Tilbehør til Hundetræning

 • Ringeklokke til Hund

  Ringeklokke til Hund

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hund (7)
 2. checkmark
  Kat (2)
Farve
 1. checkmark
  Grøn (3)
 2. checkmark
  Pink (3)
 3. checkmark
  Gul (2)
 4. checkmark
  Blå (2)
 5. checkmark
  Hvid (1)
 6. checkmark
  Lyserød (1)
 7. checkmark
  Multifarvet (1)
 8. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Hundetræning

Hundetræning - ALT hvad du skal bruge til at træne din hund

I kataloget ovenfor finder du et bredt udvalg af tilbehør til hundetræning. For at din hund har mest mulig chance for at lære de rigtige ting, på den rigtige måde, så skal du have det helt rigtige hundeudstyr. Her på siden finder du alt det, du har brug for, for at dig og din hund altid er klar til at lære - hvad enten det er tricks, manere eller andet. Hvis du gerne vil lære din hunde nye og fede tricks, uden altid at skulle finde godbidderne frem, så er en af de populære hunde klikkere en rigtig god ide. Der findes meget forskelligt, som du kan bruge til hundetræningen, og meget af det finder du lige her på siden. 

Hundeopdragelse kan være overraskende nemt, hvis bare du får fat i det rigtige tilbehør til dig og din hund! En hund er menneskets bedste ven, men det er den kun, hvis den kan opføre sig ordentligt. Hvis man har en større hund, så er det endnu mere vigtigt, at den er velopdragen. Det duer ikke at man ikke kan regne med sin egen hund. Man bør altid træne sin hund helt fra hvalpealderen, så den allerede fra start lærer at lystre. Det kræver hård træning og vedholdenhed, men det er en del nemmere, hvis du får fingrene i noget godt træningstilbehør. 

Stort udvalg af tilbehør til en hundetræning

Her på siden finder du et stort udvalg af effektivt tilbehør til hundetræningen. Der er både klikkere, fløjter, aktivitetslegetøj m.m., som alt sammen kan gavne til en god hundetræning. Man kan godt træne en hund uden tilbehør og udstyr, men det er nemmere at få læringen i gang, hvis der er noget hjælpende udstyr. Vi tilbyder blandt andet hundefløjter i mange forskellige farver, så du kan finde lige den, der falder bedst i din smag. Vi har sammensat et varieret udvalg, så der er til enhver smag og ethvert behov. Jo ældre din hund bliver, jo mere forskelligt hundetrænings tilbehør skal du formentlig bruge, fordi hunden bliver bedre og klogere. Det er ikke alle der fortsætter hundetræningen, når hunden bliver ældre, men hvis man har tænkt sig det, så er der rig mulighed for, at finde forskellige tilbehør her hos os!

Populære klikkere til en succesfuld hundetræning

Hunde klikkere er noget af det mest populære hundetræningsudstyr der findes. En hunde klikker er super god under hundetræningen, og det får hunden til at lystre. Klik lyden har en bestemt tone i hundens øre, og hvis du bruger den korrekt, så kan du opleve store fremskridt med hele hundens opdragelse. Det er også noget udstyr, som ikke ender ud i, at hunden altid regner med at få en godbid hver gang den lystrer fremover. 

I starten klikker man hver gang hunden laver øvelsen rigtig, hvorefter man så giver hunden en godbid. Efter noget tid kan man nøjes med blot at klikke, hvorefter hunden vil forbinde klikket med at den har gjort noget rigtigt og derved får den jo en belønning ved hjælp af klikket, uden at få en godbid. Det handler om at transportere godbidden over på noget andet, så hunden får samme tilfredsstillende følelse blot ved klikket. Det er en nem lille ting, som kan være enormt effektiv i hundetræningen. Find dem her i kataloget til skarpe priser!

Der er mange måder at træne en hund på

Når du skal i gang med hundetræningen, så er der mange måder du kan gøre det på. Du kan bruge meget forskelligt udstyr til din hundetræning, alt efter hvad du foretrækker. Her på siden finder du meget forskelligt udstyr til din hund, og det gælder om at finde noget, der er effektivt og som fanger din hunds opmærksomhed.

Aktivitetslegetøj

Vi har et stort udvalg af aktivitetslegetøj, som med stor fordel kan bruges i din hundetræning. Aktivitetslegetøj er noget hundelegetøj, som kræver lidt ekstra. Det kan eksempelvis være en udfordrende måtte, hvor du kan smide godbidder ned i, som hunden skal prøve at finde. Det kan også være en bold, hvor du kan smide godbidder i, som hunden derefter skal kæmpe for at få ud af bolden. Det kan gøre utroligt meget positivt for hundens kognitive udvikling og evne at have aktivitetslegetøj i hjemmet og til brug under hundetræningen. 

Apport og kast med fløjte

Hvis du gerne vil træne din hunds evne til at lystre og komme tilbage med en bold, så er det apport og kast, der skal trænes. Det kan du gøre på mange måder. Du kan blandt andet bruge en bold eller et torv her fra vores udvalg og kombinere det med en fløjte. Vores fløjter er super effektive under hundetræning, og kan give en helt speciel lyd fra sig, som hunde reagerer på. Med denne træning lærer hunden at reagere når du kalder og at lystre. 

Start med hundetræning allerede fra hvalpealderen

Det er en stor fordel at starte hundetræningen allerede fra hvalpealderen. Det er i denne alder at hunden ikke har nået at anskaffe sig nogle dårlige vaner og lignende. Det er derfor nemmest i denne fase, hvis man vil forme og opdrage hunden. Man siger jo, at man helst skal starte med at træne en hundehvalp fra den er 8 uger. Det er altså lige når man får den hjem som oftest. Det kan være svært at træne en hundehvalp, fordi alle hundehvalpe er uimodståelige. Du får dog enormt meget ud af, at holde fast, når det kommer til træning og disciplin. En hund får stor gavn af, at være godt opdraget i dens senere liv. 

Du finder tilbehør til hundetræningen her på siden til hunde i alle aldre. Uanset om du har en hvalp eller en ældre hund, så kan du finde nyttigt og effektivt træningstilbehør til din hund. Kom endelig i gang med at køb træningstilbehør med det samme, så du kan få størst muligt glæde af din hund i mange år frem! Alt vores træningstilbehør er lavet i gode og holdbare materialer, så du trygt kan have mange gode træninger med din hund i fremtiden. 

Find ALT i tilbehør til din hund hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet end lige træningstilbehør til hundetræningen, så finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til hunde her hos os! Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, hvor du helt sikkert kan finde noget, du gerne vil forkæle din hund med. Vi tilbyder blandt andet en masse spændende og sjovt hundelegetøj, som kan aktiverer og underholde din hund optimalt. Du finder også et stort udvalg af gode og holdbare snore og halsbånd samt et helt katalog med tilbehør til pelspleje og trimning. Gå endelig på opdagelse og finde lige det, din hund fortjener for, at få det bedste hundeliv!