Udendørs Legetøj & Spil

Udendørs legetøj & spil - Sjove spil til sommeren

Er du på udkig efter noget sjovt legetøj eller nogle gode spil til sommerhuset? Vi tilbyder et kæmpe udvalg af udendørs legetøj og spil, som er perfekt til de gode sommerdage. Sjove spil kan bringe familien sammen til kvalitetstid i lange baner. Når vejret er godt, så er elsker de fleste at komme ud i haven. En sommer kan kun blive endnu bedre, hvis I køber nogle sjove og underholdende spil, som hele familien kan være sammen om! Her på siden finder du udendørs legetøj og spil til alle aldersgrupper og niveauer. Der er noget for alle, og du kan købe jeres nye havespil til en skarp pris her hos os!

Vi tilbyder alle de velkendte havespil samt gode familiespil. Nogle af vores havespil kan også anvendes indendørs, hvis vejret skulle tage en drejning og konkurrencen ikke er slut endnu. Få en super sjov sommer med hele familien eller alle vennerne med en hel turnering! Vi tilbyder et hav af forskellige sjove spil, så I kan sagtens finde spil nok hos os til at lave en hel turningsdag fyldt med god underholdning. Her på siden finder du alt lige fra det populære spikeball til det velkendte ringspil. Scroll endelig igennem vores udvalg og find jeres nye havespil til en skarp pris!

Vi tilbyder udendørs legetøj & spil til hele familien

Her på siden finder du udendørs legetøj og spil, som hele familien kan få stor glæde af! Det er ikke kun til de små eller de voksne - vi tilbyder noget til alle aldre! Når sommeren nærmer sig, så er det bare med at komme ud og nyde det gode vejr! Mange timer udenfor kan være kedeligt for især børn, hvis ikke der er nogle aktiviteter at kunne give sig til. I kan få masser af timer til at gå ude i haven, hvis bare I har nogle gode spil at give jer i kast med! Her på siden finder du mange forskellige slags udendørs spil, vi tilbyder blandt andet: 

Det populære Spikeball

Her på siden over udendørs legetøj og spil finder du blandt andet det populære Spikeball spil samt et udvalg af Spikeball tilbehør. Det er blevet enormt populært den seneste tid og med god grund! Det er et fantastisk sjovt spil, der kan samle en hel flok. Det er et spil for 4 personer, hvor man er 2 mod 2. Man kan sagtens lave flere hold, hvor man sammensætter en hel turnering! Spikeball kan man spille hvorend man ønsker. Det kan tages med i parken, på stranden, med ud på villavejen eller i haven. Det er nemt at stille op, og fylder ikke ret meget - det kan derfor også sagtens komme en tur med i sommerhus!

Flytbart fodboldmål til børn

Hvis I skal have gang i den helt store fodboldturnering ude i haven, så finder du blandt andet et fodboldmål til haven her på siden. Det er let at transportere og flytte rundt i haven. Det  har en god størrelse til de mindre børn, som gerne vil spille en sjov fodboldkamp i haven. Hvis I har en stor kælder, stue eller andet, så kan det fodboldmålet også bruges indendørs med en blødere bold for eksempel. Et fodboldmål og en fodbold er altid basis for et par gode timers samvær, sjov og træning!

Alle de gode gamle havespil

Selvfølgelig kan du også finde nogle af de mest populære spil, når det kommer til udendørs spil/havespil - herunder blandt andet stigegolf og ringspil! Stigegolf og ringspil kan proppes ind i enhver fest og være en succes! Det er to sjove spil, som er relativt simple og ligetil. Det gælder bare om at sige og kaste med enten golfbolde i snor eller en ring. Det er sjovt og det er noget alle kan finde ud af, at spille - unge som gamle. Det er begge spil, som kan samle hele familien eller alle vennerne til en grillaften. Du finder begge spil hos Evermart.dk til skarpe priser!

Vi tilbyder blandt andet også det gode gamle fang-bolden sæt og frisbees i forskellige slags, som kan underholde barnet i mange gode timer. Fang-bolden sættet er det gode gamle “katapult”-spil, hvor der skydes en bold op i luften, som den modsatte part skal gribe. Det er et spil, der både kan spilles af voksne og børn! I vores udvalg af udendørs legetøj og spil finder du naturligvis også det velkendte boldspil med velcro, som har lidt samme effekt som fang-bolden spillet. Her kaster man en bold, som modparten skal fange med velcroen. Det er et spil, der kan bruges mange timer på, på en god sommerdag - man kommer hurtigt til at udfordre sig selv, for at se hvor længe man kan have bolden flyvende frem og tilbage i luften!

Ketcherspil til børn og voksne

Elsker du ketcherspil? Her på siden finder du forskellige slags ketcherspil, tilbehør m.m. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, så der er til ethvert ønske. Ketcherspil er en sikker vinder, hvis man gerne vil have god underholdning på en god sommerdag! Med ketcherspil kan man nemt strikke gode turneringer sammen et hold venner eller hele familien. Her på siden finder du både ketchere til børn, lidt ældre børn og voksne. Vi tilbyder ketchere til alle aldre, så alle kan være med i familie turneringen til sommer!

Dart & volleyball til haven

Måske tænker du ved første tanke, om dart er et udendørs spil? Det er oprindeligt et spil, man spiller indendørs for det meste, men rigtig mange har flyttet deres dartskive ud i haven. Her på siden finder du smarte dartskiver og gode dartpile, som du kan bruge ude og inde. Mange flytter det udendørs ved skuret eller i haven, så de kan nyde det gode vejr - og nogle gøre det også, for at undgå huller i væggen inde i stuen! 

Du finder også volleyballs og tilhørende net, hvis det er en volleyball turnering I skal have stablet på benene til næste sommerhustur! Til sommer, hvor vejret er i top, så kan det være enormt sjovt at holde volleyball turnering nede på stranden. Vi tilbyder alt hvad du skal bruge, for at få en god volleyball turnering i gang med vennerne eller familien!

Brætspil, terninger & kort til udendørs brug

Hvis du er til det mere afslappende underholdning og spil, så finder du også både brætspil, terninger og kort, der kan bruges udendørs. Du finder både gode skakspil, kryds og bolle, terninger og mange flere slags spil her på siden. De kan naturligvis alle komme med en tur ud i haven, og det kan være rart med en mere afslappende underholdning. Alle ovenstående spil er til den aktive dage i haven, hvorimod disse spil kan nydes i et mere roligt tempo. 

Blandt vores forskellige spil til både udendørs og indendørs brug finder du spil, som både voksne og børn kan være med i. Der er spil for hele familien, og der er rig mulighed for, at finde det spil, som falder i jeres families smag!

Udendørs legetøj & spil til strand, pool eller vandleg i haven

Hvis jeres sommer indebære vand enten i form af strand, pool eller vandslangen i haven, så har vi en masse legetøj og spil, som kan tages i brug når vandlegen går i gang! Du finder blandt andet sjove vandkanoner her på siden, som rigtig mange børn elsker. Det er simpelthen et kæmpe hit, at kunne gå rundt og skyde med vand! De sjove vandkanoner kan sagtens pakkes ned i tasken og komme en tur med i sommerhuset til sommer! Derudover finder du også vores seje kortspil, som er vandafvisende. Dem kan du spille med i poolen uden at bekymre dig om de går i stykker - de er også sjove for børn at lege med! Tag et kig i vores kæmpe udvalg og find det legetøj, du skal have med på ferien til næste sommer.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice! Vi sidder klar alle hverdage på telefon +45 71 99 91 92 og på mail: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat, som du finder i den grønne boks nederst i højre hjørne på vores hjemmeside. Vi besvare altid alle henvendelser så hurtigst muligt.