Brætspil, Kort & Spil

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 2. checkmark
  Sort (2)
 3. checkmark
  Hvid (1)
 4. checkmark
  Teak træ (1)
 5. checkmark
  Rød/Sort (1)
 6. checkmark
  Bøge træ (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (8)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Brætspil, Kort og Spil - Stort udvalg af spil til alle aldre

Leder du efter et sjovt spil til næste spilleaften? Her på siden finder en masse forskellige brætspil, kort, terninger m.m. til de fremtidige spilleaftener. Der er ikke noget så hyggeligt, som en spilleaften med hele familien. Det kræver bare man har nogle sjove spil! Hos Evermart.dk har vi sammensat et varieret og spændende udvalg af brætspil, kort og spil! Vi tilbyder sjove spil til lave priser, så du kan få stablet en god spilleaften på benene billigt. 

Der er ikke noget som gode spil, der kan samle folk. Det er blevet enormt populært med brætspils-caféer i mange byer. Her kan man komme og spille brætspil m.m. til en kop kaffe eller en øl med vennerne. Det er en måde at samles om noget på. Det er hyggeligt, sjovt og man kan vælge lige den genre, man har lyst til på dagen. Det kan være man gerne vil have et taktisk eller hjernevrider spil? Det kan også være det er et familiespil man er ude efter - uanset hvad, så finder du alle slags her hos os! 

Vi tilbyder sjove spil til alle aldre

Her på siden finder du spil til alle alderstrin. Uanset om I har små eller større børn, så kan I finde sjove og lærerige spil her hos os. Du finder også et stort udvalg af spil her på siden til voksne, som er hyggelige at spille en lørdag aften. Hvis du leder efter noget til de mindre, så finder du både spændende tankespil med forskellige farver og kombinationer og du finder det velkendte og klassiske kryds og bolle spil. 

Du kan også finde backgammon og skak, hvis dig og din kammerat skal have et spændende spil i gang! Backgammon og skak er blevet spillet i årevis af folk i alle aldre. Skak har altid været populært, men fik et nyt boost, da Netflix-serien “The Queen’s Gambit” rullede over skærmene i stuerne. En serie, der handlede om en ung pige med et stort skak-talent. Salget i skakspil steg og alle fik pludselig øjnene op for skak igen. Det er et spil, som kræver koncentration og tålmodighed, men det er også et enormt hyggeligt spil. 

Gode spil til sommerferien

Mangler I nogle sjove spil til sommerferien? Dem finder I her! Vi tilbyder mange sjove og hyggelige spil til ferien, som kan sørge for, at I får god kvalitetstid sammen. Når det bliver tid til den længe ventede sommerferie, så skader det ikke at have nogle gode spil, at kaste sig over i ugerne. Rigtig mange spiller ikke så meget i løbet af året, men når det så bliver sommerferie, så ryger terninger, kort og brætspil frem på bordet. Det er en tid, hvor man hygger sig sammen, spiser god grillmad og spiller nogle sjove spil. 

Vi tilbyder en masse forskellige spil, som du nemt kan pakke med i tasken. Vores backgammon, skak, kort og terninger fylder ikke ret meget, og kan derfor sagtens ryge med i kufferten. Du finder også smarte vandtætte kort her på siden, så I kan spille kort ved pool og strand, uden at skulle fedte med halvvåde kort fra vand og solcreme! Smid telefonen og tabletten og find nogle spil her på siden, som kan give dig og familien en hyggelig ferie sammen fyldt med god kvalitetstid og nærvær!

Hvor mange skal spille med?

Hvor mange skal inviteres til spilleaftenen? Vi tilbyder spil, som man kan spille flere sammen og få sammen. Vores skak og backgammon er kun til 2 personer, hvorimod kort og terninger kan spilles af enormt mange sammen. Man kan også lave en helt spille turnering, hvor man deler sig op i hold og spiller flere forskellige spil. Hvis det lyder som en løsning, så kan du i hvert fald finde rigeligt af spil her på siden til helt spille turnering! 

Lærerige spil for de mindre børn

Hvis du leder efter nogle mere lærerige spil for de mindre børn, så finder du også det her hos os. Man kan finde mange familiespil i dag, som er enormt lærerige for barnet også. Med gode familiespil kan man lokke børnene væk fra tablets og smartphones, og bare være sammen. Det kan efterhånden være svært at vinde over elektronikken, når det kommer til forældre og børn. Det er derfor super fedt, hvis man kan være fælles om et godt og lærerigt spil. Find et spil her på siden, der fanger dit barns interesse og få skabt en masse god kvalitetstid sammen fremover! 

Få kvalitetstid og samvær med vores sjove spil

Der er ikke noget som brætspil, kort og spil generelt, der kan skabe kvalitetstid. Når man spiller et spil, så er man sammen om det og ikke ret meget andet. Alle koncentrere sig og gør deres bedste. Der er ingen, der sidder og kigger på deres telefoner eller fjernsynet. Det kan give et helt fantastisk samvær på en anden måde, når man spiller et spil sammen! Vi tilbyder mange forskellige spil, og du finder blandt andet nedenstående her på siden:

Kort

I vores katalog finder du blandt andet helt almindelige spillekort. Spillekort er man aldrig gået galt i byen med! Alle ejer næsten et sæt spillekort. Der findes ualmindelige mange spil, man kan spille med et sæt kort. For nogle er det også det spil, der bliver mest brugt over en sommer. Her kan man spille mange forskellige spil, og alligevel kun have en stak kort med. 

Her på siden finder du både helt almindelige spillekort og vores vandafvisende spillekort. Vores vandafvisende spillekort er lidt sjove at have, når man er afsted på ferie. Hvis du før har siddet med nogle helt fedtede spillekort på grund af solcreme, så kan du slippe for det med vores vandafvisende spillekort - dem kan du let rengøre igen efter brug!

Terninger

Ligesom spillekort, så er terninger også noget, som rigtig mange tit spiller. Det er især et spil, der bliver spillet i stor stil på bodegaer. Der findes også mange forskellige spil man kan spille med et sæt terninger - blandt andet Yatzy! Hvis du kan lide at rafle, så kan du købe gode terninger til billige priser her hos os. 

Tankespil

Hvis der skal prøves kræfter med et mere avanceret spil, så finder du også gode spil her på siden, som udfordrer hjernen lidt. Mange vil gerne spille spil, hvor det kræver øvelse at blive god. Det kan som eksempel være skak. Her kan man blive bedre, jo mere man spiller det. Det kræver en masse koncentration og hjernen kan komme på arbejde, hvis man vil vinde. Du finder også andre sjove og spændende tankespil her på siden, hvor hjernen skal på arbejde. Der er både noget for voksne og for børn, så tag endelig et kig og find dit favorit!

Brætspil

Brætspil er noget der kan samle hele familien. Der findes rigtig mange sjove brætspil i dag, og du finder nogle af dem her hos os. Brætspil kan fås i mange forskellige slags. Du kan både købe brætspil, som er underholdende og godt som familiespil, og du kan købe brætspil, der kræver tålmodighed, koncentration og tænkepauser. Der findes ualmindeligt mange forskellige slags brætspil - og der er derfor rig mulighed for, at du kan finde et, der passer til anledningen.

Brætspil er generelt blevet rigtig populære de seneste år. Der findes i dag mange brætspil-caféer, hvor man kan komme og spille en masse forskellige brætspil imens man nyder en kop kaffe. Mange bruger med stor glæde brætspils-caféerne, og det er folk i alle aldre. Brætspil har derfor fået nyt liv, og mange spiller derfor også brætspil til middage. Hos Evermart.dk finder du spændende brætspil, som passer til forskellige anledninger.

Sjove og udfordrende spil til lave priser

Vi tilbyder mange forskellige sjove og udfordrende spil her på siden. Du finder spil, der kan spilles af flere og få - alt efter hvor mange I er. Der kan godt være forskel på hvilke spil man foretrækker, alt efter om det er til en spilleaften med vennerne eller familien. Det afhænger også af, om der er børn med i spillet. Vi tilbyder spil, der er udfordrende, som kræver tænkepauser og koncentration, men du finder også sjove spil, hvor man kan slå hjernen lidt fra og bare hygge sig. Alle vores spil finder du til lave priser, så du billigt kan få stablet den helt rette spilleaften på benene! Hvis du leder efter mere sportslige spil, hvor man er fysisk aktiv, så finder du også et stort udvalg af dart, volleyball, badminton og bordtennis i vores kæmpe udvalg af legetøj og spil. Vi tilbyder deruover også tilbehør til Spikeball i vores udvalg, hvis du også er hoppet på vognen med dette sjove og populære spil. Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find sjove spil til alle anledninger!