Bolde til Hunde

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (2)
  2. checkmark
    Kat (1)
Farve
  1. checkmark
    Blå / Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Bolde til hunde

Det er ikke kun børn, som er vilde med legetøj og legesager. I dyreriget finder vi mange eksempler, der beviser dette, og især hunde er nogle af de dyr, der er allergladest for legetøj, særligt bolde. Det nærmest ligger i hundenes genetik, at de skal være glade for bolde, det er i hvert fald svært at finde en hund, som ikke synes om bolde og de uendelige former for leg, som boldene giver os. Bolden er utvivlsomt det bedste legetøj i menneskets historie, og den kan underholde i alle aldre og blandt (næsten) alle arter.

Selvom vi mennesker kan bruge bolden til langt flere former for leg og sport end hunden, så er hunden heldigvis et mindre komplekst dyr, hvorfor det gerne gentager den samme leg med bolden igen og igen og igen…

Til gengæld kan hunden få et helt bestemt tilhørsforhold til bolden, så det bliver meget mere end bare et legetøj, men derimod et besjælet objekt, som hunden passer og plejer på sin helt egen måde. Derfor er det i den grad vigtigt, at man vælger den rette bold til sin hund!

I dette katalog finder du vores samlede sortiment af bolde til menneskets bedste ven, hunden. Alle produkterne er lavede i materialer, der egner sig perfekt som bolde til hunde, så du sikrer slidstærke og hårdføre bolde, der kan bruges i den evige leg. En hundebold kan udformes på mange forskellige måder og i forskellige materialer, så det er med at vælge det rette, samt vide præcist hvad man er på udkig efter. Kataloget er i hvert fald stort nok, til at du nok skal finde en bold, der passer til dig og din hund.

Derfor skal du have en bold til din hund

Hvis du ønsker at give den ultimative kærlighedserklæring til din hund, så er en hundebold vejen frem. Hunde forstår ikke, hvis man siger “jeg elsker dig”, men de forstår, hvis man giver dem en gave i form af en bold. Bolde er det sikre valg, da det er et simpelt legetøj og ikke noget voldsomt avanceret, hvor man ender med at bruge længere tid på at lære sin hund, hvordan det bruges frem for selve anvendelsen af legetøjet. 

Bolden er også noget, som din hund i mange tilfælde kan lege med for sig selv. Det kan være hårdt at skulle stimulere en hund, og nogle gange har man brug for ro, og så er en bold et godt middel til at få det. Hundebolde kan eksempelvist fås med pivelyde, hvilket kan holde din hund underholdt i timevis. Den stopper først, når dyret ikke piver mere eller af træthed - det er den sande udholdenhedskamp.

En af de sjoveste lege for både hund og ejer er apport. Det er en leg, som næsten alle hunde kender, og bolden er det perfekte redskab til at udføre legen. Hundebolden agerer jagtbytte, og når bolden er landet i græsset, skal hunden lydigt hente jagtbyttet, bolden, og apportere det tilbage til sin ejer. 

Hvilken slags bold skal jeg vælge til min hund?

Som nævnt tidligere er en hundebold meget mere end bare en bold. Bolden kan være med til at bestemme, hvilke lege man kan lave med sin hund. Det kan være bolde, som hunden selv kan lege med eller bolde, hvor man som ejer også tager del i legen.

Er det den klassiske apportleg, du leger mest med din hund, og leger i den, selv efter mørket er faldet på, så kan en bold med LED-lys være en god idé. Så har både du og din hund bedre mulighed for at finde bolden, og så ser det også super fedt ud, når bolden lysende flyver gennem luften. Selvom hunde har bedre nattesyn end mennesker, kan det stadig være udfordrende at finde en bold i bælgravende mørke for hunden.

Ønsker du at træne din hunds kognitive evner og udfordre den lidt på pandelapperne, så er en bold til godbidder, hvori der er godbidder, som falder ud gennem huller, når snackbolden ruller rundt på jorden, et sjovt legetøj. Det er den perfekte måde at lære sin hund logikkens kundskaber - og så behøver du som ejer ikke at gøre andet end at fylde bolden med hundekiks. Hvis det skal være endnu mere avanceret, kan du overveje en interaktiv bold, som med elektriske motorer selv bevæger sig rundt på gulvet. Det er det perfekte legetøj, hvis din hund skal være alene hjemme over længere tid, og der ikke er nogen til at lege med den. 

En simplere udgave af bolde, som hunden selv kan lege med, er bolde med pivelyde. Pivebolde er den perfekte bold, som altid kan simulere et rigtigt dyr, som din hund leger med. Bider hunden i bolden, piver bolden. Trættende kan det dog også være i længden, da nogle hunde ikke opgiver, før lyden stopper. 

Afhængigt at hundebolden og dens formål findes der selvfølgelig forskellige materialer, som bolden er lavet af. Det beror selvfølgelig også på, om din hund har ultraskarpe dræbertænder eller lidt blødere slebne tænder. I førstnævnte tilfælde vil det være vores anbefaling med en gummibold. Bolde i gummi til hunde er fleksible og hårdføre, så de trænger til alt vind og vejr og hundetænder. Gummien gør også, at boldene har bedre evne til at hoppe - endnu mere sjov!

Du kan også vælge flettede bolde, som er til den lidt mere blide leg. Selvom fletbolde ikke er nær så rigidt, så kan de være sjovere for hunden at bide i, eftersom overfladen er mere nopret og ændrer sig, alt efter hvilken side hunden bider i fletbolden fra. Der findes også de ultrabløde plysbolde, giver din hund en følelse af, at det her har fat i et rigtigt dyr med hår på.

Mange vælger ikke at købe en bold til deres hund og benytter sig i stedet for almindelige tennisbolde. Det er ikke en god idé! Tennisbolde indeholder glasfibre, som din hunds tandkød ikke har godt af. Derfor er det vigtigt, at hvis du ønsker en klassisk-lignende tennisbold, du så vælger en tennisbold - til hunde. Dem finder du heldigvis også i vores katalog. Så undgår du skadelige stoffer for din hund.

Alt i hundebolde på evermart.dk

Som du nok har bemærket (og som nævnt et par gange), så er hundebolde ikke bare almindelige bolde. Vores udvalg af bolde er stadigt stigende, og boldene i kataloget ovenfor er nogle af det allerbedste, du kan give din hund. Det er ren kærlighed!

Er du i tvivl om forskellene eller andet omkring boldene, så kan du kontakte vores kundeservice, så skal vi nok gøre dig klogere på bolde til hunde. Alle vores hundebolde sendes med fri fragt. Det er også muligt at vælge dag-til-dag-levering, hvis din hund virkelig ikke kan vente på sit nye legetøj.