Hundeposer & Holdere

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (4)
Farve
  1. checkmark
    Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hundeposer & Holdere - Praktiske løsninger til gåturen

Her på siden finder du et spændende udvalg af hundeposer og holdere til gåturen, så du kan få ryddet ordentligt op efter din hund. Det er enormt ærgerligt, når der ikke bliver ryddet op efter hundes efterladenskaber. Det lugter og er ærlig talt ikke særlig lækkert. Derfor bør alle samle op efter deres hund på gåturen, så vi kan have dejlige udearealer. For at kunne gøre dette, så kræver det nogle hundeposer. Hvis du er træt af, at have hundeposerne uorganiseret stoppet ned i lommer og tasker, så slipper du for det med vores holdere. Vores holdere til hundeposer er super smarte og praktiske. Du slipper for, at komme afsted uden poser og du slipper for, at have en uorganiseret pose-samling i jakkelommen. 

Hold udendørsarealerne pæne med “høm høm poser”
Hos Evermart.dk vil vi gerne sørge for, at udearealerne forbliver dejlige og brugbare. Derfor tilbyder vi billige hundeposer til alle hundeejere, så der ikke er nogen undskyldning for ikke at samle efterladenskaber fra hundene op. Der er desværre mange der lader hundens “høm høm” liggende, og det kan både være fordi de ikke gider fjerne det eller fordi de har glemt en pose. Vi forsøger at gøre det endnu nemmere at huske poserne ved hjælp af vores holdere til poser. Her kan du nemt montere poseholderen på hundesnoren eller i jakken, så du altid har friske poser med på gåturen. Vi tilbyder forskellige slags hundeposer, hvor du kan købe forskellige antal og slags. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg her på siden og find lige det, du står og mangler til dine gåture. 

Kæmpe udvalg af gode og miljøvenlige hundeposer til gåturen

Her på siden finder du et stort udvalg af gode hundeposer og holdere til de fremtidige gåture med din hund. Vi har sammensat et udvalg af hundeposer og holdere til dig, der gerne vil have gode og billige hundeposer til dine gåture. Det er næsten et must-have med hundeposer til hundens efterladenskaber. Hvis du før har stået med papir eller en almindelig frysepose, så ved du allerede nu at det ikke er optimalt. Hundeposer er specielt designet til formålet, og er derfor også lavet i en god størrelse, som ikke er for voldsom samt med en god lukning, så man kan gå et stykke videre på turen med hundeposen i hånden, inden man rammer næste skraldespand. 

100% biologisk nedbrydelige hundeposer

Her på siden finder ud vores gode biologisk nedbrydende hundeposer, som er både praktiske og miljøvenlige. Med disse biologisk nedbrydelige hundeposer kan du aktivt være med i kampen om at beskytte vores miljø og jord. Vores biologisk nedbrydelige hundeposer tager mindre end 30 dage om at nedbryde, hvor de bliver nedbrudt til kompost. De er lavet af majsstivelse og du kan vælge dem i flere forskellige mængder, alt efter dit behov. Både emballage og rulle er lavet af bæredygtigt og genanvendeligt pap, så alt hvad du får med er miljøvenligt og lugtfri. Det er de bedste slags hundeposer, du kan købe, da de ikke er skadelige for vores natur og miljø. 

Køb praktiske & billige hundepose holdere hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk har vi sammensat et bredt udvalg af hundeposer holdere, som kan være enormt praktiske at have med på gåturen. Ofte kan man komme afsted uden pose, og så er man virkelig på den - og i mange tilfælde bliver man nødt til at lade den ligge, hvis ikke man har en gammel pose krøllet sammen i lommen. Med en af vores holdere til hundeposer, kan du nemt sætte holderen på hundesnoren eller på din jakke, så du altid har hundeposer med på turen. Vores holdere er små i størrelsen med et indbygget hul, hvor du nemt kan trække en hundepose ud fra. 

Du slipper for, at skulle have en uorganiseret lomme fyldt med gamle krøllede poser i jakkelommen eller i værste fald, at komme afsted uden pose! Det kan være enormt pinligt, hvis du befinder dig et befærdet sted og din hund vælger at lave “høm høm” lige der, og du så opdager at du ingen pose har med. Der er ikke så meget andet at gøre end at kigge ned i jorden og gå videre. Det er et scenarie man meget gerne vil undgå og derfor gælder det om aldrig at komme afsted uden hundeposer - derudover er det jo også noget svineri ikke at samle efterladenskaber op efter ens egen hund. 

Find alt hvad du skal bruge af tilbehør til din hund hos os 

Hvis du er på udkig efter andet end bare hundeposer og holdere til gåturen, så finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til hunde her hos os! Vi har sammensat et kæmpe udvalg, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at gøre hundelivet bedre for din hund derhjemme! Hos Evermart.dk ønsker vi at alle hunde skal have det bedste hundeliv, og derfor tilbyder vi en masse forskellige hundelegetøj, kødben og meget mere, som netop kan gøre livet bedre for din hund. Derudover finder du også et stort udvalg af tilbehør til hundetræning, halsbånd og hundesnore samt alt hvad du skal bruge til pelspleje og trimning af din hund. Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find alt hvad du skal bruge til din hund til skarpe priser!