Hundelegetøj til Godbidder

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (1)
  2. checkmark
    Kat (1)
Farve
  1. checkmark
    Pink (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hundelegetøj til Godbidder

Her har vi samlet alt det hundelegetøj som kan bruges i forbindelse med godbidder. Med et snacklegetøj skal hunden selv arbejde for godbidderne. Vores snacklegetøj kan bruges af hunde og hvalpe i alle størrelser og så kan du være sikker på at din vuffer sagtens kan bruge lang tid på at få alle de dejlige belønninger ud. Du kan fylde vores legetøj med din hunds yndlingsgodbidder eller blot deres helt normale tørfoder, hunden vil sikkert ære begejstret uanset hvad.

Uanset om du har en meget intelligent eller en meget aktiv hund, så vil de sikkert elsker at ege med legetøj her på siden. En aktiv hund vil elske at løbe rundt efter en bold og jage alle belønninger ud, mens en klog hund vil være vild med at skulle opklare hvordan den nemmest og hurtigst får godbidder ud af legetøjet. Alle hunde elsker at blive belønnet og her er et godbidslegetøj altid en sikker vinder! 

Stimuler din Hund

Med en snackbold er din hund aktiveret og skal selv finde frem til hvordan den får godbidderne ud af bolden. Et legetøj med godbidder er god tidsfordriv og mental aktivering. Fylder du bolden med velduftende godbidder vil din hund helt sikkert bruge en masse energi på at få belønningerne ud. Du kan nemt og hurtigt guide din hund til hvordan de får godbidder de føste par gange. Vis din hund at der triller godbidder ud af bolden når du puffer rundt til den, så vil din hund forsøge det samme med enten snuden eller potterne. Vær OBS på at din hund ikke bare prøver at spise eller flænse bolden, sørg derfor for at de forstår ideen bag snacklegetøjet og at de skal aktiveres or at der falder godbidder ud.

Din hund kan nemt blive understimuleret hvis den bare leger rundt derhjemme og kun kommer ud på en enkel tur eller to i løbet af dagen. Især hunde der elsker at bruge næsen har brug for udforinger i dagligdagen. Din hund elsker at snuse sig frem til ting og især nye eller interessante lugte holder din hund aktiveret. Stimuler din huns naturlige instinkter med en snackbold hvor de hele tiden skal snuse og arbejde sig frem til hvordan de får flere belønninger ud af godbidsbolden.

Kødben til Hunde

Her på siden finder du ikke kun legetøj til godbidder, men også selve godbidderne. Et kødben lavet i oksehud er en perfekt kombination af legetøj og belønning - og så sørger et hårdt kødben også for at rense din hunds tænder! Med et godt kødben får din hund mange timers aktivering, og de kan bruge lang tid på at ligge og gnave i det. Brug kødbenet som en belønning ofr tricks eller aktiver din hund mens du er væk på arbejde i løbet af dagen ved at give den denne godbid som den kan bruge som god tidsfordriv så hunden ikke keder sig for meget mens den er efterladt derhjemme. 

Billigt Hundelegetøj  

Her på siden ser du udelukkende hundelegetøj til godbidder, men vi har naturligvis også en masse andet legetøj og tilbehør til din hund. Vi sørger for altid at have et stort udvalg af mange forskellige typer legetøj og udstyr til din hund - og så finder du det naturligvis til en rigtig god pris! Vi bestræber os altid på at have et kæmpe udvalg af ting til hunde uden at du skal betale overpris for produkterne eller for leveringen. Her på evermart.dk har vi altid gratis fragt uanset størrelsen på din ordre. Når du køber godbidslegetøj hos os kan du altid være sikker på at du får snacklegetøj i højkvalitet til en god pris og uden at du skal betale ekstra. 

Leder du efter andet end hudelegetøj til godbidder så finder du det også hos os! Se hele vore udvalg af hundelegetøj ved at klikke lige HER. Skal du have andet end blot legetøj så kan du klikke lige HER for at se alt vores hundetilbehør. Slå dig løs på evermart.dk og find lige det du mangler til din firbenet ven.