Bordtennis Tilbehør

Bordtennis - Spændende udvalg af bolde & bat til bordtennis

Hos Evermart.dk finder du hvad du skal bruge af udstyr til bordtennis. Vi tilbyder bordtennis udstyr i god kvalitet til lave priser. Bordtennis er en super sjov sport, som alle kan være med til. Bordtennis er et boldspil for oprindeligt 2 eller 4 spillere. Spillerne skal ved hjælp af battet slå bolden over det lille net, der er installeret på midten af bordet. Det gælder om at tvinge modstanderen til at begå fejl, så man kan vinde. Bordtennis er både en professionel sport og en sjov fritidsaktivitet. Hvis du gerne vil have en god dag eller aften med vennerne, så finder du alt hvad du skal bruge af gode bat og bolde her hos os til lave priser! Gå endelig på opdagelse og find lige det bordtennis udstyr, du står og mangler til en god kamp. 

“Rundt om bordet”
Mange spiller i dag det, der kaldes “rundt om bordet”, hvor man kan være mange flere med end bare 4. Her kan man være så mange, som man har lyst. Det gælder om at skyde bolden over på den modsatte side af bordet og derefter løbe rundt om bordet for at nå den modsatte bold. Hvis man er mange med kan man i starten gå rundt om bordet, hvor man til sidst vil ende med at skulle løbe rundt, hvis der kun er 3 spillere tilbage. Det gælder om at skyde gode og svære bolde til modstanderne, så de ryger ud en efter en. Det er et spil, der blandt andet bliver spillet meget på barer, klubber, foreninger, skoler m.m. Det er et super sjovt spil, og alle der har lyst kan være med. 

Historien om bordtennis

Bordtennis er en gammel sportsgren, som siden 1988 har været registreret som en olympisk sportsgren. Bordtennis blev efter sigende opfundet af engelske officere, der kedede sig. Det er blevet spillet i kredse siden 1800 tallet og op igennem 1900 tallet bredte sporten sig væsentligt til resten af Europa og Asien. Især i Asien har spillet været enormt populært. Der er mere end 30 millioner registrerede spillere i verden, og det er altså derfor en meget populær sport i dag. I Danmark har vi også nogle stjerner indenfor sporten, blandt andet Michael Maze, der blandt andet har vundet både OL bronze, EM guld, VM bronze. En ting er helt sikkert, bordtennis er kommet for at blive og bliver i dag spillet af rigtig mange i verden. 

Bordtennis er en sport for alle

Noget af det fede ved bordtennis er, at det er en sport for alle. Uanset alder, så kan man være med til et spil bordtennis. Det kræver ikke erfaring, øvelse eller andet, hvis man bare skal have et sjovt spil. Man kan prøve sig frem og hvis man har boldøje, så kan man hurtigt få mestret at ramme bolden med battet. Bordtennis er både sjovt for voksne og for børn. Børn synes det er sjovt at skyde til boldene og voksne bliver ofte revet med fordi det handler om at vinde. Man kan hurtigt få stablet en sjov konkurrence på benene, hvis man har et bordtennisbord og bordtennis udstyr i nærheden. Det er en sport for hele familien og for alle vennerne - især hvis man spiller rundt om bordet - det kan sætte gang i konkurrencen!

Derfor er bordtennis blevet en populær fritidsaktivitet

Der er mange grunde til at bordtennis er blevet en populær fritidsbeskæftigelse. Det er blandt andet fordi det er et nemt spil at gå til. Det kræver ikke alverdens udstyr eller klargøring. Det kræver et bord, et net, bat og bolde. Hvis bordet altid står klar til brug, så er det bare at finde battet og bolden, og så er man klar til en bordtenniskamp. Derudover kan bordtennis spilles alle steder! Du kan spille det udendørs i haven eller indendørs i et værelse, i en kælder, i garagen eller lignende. 

Udover at det er nemt at gå til, så er det også et spil hvor alle kan deltage. Hvis man er 5, 7 eller 9 kammerater sammen, så kan alle være med til en runde bordtennis. Enten kan man opdele sig og spille turneringer eller også kan man spille “rundt om bordet”. Sidstnævnte er også et spil, der spilles meget til fester med en øl i hånden. Der er også en del barer, der efterhånden har opstillet et bordtennisbord, så gæsterne kan spille “rundt om bordet” eller en turnering mens de drikker øl. 

Find gode bat & bolde til bordtennis hos Evermart.dk

Her på siden finder du gode bat og bolde til bordtennis. Vi tilbyder et bredt sortiment, hvor du helt sikkert kan finde det, du står og mangler til en bordtennisturnering. Vi har sammensat et varieret udvalg, hvor du blandt andet finder bordtennisbolde i forskellige farver, alt efter hvad du måtte foretrække. Du finder dem både i hvide og i flot orange. Med vores flotte orange bordtennisbolde kan du uden tvivl se boldene, da de næsten lyser op i rummet. Både vores bat og bolde her på siden er lavet i god kvalitet, som kan holde til mange gode kampe. 

Køb samlet sæt til bordtennis

Hos Evermart.dk kan du blandt andet købe et samlet bordtennis sæt, hvor du både får 2 bordtennisbat og 3 bordtennisbolde med i en pakke til én skarp pris! Med et samlede bordtennis sæt kan du billigt få alt hvad du skal bruge til en god bordtenniskamp, så længe du har bord og net naturligvis. Hvis du allerede ved at hele familien eller alle vennerne skal over til en bordtennisturnering, så er disse samlede sæt lige noget for dig! 

Køb separat bat & bolde

Hvis du allerede har nogle bat derhjemme, så kan du også købe bolde og bat separat her på siden. Det kan være dine nuværende bordtennisbolde trænger til en udskiftning eller dit ene bat er gået i stykker. Det er ikke altid at man lige har brug for et helt sæt, men mere bare en udskiftning af det forrige eller måske man bare vil have et enkelt bat, som er sit eget. 

Bliv bedre til bordtennis med det rigtige udstyr

Hvis du ikke kun spiller for sjov, men gerne vil være god til bordtennis, så kræver det noget ordentligt udstyr. Dit bat skal være i gode materialer, så du kan ramme bolden bedst muligt. Bordtennisbattet skal blandt andet have en stødende bundplade, så bolden kan få et godt afsæt når det rammer battet. Derudover skal håndtaget på bordtennisbattet have et godt ergonomisk design, så det er rart at holde ved. Det hjælper dig til at få et bedre skud og ramme mere præcist, hvis bordtennisbattet ligger godt i hånden. 

En god bordtennisbold skal også være lavet i gode materialer, så kvalitet er god. Det behøver ikke koste en bondegård at købe gode bordtennisbolde. Vores bordtennisbolde er super gode, selvom de fås til en lav pris. De er designet til at kunne give et godt spin og bounce, som kan gøre dig til en bedre bordtennisspiller. Uanset om det er for at blive en bedre bordtennisspiller eller om det bare er for sjov, så er det bare sjovere med godt udstyr. 

Kæmpe udvalg af udstyr & tilbehør til sport hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet sportsudstyr end lige bordtennis udstyr, så er du havnet det rette sted. Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af udstyr til alverdens sportsgrene. Du finder blandt andet udstyr og tilbehør til badminton, dart, volleyball, cykling, løb og meget mere. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde noget lækkert udstyr til lige den sport, du har passion for. Vi ønsker at tilbyde lækkert og billigt sportsudstyr til alle, så der er til enhver smag og ethvert behov. Husk også at når du køber dit sportsudstyr hos Evermart.dk, så tilbyder vi dag-til-dag levering! 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice på telefon +45 71 99 91 92 eller på vores mail: [email protected]. Vi sidder klar alle hverdage til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og på bedste vis! Hvis du mangler et hurtigt svar på et spørgsmål, så kan du også altid skrive til vores live chat, som du finder i den grønne boks nederst i højre hjørne på vores hjemmeside!