Hundesenge & Tæpper

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hundesenge

Her på siden har vi samlet vores tæpper og senge til hunde. Er du på jagt efter et blødt tæppe eller en hyggelig seng til din hund, så er du kommet til det helt rette sted. Vores hundesenge passer perfekt til mindre hunde, katte og små væsner i samme størrelse. Tag et kig i kataloget ovenfor og find en ny hundeseng til en god pris og med lynhurtigt levering.

De fleste hunde sover i egen seng, der er dog nogle hunde der sover med i menneske sengen eller i sofaen., Med den rette hundeseng har din hund allermest lydt til at ligge i sin egen kurv når den skal sove, og så slipper du også for at have en beskidt hund op på din rene sofa eller blandt dit nyvaskede sengetøj. 

Hundesenge fås i et hav af forskellige typer, farver og materialer - og ikke alle hunde foretrækker den samme model. Her på siden finder du bløde små senge til mindre hunde samt hundetæpper der også kan bruges som seng.

Din hund elsker at have sin egen kurv eller en seng den kan lægge sig ned i og være lidt for sig selv. Hundesengen er forbundet med tryghed og hygge, og din hund fortjener en god og dejlig seng. Skal du ud og rejse med din hund er det også en rigtig god ide at have hundesengen eller tæppet med sig. Din hund vil nemlig føle sig mere tryg og sikker i nye omgivelser fordi den har noget velkendt med. Her er det smart at have en mindre og fleksibel hundeseng. Har du en stor hundekurv i plastik vil det hurtigt blive svært at få plads til den i bilen. 

Den Bedste Hundeseng

Ikke alle hunde vil have samme type hundeseng, hundekurv eller hundetæppe. Nogle hunde foretrækker en kurv i hård plast mens andre hunde gerne vil have en lille hule eller en super blød seng der varmer dem.  Du kan ofte finde ud af hvilken type seng din hund nok helst vil have ved at kigge efter hvor din hund elsker at tage en lur.

Det kan være at din hund helst vil sove på det kølige køkkengulv eller måske foretrækker den at gemme sig i tæpperne på sofaen. Elsker din hund det hårde gulv kan du med fordel vælge en hundeseng i plastik, så er du også sikker på at din hund i overopheder. 

Små hunde elsker ofte at grave sig ned i tæpper fordi de elsker varme og at føle sig helt trykke. Har du en mindre hund og er på jagt efter den bedste hundeseng skal du oftest have fat i en lille og fluffy seng. Vores Bløde Senge til Katte & Små Hunde er den perfekte hundeseng til små hunderacer der elsker at ligge varmt og hyggeligt.

Hundetæpper

Manger du et nyt tæppe til hunde har vi også en løsning til dig. Vores Bløde Tæppe til Kæledyr er en sikker vinder uanset hvad. Tæppet er både sødt og praktisk; du kan nyde det fine print mens din firbenet ven tager en lur på det bløde hundetæppe. Tæppet egner sig perfekt som hundeseng, men er også en god måde at beskytte møblerne på. Smider du tæppet på hundens plads i sofaen sørger det for at der ikke kommer beskidte poter eller en masse hundefår direkte på dit møbel. Tæppet kan også bruges i bilen og generelt når du skal rejse med din hund da det nemt kan rulles sammen.

Gratis Fragt & LynHurtig Levering

Finder du din nye hundeseng her på evermart.dk skal du ikke vente evigheder på at få den leveret. Vi har nemlig altid muligheden for dag-til-dag levering. Finder du en hundeseng eller. Et hundetæppe kan du bestille i dag og modtage det allerede i morgen. Du skal blot sørger for at din hunds nye seng er på lager og at du bestiller indenfor vores udvidede åbningstider.

Hos Evermart.dk skal du hverken betale overpris for din nye hundeseng, eller betale for fragten! Vi har altid en gratis leveringsmulighed uanset hvor meget du bestiller. Få din nye hundekurv eller dit nye hundetæppe leveret kvit og frit når du bestiller hos os. Tag et kig her på siden og find den nye seng til hunde som i mangler derhjemme!