Legetøj & Spil

 • Udendørs Legetøj & Spil

  Udendørs Legetøj & Spil

 • Tilbehør til Spikeball

  Tilbehør til Spikeball

 • Brætspil, Kort & Spil

  Brætspil, Kort & Spil

 • Puslespil

  Puslespil

 • Badminton

  Badminton

 • Dart

  Dart

 • Volleyball

  Volleyball

 • Bordtennis

  Bordtennis

 • Padel Tennis

  Padel Tennis

 • Tennis

  Tennis

 • Squash

  Squash

 • Kæpheste

  Kæpheste

Legetøj & Spil - Stort udvalg til hele familien

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af legetøj og spil til både voksne og børn! Vi har sammensat et spændende udvalg, hvor du finder underholdning for alle pengene! Du finder alt lige fra puslespil til spikeball tilbehør! Vi tilbyder spil og underholdning til hele familien og til alle aldre. I vores kæmpe udvalg af legetøj og spil finder du mange forskellige spil og meget forskellige slags legetøj, da vi ønsker at tilbyde god underholdning til alle. Scroll dig endelig igennem vores udvalg og lad dig friste af vores mange sjove og udfordrende spil! 

Vi tilbyder mange forskellige spil til alle aldre

Her på siden finder du spil til alle aldre. Vi har både spil og legetøj til de mindste og de ældste. Alle kan være med, når der skal købes ny underholdning til weekenden! Hvis I skal have en familie konkurrence i haven, så finder du badmintonketchere til både små børn, ældre børn og voksne her på siden. Hele familien kan sagtens være med i turneringen og I kan alle få en super sjov dag med vores gode og billige badmintonketchere! Hvis I også mangler nye badmintonbolde, så finder I forskellige slags til lave priser her hos os. 

Hvis I mangler nogle sjove spil til ferien eller weekenden, så finder I det her hos os. Du finder både udendørs og indendørs spil her på siden, så der altid er sikret underholdningen uanset vejret. Hvis der er lagt op til spilleaften en lørdag inde i stuen, så finder du både skakspil, kortspil, terninger m.m. her på siden. Hos Evermart.dk kan du helt sikkert finde legetøj og spil, der kan redde enhver regnfuld weekend med familien. 

Legetøj & spil til sommerferien

Når sommeren kommer til Danmark efter en lang og kold vinter, så vil alle gerne ud i det gode vejr. Uanset om du skal på ferie til udlandet eller holde ferie i sommerhuset herhjemme, så kan du finde sjovt legetøj og gode spil til mange fede dage i solen! Vi tilbyder mange forskellige slags spil, der er perfekte til en dag i haven med familien eller vennerne. Du finder udendørs legetøj og spil til alle aldre og niveauer. Vi tilbyder spil hvor alle kan være med og have det sjovt, uanset niveau eller erfaring. Du finder spil her hos os, der er kan bruges af både børn og voksne. 

Regnbuefarvet ringspil

Hvis du leder efter et sjovt spil til haven, som både børn og voksne kan være med til, så er vores ringspil helt klar et af dem! Børn elsker som regel at blive taget med i et spil, som også de voksne finder sjovt. Ringspillet går ud på at ramme forskellige pinde med ringene, når man kaster. Jo længere væk man står fra målet, jo sværere er det. Det er både et spil, der er sjovt for voksne og børn, da det gælder om at sigte og ramme. Her kan alle blive ramt af konkurrencegenet! Vores ringspil kan bringe konkurrence, grin, sjov og underholdning til mange timer i det gode vejr. Få kvalitetstid med hele familien med vores sjove ringspil! 

Stigegolf til haven

Hvis du leder efter et super sjovt spil til hele familien eller en god sommerdag med vennerne, så er vores stigegolf den perfekte underholdning! Stigegolf er i den grad blevet populært og kan spottes i manges haver i dag. Her skal man ramme de forskellige trin med et par golfbolde i snor. Det er sværere end det ser ud og det kan hurtigt frembringe et konkurrencegen i folk! Lav en turnering med vennerne og se hvem der får flest point! Det er desuden et super sjovt spil at have med på festival, til sommerfesten eller lignende. 

Transportable fodboldmål

Hvis du har en lille gemt fodboldspiller derhjemme, så finder du gode fodboldmål til børn her på siden. Vi tilbyder transportable fodboldmål til børn, som nemt kan sættes frem i haven på en god sommerdag. Det kan bidrage til mange timers sjov og øvelse i haven af både børn og voksne! Hvis I har plads i kælderen, så kan det også sættes indenfor i vintermånederne. 

Boldspil med velcro

Vores boldspil med velcro er yderst populært, når vejret bliver godt i Danmark! Det er et sjovt og ligetil spil, som fungere lidt ligesom strandtennis. Det kan sagtens spilles mere end to, hvis man køber flere sæt. Du kaster bolden og en anden skal herefter gribe bolden med velcro-siden. Det kan både spilles afslappende mens man sidder og snakker eller som en konkurrence. Det er et fedt sommerspil, som mange bruger i haven, når vejret er godt. Det er en billig og nem underholdning til mange timers sjov - Find det her på siden til lave priser!

Vandpumpekanon

Her på siden finder du selvfølgelig også de populære vandpumpekanoner. Det er alle børns yndlingsbeskæftigelse, når vejret bliver godt - at lege og skyde med vand! Her er vores vandpumpekanoner perfekte! De er nemme at bruge for barnet, og kan give mange timers sjov og dejlige grin. De voksne kan helt sikkert også få lidt sjov ud af dem!

Stort udvalg af udendørs legetøj & spil til haven

Hos Evermart.dk finder du alt hvad du skal bruge for, at få en sjov dag i haven med familien eller vennerne! Vi har sammensat et kæmpe udvalg, hvor der er rig mulighed for, at finde noget der falder i din smag. Når sommeren nærmer sig, så gælder det om at have nogle gode aktiviteter og spil til haven, så man kan have mange gode udendørs timer. Vores mange sjove spil til haven kan hurtigt få børnene til at glemme iPad’en og computerspillet!

Tag et kig omkring og få fyldt op af sjove spil, så I kan få en sommer fyldt med kvalitetstid og underholdning sammen som familie eller nogle gode aftener med vennerne i haven! 

Find det populære Spikeball havespil hos Evermart.dk

Her på siden finder du det populære Spikeball spil, som i den grad kan spottes mange steder i dag! Det er et sjovt spil for hele familie - små som store! Vi tilbyder både et samlet sæt Spikeball samt tilbehør til Spikeball her på siden. Med vores samlede Spikeball sæt, får du alt hvad du skal bruge for at få en god kamp i gang! Spikeball kan spilles lige hvor man vil; i haven, på stranden, i parken, på vejen - alle steder, hvor man kan samles sammen. Det er et spil for 4 personer, hvor man er 2 mod 2 - Du finder det til en skarp pris her på siden! 

Leder du efter sjove spil til hele familien?

Her på siden finder du en masse sjove spil, som passer til alle aldersgrupper - unge som gamle. Hvis du har hele familien på besøg, så finder du spil, der passer både til bedsteforældrene og børnebørnene. Vi tilbyder sjove spil til vandet, haven og indendørs. Du finder både sjove og farverige spil på vores side, og så finder du mere professionelt tilbehør til mere sportslige spil, såsom dart, badminton, bordtennis, volleyball m.m. 

Vi kører løbende med skarpe tilbud på vores legetøj og spil, så det er bare med at holde øje, hvis du vil gøre dig et fremragende køb! Husk at vi tilbyder dag-til-dag levering, når du køber legetøj og spil hos os, så hvis du sidst på ugen opdager at vejret bliver godt i weekenden, så kan du stadig nå at få fingrene i vores sjove udendørs spil! 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid kontakte vores kundeservice! Vi sidder klar alle hverdage til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Ring endelig til os på telefon +45 71 99 91 92 eller send en mail til: [email protected]. Du kan også altid skrive til vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne.