Tilbehør til Sporing af Hund

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Hund (2)
 2. checkmark
  Kat (2)
 3. checkmark
  AirTags (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Grøn (1)
 6. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Sporing af Hund 

Har du en hund der kan være lidt af en udbryderkonge i haven eller når i går tur? Eller vil du bare gerne have ekstra tryghed? Så skal du helt sikkert have fat i noget sporings / GPS tracker udstyr til din hund. Ligesom der findes nøglefindere du kan sætte i dit nøglebundt, findes der også smarte GPS trackere som kan bruges til kæledyr. Hvis du går tur med din hund uden snor føler du helt sikkert en vis tryghed, men det kan desværre ske, at hunden får øje på noget og løber væk eller at hunden bliver bange og derfor også begynder at løbe. I sådanne tilfælde kan det være meget svært at finde hunden og kalde den tilbage igen. 

Det værste mareridt for en hundeejer

For de fleste hundeejere er det deres værste mareridt, at hunden skulle stikke af eller blive væk. Det er nemlig en forfærdelig situation at stå i og det kan kræve mange timer at finde hunden igen. Har hunden været længe på farten kan den være langt væk. Har hunden snor på kan denne også hurtigt få viklet sig ind i noget der gør, at hunden sidder fast og derfor ikke engang kan løbe hen mod dig hvis den hører dig kalde. Det er et skrækscenarie for alle hundeejere - men det kan undgås! Anskaffer du dig GPS tracking beregnet til hunde, kan du nemlig altid spore din hund via din telefon, hvis den skulle være løbet fra dig. 

Find GPS tracking til hunde her hos Evermart

Her på siden finder du et udvalg af forskellige GPS trackere som er beregnet til kæledyr og herunder også hunde. Du vil opdage at priserne på produkterne er super gode og billige, men det betyder altså ikke noget for kvaliteten. Det betyder blot at vores indkøbere har gjort deres arbejde til UG. De gør nemlig altid deres bedste for at skaffe gode produkter til billige priser til vores kunder - og det må siges, at være tilfældet med de produkter du finder her i kategorien. 

Apple AirTag til sporing af hund

Apple har lavet en smart sporingsenhed kaldet “AirTag”. Det smarte AirTag kan bruges til at spore hvad som helst og herunder også din hund. Her på siden finder du smarte holdere, som du kan sætte i dit hunds halsbånd, sådan så dit AirTag altid sidder fast på hunden. De smarte holdere er lavet i holdbart og beskyttende silikone som både beskytter dit AirTag og samtidig ikke er generende for hunden. Med et AirTag i dit hunds halsbånd, kan du altid spore hvor hunden er via appen “Find” på din iPhone. Det er både hurtigt og nemt - og med de smarte silikone holdere du finder herover bliver det ikke meget nemmere at “montere” et AirTag på din hund.

Uanset om du er på jagt efter udstyr til sporing af din hund eller tilbehør til det udstyr du allerede har, så er det lige her på siden du finder det. Vi har samlet hele udvalget af udstyr og tilbehør til sporing af hund lige herover. Så scroll endelig op herfra og klik dig rundt i varekataloget. Vi har desuden også en helt kategori med tilbehør til hunde, som du finder ved at klikke lige her. Hos Evermart tilbyder vi fri fragt uanset din ordrestørrelse og hvis din ordre haster har vi også en dag-til-dag leveringsmetode, så du kan få dine varer allerede i morgen, hvis du bestiller dem i dag.