Hundelegetøj m. Reb

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hundelegetøj med reb

Hunde har lige så meget brug for legetøj som os mennesker. Og hunde er faktisk også lige så kræsne, når det kommer til legetøj. Det er altså ikke ligegyldigt, hvilket legetøj, du vælger til din hund. Alt legetøj, du finder i dette katalog, er legetøj til hunde, hvor fællesnævneren er, at reb er en del af det. Det kan umiddelbart lyde underligt med reblegetøj til hunde, men det er faktisk et af deres yndlingsstykker legetøj. Rebet giver et hav af muligheder til hundelegetøjet, og der findes mange former for legetøj, hvor reb indgår.

En hund kan bruge sit reblegetøj på mange forskellige måder, og selv hvis hundelegetøjet begrænser sig til enkelte lege, så er det ikke noget, der stopper hunden. Den leger gerne den samme leg med reblegetøjet igen og igen. 

Hundelegetøjet med reb kan være med til at give din hund motion og holde den aktiv. Det aktiverer faktisk både dig og din hund, eftersom mange af legene er nogle, som du også kan deltage i.

Har du specifikt noget hundelegetøj med reb for øje, så er du havnet det helt rette sted i den store jungle af legetøj, der findes til hunde. Kataloget her samler alt vores hundelegetøj med reb, som giver dig og din hund den perfekte leg. Fælles for alt hundelegetøjet er, at der er reb involveret, men udover det, er de alle lavede i materialer, som kan klare bid, slag, stød og voldsom omgang. Du finder helt sikkert noget hundelegetøj med reb, som både du og din hund nok skal blive glade for. Tag et kig og find din hunds næste stykke legetøj!

Derfor skal du have et hundelegetøj med reb

Et hundelegetøj med reb er med til at give din hund uendelig sjov og leg. Et reblegetøj kan bruges på en lang række af forskellige måder, så det er kun din egen og din hunds fantasi, der sætter grænser. Det er et simpelt stykke legetøj, som din hund nok skal være tilfreds med. Der behøves ingen oplæring eller lignende for din hund, så det er bare at sætte i gang.

Et hundelegetøj med reb er et godt alternativ til en bold, da det kan give nogle andre former for lege end bare apport.

Hvilke former for reblegetøj findes der til hunde?

Et reblegetøj til hunde består af meget mere end bare et reb. Du skal nærmere se det som almindeligt hundelegetøj, hvorpå der er fastsyet et reb, som altså giver de ekstra muligheder. Dog findes der også hundelegetøj bestående kun af reb i forskellige knytninger og knuder.

Et skønt legetøj med reb til hunde er et knudereb, som faktisk ikke består af andet end et tov viklet sammen. Legetøjet kan formes på forskellige måder, men de kan alle både bruges til at kaste med og for eksempel lege apport. Rebet kan også bruges til fangeleg med sin hund eller også kan din hund selv ligge og bide i det, uden du behøver at gøre noget.

Er din hund vild med noget, der kan rulle på jorden, så er en rebbold måske dér, valget falder. Bolden består af reb, som er viklet sammen, så det altså former en bold. Det gør, at bolden er utrolig slidstærk og holder til et utal af bid og knubs. Den pynter måske også lidt mere blandt møblementet end en klassisk neonfarvet gummibold.

Mange hunde holder af at have deres egne dyr - dog ikke rigtige dyr, men ofte i form af en bamse. Her er det også oplagt at fastsy et tov, så der er noget, din hund kan hive fat i og slynge med. Generelt er det også sjovere for hunden at bide i reb frem for almindelig gummi eller selve bamsen.

Handl på evermart.dk

Hvis du har fået taget et kig i vores katalog over hundelegetøj med reb, så har du helt sikkert fundet noget, som du tænker, din hund skal have. Alle vores produkter af reblegetøj til hunde er lavet, så de nok skal kunne modstå din hunds skarpe tænder.

Har du valgt at indkøbe et stort lager af hundelegetøj med reb, så skal du heldigvis ikke bekymre dig om fragtomkostninger. Vi tilbyder gratis fragt på alle vores produkter, så du undgår at få en meromkostning. Hvis du virkelig har brug for noget legetøj lige nu og her, kan du også vælge at få sendt din ordre med dag-til-dag-levering, så du og din hund allerede dagen efter din bestilling har legetøjet.

Er du tvivl om noget med hensyn til vores hundelegetøj, så er det bare at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi gerne med at give dig svar på dine spørgsmål.