken farve du synes passer bedst til din kat. Både katte madskåle & katte drikkeskåle kommer i flere forskellige varianter, i lækre materialer og fede farver og mønstre. Alle vores katte skåle er nemme at gøre rene, du kan blot vaske dem i håndvasken, og nogle går endda i opvaskemaskinen. Men en madskål til kat og/eller en vandskål til kat fra kataloget ovenfor er du sikret en katte skål i god kvalitet der passer til din kats behov.

Derudover finder du også måtter til katte skåle i kataloget ovenfor. Med en måtte der hvor din kat spiser, minimerer du chancen for at der kommer mad og vand direkte på dit gulv. Måtten placeres under madskålen og drikkeskålen, og beskytter derfor gulvet mod madrester og vand. Måtten er også nem at gøre ren, du kan blot tørre den over med en våd klud, og så er din kats mad-station altid ren og klar til næste måltid.

Foldbare skåle er gode at have med på farten

Vi lagerfører et bredt udvalg af skåle, som er fremstillet i bløde materialer og derfor er foldbare. Disse skåle er fantastiske for dig, der kan lide at have dine katte med på farten, da skålene fylder så lidt som ingenting i din oppakning. Det er rigtig vigtigt, at din kat altid har mulighed for at drikke vand og spise foder, og dette kan du være sikker på, hvis du altid har en foldbar vandskål og foderskål med på farten. En foldbar skål virker mindst lige så godt som en normal skål, og din kat er fuldstændig ligeglad med, og skålen er lavet af silicone eller plastic - så længe den er fyldt med lækker kattemad eller drikkevand.

Sæt vandskålen på autopilot

Er du typen, der ofte glemmer at få fyldt kattens vandskål, eller er du ofte ude af huset i op til flere dage i streg, så er vores automatiske USB vand-fontæne helt sikkert noget for dig. Med en kapacitet på 2.4 liter indeholder den vand nok til, at din kat kan drikke af den i helt op til en uge. Vand-fontænen kan indstilles til netop din kat, og så har den smart LED-belysning. Du finder den selvfølgelig i varekataloget ovenfor.

Vi har også Katte Legetøj, Katte Seler & Halsbånd, Katte Pelspleje & Trimning, Katte Kradsetræ & Tilbehør og Kattelem & Kattenet.

Sådan undgår din kat at få foderet galt i halsen

Det er et udbredt problem, at katte får foderet galt i halsen, når du spiser af en normal madskål. Har din kat også dette problem - eller vil du bare undgå, at det nogensinder kommer til at ske - så har vi nogle smarte skåle, der er designet til, at din kat undgår at få kattepiller og kattefoder galt i halsen. Du finder hele udvalget i produktkataloget ovenfor. Her har vi samlet en masse gode tilbud på madskåle til din kat. Vi har for eksempel også Slow Feeder-skåle som gør din kats spisetid op til 5 gange så langsom. Dette er rigtig smart, hvis du har en kat, som har tendens til overvægt.

Madskål og legetøj i ét

Vi har faktisk også nogle rigtig sjove legeredskaber, som indeholder foder. Disse kan din kat bruge til at lege med, og så vil der i løbet af legen falde foder ud af legeredskabet. På denne måde kan du fodre din kat samtidig med at du fodrer den. Dette er enormt smart, da din kat har rigtig godt af at blive stimuleret og aktiveret.

Danmarks bedste leveringsservice

Hvis du bestiller i dag, så pakker og afsender vi med det samme, så du modtager dine varer allerede i morgen. Vores dygtige lager-medarbejdere går på arbejde hver eneste dag året rundt for at pakke og sende dine varer, og det er derfor, du kan få dag-til-dag-levering hver eneste, 365 dage om året, når du handler her på Evermart.dk. Du kan også altid vælge fri fragt, når du handler her på siden.

Vi har uden tvivl en af Danmarks bedste leveringsservices, og vi håber selvfølgelig, at du vil benytte dig af den.

Skriv også gerne om din købsoplevelse inde på vores Trustpilot-side. Her har vi en 5-stjernet Trustscore på baggrund af +10.000 anmeldelser, og vi håber selvfølgelig, at du også vil skrive en anmeldelse af vores services.