Hundelegetøj m. Lyd

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hundelegetøj m. Lyd

Det kan være svært at finde ud af, hvad for noget legetøj, ens hund gerne vil have, den kan selvsagt ikke fortælle dig det. Du kan dog aldrig gå helt galt i byen med et pivedyr eller anden form for hundelegetøj, som siger den ene eller anden lyd. Det er så godt som alle hunde, der elsker legetøj med lyd, og de kan ofte få flere timer til at gå med sådan et. Pivedyret og dets lyde får hunden til at tro, at den har fået fat i et rigtigt dyr, og den kan derfor blive ved med at ligge og bide i dyret, da der skal rigtigt meget til, før det stopper med at lave lyde.

Hunde har ikke helt samme holdninger til legetøj som mennesker, så de bliver heldigvis aldrig træt af at lege med det samme stykke legetøj med lyd og at høre på den samme lyd om og om. Legetøjet er selvfølgelig lavet i slidstærke og hårdføre materialer, så din hund kan bide i dem ad mange omgange og have dem ved sin side længe.

Hundelegetøj med lyd er derfor en sikker vinder, hvis du er i tvivl om, hvad for noget legetøj, du skal vælge til din hund. Du kan i hvert fald være sikker på, at den nok skal blive glad for sit nye stykke pivende legetøj.

Derfor skal du have et hundelegetøj med lyd til din hund

Et lydeligt legetøj til hunde er den perfekte måde for din hund ikke at miste alle naturlige instinkter og kunnen. Et hundelegetøj med lyd simulerer nemlig rigtige dyr, så din hund automatisk vil tænke, at dyret skal “dræbes” - og det sker først, når dyret ikke længere giver lyde fra sig.

Det er den perfekte kærlighedserklæring til din hund med et sådant legetøj, og den skal nok sætte stor pris på det! Legetøjet giver din hund stimulans hele dagen, og den bliver aldrig træt af den konstante pivelyd. 

Hvilken slags pivelegetøj skal jeg vælge til min hund?

Der findes en lang række af forskellige former for pivende legetøj, som din hund nok skal få glæde af. Den vigtigste fællesnævner af alt legetøjet, du finder i dette katalog, er selvfølgelig, at de alle giver en eller anden form for lyd fra sig.

Et stykke hundelegetøj med lyd kan bruges på præcist samme måder som så meget andet hundelegetøj. Hvis du er vild med at lege apport med din hund, så er det heldigvis ikke kun bolde, der fungerer til det formål, vores udvalg af hundelegetøj med lyd kan sagtens bruges til det også. Legetøjet kan sagtens klare at blive kastet på jorden adskillige gange.

Du kan også bruge legetøjet med lyd til at lege tagfat med din hund, det gør det kun sjovere for din hund, at den rent faktisk tror, det er et rigtigt dyr, den løber rundt med i munden.

Af forskelligt pivlegetøj findes der blandt andet bamser, hvor piv-mekanismen er på indersiden. Så både ligner legetøjet og lyder det som et rigtigt dyr. Timevis af underholdning for dig og din hund!

Det er selvfølgelig ikke kun pivedyr, du finder i kataloget. Vi har også bolde, som laver lyde, når der bides i dem. Så får man både boldens rullen og lyden at have sjov med. En sådan bold er perfekt til apport og andre lege, hvor hunden skal hente pivebolden for dig. Hvis du vil have den ultimative pivebold, så kan du benytte dig af en lyd- og LED-bold, så du og din hund altid kan se og høre bolden, når mørket er faldet på.

Du finder også bolde, der ikke siger pivelyde, men derimod har klokker, så hvis du vil variere lydene lidt, kan du vælge sådan en også. Vi har blandt andet bolde lavet i flet, hvor der indeni er fastgjort klokker.

Det smarte ved hundelegetøj med lyd er, at det ikke kræver din egen deltagelse, når hunden skal lege. Med det menes altså, at hunden godt selv kan finde ud af at lege med sit legetøj med lyd, det er ikke noget, der kræver din interaktion. Skal din hund være alene hjemme i længere tid, eller trænger du til en pause fra den, så er et stykke legetøj med lyd det perfekte valg. Din hund kan lege med legetøjet i timevis, og det gør den både træt fysisk og mentalt. 

Hvis du har valgt din hunds næste hundelegetøj med lyd, så behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om fragtomkostninger - vi tilbyder nemlig gratis fragt! Har du brug for det nye stykke legetøj hurtigst muligt, så tilbyder vi dag-til-dag-levering. Tag et kig i kataloget og find din hunds næste legetøj med lyd!