Reflekser & Lys til Hunde

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hund (3)
 2. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (3)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (3)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (3)
 5. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (3)
 6. checkmark
  Cykel (3)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (3)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (3)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (3)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (3)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (3)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (3)
 13. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (3)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (3)
 15. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (3)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (3)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (3)
 18. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (3)
 19. checkmark
  Ninebot Max G30 (3)
 20. checkmark
  Ninebot F-Serien (3)
 21. checkmark
  Ninebot E45D (3)
 22. checkmark
  Ninebot E25D (3)
 23. checkmark
  Ninebot E22D (3)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (3)
 25. checkmark
  Xiaomi MI M365 (3)
 26. checkmark
  Ninebot G30 (3)
 27. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (3)
Farve
 1. checkmark
  Grøn (6)
 2. checkmark
  Rød (2)
 3. checkmark
  Hvid (1)
 4. checkmark
  Gul / Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Reflekser & Lys til hunde - Få optimal sikkerhed på gåturen

Er du træt af, at folk ikke spotter dig og din hund på aftenturene? Det kan du lynhurtigt løse, hvis du køber reflekser eller lys til din hund og dig selv. Især om vinteren i Danmark er der mange mørke dage - både morgen og aften. Derfor kan det være nødvendigt at have ekstra lys og refleks på sig, så man kan ses af både biler, cyklister og fodgængere generelt. Du kan lyse dig og din hund op på mange forskellige måder, og du behøver ikke iføre dig en gul refleksvest. Refleksveste er smarte, men du kan sagtens få mange andre smarte løsninger, som gør dig og din hund synlige i trafikken. Du finder forskellige smarte løsninger her på siden, så du kan finde lige den løsning, der passer til dig og din hund. 

Alt hvad du skal bruge til de mørke aftener

Hos Evermart.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at få en sikker gåtur med din hund i mørket. Det er ikke særlig rart at lufte hunden, når det er helt mørkt udenfor. Det kan være enormt ubehageligt og det kan også være til stor fare, hvis bilisterne ikke ser at din hund går et par meter foran dig i snor. Derfor er det en god idé at få styr på lys til din hund, så du har sikkerheden i orden. Vi har sammensat et bredt udvalg af lygter, reflekser m.m. til din hund og til dig, så I kan spottes i trafikken, når solen er gået ned. 

Seler med indbygget LED lys

Her på siden finder du smarte seler til hunde med indbygget LED lys i. Det er en nem måde at få lys på din hund, da det bare er den almindelige sele, som du kan tænde for. Du finder også seler med indbygget LED og reflekser, så du nogle aftener måske kan nøjes med refleksen. LED lyset i selerne kan skiftes til eksempelvis fast lysning eller hurtig blink, alt efter hvad du foretrækker. Det nemme ved en sele med indbygget LED er, at den bare fungere som en helt almindelig sele, som du kan bruge hver dag og så tænde når det er mørkt. Du behøver derfor ikke at skulle montere lys eller reflekser på dig og din hund, da det er indbygget på forhånd og blot skal tændes for. 

Halsbånd med indbygget LED lys

Hvis din hund ikke går med sele, men halsbånd, så finder du også det her på siden med indbygget LED lys i. Det er forskellige om hunde har sele eller halsbånd på. Nogle har begge dele. Hvis din hund har begge dele, så kan du nøjes med LED i enten selen eller halsbåndet. LED lys i halsbåndet er super smart, fordi det lyser tilpas op, uden at være for voldsomt. Det er super smart inde i byen, hvor der måske er mere liv og gadelygter, men hvor der stadig er behov for lidt ekstra lys på din hund. Du finder smarte halsbånd med indbygget LED her hos os, så din hund kan blive ordentligt lyst op om aftenen. 

Stort udvalg af hundesnore & halsbånd med reflekser 

Hvis ikke du vil have LED lys og lygter på dig og din hund, så finder du også et stort udvalg af både seler, halsbånd og hundesnore med indbygget reflekser i. Reflekser er super effektive, da de kan spottes på lang afstand - og så er de ikke lige så voldsomme som LED lys. Snore, seler og halsbånd med refleks kan bruges både aften og dag, uden du behøver tænde eller slukke for noget. Refleksen er bare indbygget i snoren eksempelvis, og så ved du med ro i sindet, at du har signaleret til trafikken at din hund kommer gående.

Hvis du gang på gang glemmer LED lyset, refleksen eller andet lys derhjemme til gåturen, og først kommer i tanke om det på halvvejen, så er halsbånd og hundesnor med indbygget refleks en god idé. Her slipper du for, at stresse over, om du nu har glemt lygten eller om batteriet i selen er blevet skiftet ud med et nyt. Gå på opdagelse her på siden og find lige den hundesnor eller hundesele med refleks, der passer til dig og din hunds behov. 

Lygter & reflekser er din hunds sikkerhed

Størstedelen der går tur med hunden om aftenen har en eller anden form for lys på i dag. Det er ikke ret mange man spotter uden nogen form for synlighed. Hundelygter og lys er mere for din hunds sikkerhed end for din. Det gælder også for dig, men hvis du er oplyst, så gør det ikke ret meget i forhold til din hund. Hunde går ofte et par meter foran ejeren i snoren, og det kan bilister ikke altid spotte. Derfor kan der ske grimme uheld, hvis ikke du sørger for, at montere en eller anden form for lys på din hund om aftenen. Hos Evermart.dk anbefaler vi altid at man får købt sig lys, reflekser eller lignende til sig selv og sin hund. Der sker mange ulykker hvert eneste år, hvor hundeejer og hund kommer til skade, fordi en bilist eller cyklist ikke har set dem på vejen. Hundelygter er vigtige hele året rundt, men om vinteren er det et must-have. Her er det mørkt næsten hele dagen, men især om morgenen og aftenen, og derfor er det nødvendigt med lys og lygte på næsten alle lufteture. 

Vi har sammensat et bredt udvalg her på siden af lys og reflekser til hunde, så du kan finde lige det, der passer til din hund. Du finder både halsbånd, seler og reflekser, som du kan bruge til din hund samt reflekser og lys til dig selv. Vi har desuden et stort udvalg af halsbånd og hundesnore, hvis du leder efter noget uden lys, og gerne vil montere lyset på selen eller halsbåndet selv. Gå endelig på opdagelse og find det, du står og mangler til din hund, så I altid kan begå jer sikkert i trafikken. 

Kæmpe udvalg af tilbehør til hunde hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet end LED lys, reflekser og lys til din hund, så finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til din hund her hos os. Vi ønsker at give alle hunde de bedste hundeliv, og det kræver noget sjovt og spændende tilbehør! Du finder både et stort udvalg af sjovt og stimulerende hundelegetøj, en masse nyttigt tilbehør til hundetræning, et stort udvalg af gode og billige madskåle og måtter samt alt hvad du skal bruge til pelspleje. Du finder som sagt, alt hvad du skal bruge for, at kunne give din hund det bedste hundeliv!

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice, som sidder klar alle hverdage på telefon og mail. Ring til os på telefon +45 71 99 91 92 eller send en mail til: [email protected]. Vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores kunder på bedste vis og hurtigst muligt!