Tilbehør til Spikeball

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Sort (2)
  2. checkmark
    Gul (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Spikeball - ALT til det populære Spikeball

Leder du efter tilbehør til det populære Spikeball? Spikeball er det helt store i år og du har sikkert allerede set det flere steder. Når vejret er til det, så bliver det spillet i både parker, på stranden, hjemme i haven og mange flere steder. Det er et super sjovt spil, som kan sætte gang i konkurrencegenet. Det er et hurtigt boldspil, hvor der er fart over feltet. Alle kan være med til Spikeball uanset niveau og alder. Det er et spil, der baner vejen for en masse god og sjov kvalitetstid sammen. Det er både god motion og god træning. Du kan træne både hurtighed, boldkontrol og reaktionsevne, når du spiller Spikeball. 

Spikeball er et spil/sport, der har mange navne. Det startede helt tilbage i 1989 men mistede populariteten igen i 1995. Da Spikeball Inc. begyndte at promovere spillet igen, så fik det en stor stigning i populariteten i 2008. I dag er det blevet vildt populært og manger spiller Roundnet på seriøst plan. Roundnet har efterhånden mange navne. Det går blandt andet både under navnet Roundnet, Spikeball og Smash Ball. 

Spikeball er det helt store i USA og har været det i nogen tid nu. Det begyndte pludselig stille og roligt at finde vej her i Danmark, og er det sidste år blevet virkelig populært! Man kan spotte enormt mange i dag, der spiller Spikeball rundt omkring i parker og grønne arealer herhjemme, når vejret tillader det. Man kan spille Spikeball 2 mod 2, altså 4 personer i alt eller 1 mod 1. Det er et fedt og aktivt spil at have med i sommerhuset eller i haven på gode sommerdage. Man kommer ud og får frisk luft, holder sig aktiv og samtidig har det enormt sjovt sammen alle sammen. Spikeball kan både spilles på græs, sand, grus og alt andet, der har en form for underlag, hvor nettet kan stå nogenlunde stabilt. Hos Evermart.dk finder du fedt tilbehør til Spikeball til lave priser. Du kan både købe separat tilbehør og komplette sæt til Spikeball. 

Få den fedeste sommer med Spikeball

Spikeball kan både nydes inde og ude, men rigtig mange elsker at spille det udendørs i den friske luft. Lige så snart foråret pibler frem, så pibler det også frem med Spikeball-spillere. Rundt omkring i byerne bliver der stillet op med Spikeball og det er folk i alle aldre, der spiller Spikeball sammen. Nogle spiller meget seriøst og andre hygger sig stille og rolig med det. Nogle bruger det som en sport, hvor de gerne vil have en god træning ud af spillet. Man kan heldigvis gøre begge dele, alt efter hvad man har lyst til - Spikeball er for alle! 

Her på siden finder du forskellige Spikeball tilbehør, så du også kan komme i gang med det populære spil! Vi tilbyder blandt andet samlede pakker, hvor du både får et net, bolde og en pumpe til én skarp pris. Hvis du allerede har Spikeball spillet, men måske trænger til et nyt og friskt net, så kan du også købe det separat her på siden. 

Komplette Spikeball sæt til lave priser hos Evermart.dk

Hvis du ikke allerede har et komplet sæt til Spikeball, så kan du finde det her hos os til skarpe priser. Vi tilbyder et samlet sæt til Spikeball, hvor du får alt hvad du skal bruge for at komme i gang med spillet! Vores komplette pakke indeholder nye bolde med tilhørende pumpe, et net med tilhørende benbeslag og rør - alt dette får du i en lækker stor bærepose. Du kan have det hele samlede i bæreposen og nemt transportere spillet med dig rundt. 

Hvordan spiller man Spikeball? 

Spikeball, også kaldet Smashball, minder en del om beachvolley/volleyball. Det spilles 4 mand, som samles rundt om den lille trampolin. Det er et 360 graders spil, hvor man hele tiden er i bevægelse. Man spiller med en bold ad gangen, hvor det gælder om at kaste bolden ned i trampolinen med flad hånd. Hvert hold har 3 berøringer hver, inden den skal være kastet ned på trampolinen. Det er et nemt spil, som på ingen måde er kompliceret. Det kræver derimod træning at blive hurtig og god til Spikeball, da det handler mest om hurtighed, præcision, boldkontrol og reaktioner. Hvis boldene til Spikeball trænger til en udskiftning eller I har mistet nogle, så finder I gode bolde til Spikeball her på siden til skarpe priser! 

Spikeball kan spilles i alt slags vejr

Spikeball bliver flittigt spillet udendørs når vejret er godt. Det kan dog også sagtens spilles indendørs i en idrætshal eller i en stor kælder. Det gælder bare om at finde et sted med god plads, hvor man kan bevæge sig frit. Spikeball er derfor en sport, som kan stort set kan spilles alle steder, så længe der er god plads. Her på siden finder du et stort udvalg af Spikeball tilbehør, som du kan bruge i alt slags vejr. Dig og dine venner kan derfor sagtens mødes over et sjovt spil Spikeball hele året rundt!

Find alt hvad du skal bruge af Spikeball tilbehør her

Hvis du leder efter noget godt Spikeball tilbehør, så finder du det her hos os! Vi har sammensat et bredt udvalg, så du kan få alt hvad du skal bruge til Spikeball på ét og samme sted. Vi har nøje udvalgt vores produkter, så de lever op til en vis standard. Med vores Spikeball tilbehør kan du få en god kamp på benene med familien eller et par gode venner.

Her på siden finder du et smart sæt, hvor du får alt til Spikeball samt en bærepose til alt udstyret. Du kan derfor nemt pakke det sammen i tasken og tage det på ryggen, hvis I skal spille på stranden eller i parken. Det er også nemt at tage med i sommerhuset! Spikeball er et spil for både voksne og børn, så hele familien kan sagtens samles om et spil Spikeball. 

Kæmpe udvalg af både legetøj & spil hos Evermart.dk

Hvis du gerne vil have endnu flere sjove spil, så finder du et kæmpe udvalg af både udendørs legetøj og spil samt indendørs. Måske leder du efter flere fede udendørs spil, så I kan få sammensat en hel turnering af sjove spil i haven til sommer? Når først sommeren kommer til Danmark, så stryger størstedelen af os ud med det samme. Vi vil ikke gå glip af godt vejr! Derfor kan man lige så godt købe en masse fede udendørs spil, så man kan få mange gode timer i solen, hvor man samtidig har det sjovt og får rørt sig! Hvis det lyder som noget for dig, så finder du et kæmpe udvalg af legetøj og spil hos Evermart.dk til lave priser!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice! Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller sende en mail til: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til os via vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne i den grønne boks!