Badminton Tilbehør

Badminton - Find ALT i badminton tilbehør til en god kamp

Badminton er en fed sport, som kan spilles sammen både 2 og 4 spillere. Det er ketchersport, hvor man kan konkurrere i single, double og mixdouble. Det går i alt sin enkelthed ud på at fjerbolden skal slås over nettet, så modstanderen ikke kan nå at skyde bolden tilbage. Du kender helt sikkert sporten fra enten fjernsynet eller idræt i skolen. De fleste har haft en badmintonturnering i skolen til idræt.

Uanset om du dyrker badminton på højt plan, som hobby i fritiden eller aldrig har prøvet det før, så kan du finde udstyr og tilbehør til badminton her på siden. Vi tilbyder et bredt og varieret udvalg, hvor du kan finde badminton udstyr til hele familien. Gå endelig på opdagelse og find din nye badmintonketcher til en skarp pris her hos Evermart.dk! 

Badmintonbolde i høj kvalitet til lave priser

Her på siden finder du et stort udvalg af badmintonbolde i høj kvalitet! Vi har sammensat et spændende udvalg af gode badmintonbolde, så du kan få den bedste badmintonkamp. Her på siden finder du blandt andet vores fjerbolde lavet i gåsefjer og hovedet på bolden lavet i solid kork. Det giver mere tyngdekraft og en mere afbalanceret hastighed på bolden. De er både velegnet til begyndere og amatører.

Det er altafgørende at man har nogle gode badmintonbolde, når man spiller badminton. Når udstyret kun består af en ketcher og en bold, så kan man lige så godt prioritere kvaliteten. Du får en meget bedre kamp, hvis du har noget ordentligt udstyr. Der findes meget badmintonudstyr på markedet i dag, og det kan derfor være svært at navigere i. Hvis du køber dine fjerbolde hos Evermart.dk, så er du garanteret en god bold til en lav pris. Med vores badmintonbolde i både plastik og natur får du med garanti en god badmintonkamp! 

Hvad består en badmintonbold af? 

Der er nogle bestemte regler for, hvordan en badmintonbold skal være, hvis man tager udgangspunkt i de internationale badmintonregler. For mange år siden var en badmintonbold lavet i kork, som var omviklet i tyndt læder. På dette læderbetrukket kork sad cirka 16 forbehandlede gåse- eller andefjer fast ved hjælp af en tynd strimmel avis og klister. Det lyder ikke særlig robust, men det holdte nu helt fint alligevel. I dag er der dog kommet lidt andre boller på suppen! Nu kan en badmintonbold holde til mange tæsk, før den går i stykker eller trænger til en udskiftning. Ifølge de internationale badmintonregler skal fjerbolden opfylde nedenstående:

Krav til natur fjerbolde:

 • Den skal have 16 fjer fæstnet til korkbunden
 • Fjerene skal have en længde mellem 62 mm og 70 mm fra spids til toppen af bunden
 • Tippen af fjerene skal ligge i en cirkel med en diameter fra 58 mm til 68 mm
 • Fjerene skal være godt sat fast med tråd eller andet stærkt materiale
 • Bunden skal være 25 mm til 28 mm i diameter og afrundet i bunden
 • Bolden skal veje fra 4,74 til 5,50 gram

Krav til kunstige fjerbolde:

 • Skørtet skal simulere naturlige fjer
 • Fjerene skal have en længde mellem 62 mm og 70 mm fra spids til toppen af bunden
 • Tippen af fjerene skal ligge i en cirkel med en diameter fra 58 mm til 68 mm
 • Bunden skal være 25 mm til 28 mm i diameter og afrundet i bunden
 • Bolden skal veje fra 4,74 til 5,50 gram
 • Grundet variation i kunststofferne (plastik nylon) tillades en variation på op til 10%, når det kommer til mål og vægt af fjerbolden

Fjerbold af plastik nylon eller natur fjer?

Hvilken en slags badmintonbold skal du så vælge? Fjerbold i natur eller plastik? Der er ulemper og fordele ved begge bolde. Hvis man er professionel badmintonspiller, så vil man til hver en tid vælge de naturlige fjerbolde i enten gåse- eller andefjer. En natur fjerbold giver spilleren bedre kontrol samt aerodynamik, hvilket er en nødvendighed i kampen. Men hvorfor sælges der så, så mange plastikbolde, hvis natur fjerboldene er de bedste? Jo, det er fordi at plastik og nylonbolde er gode til mange andre ting. 

Nylon fjerbolde: Plastik fjerboldene er lavet i nylon, og kan minde rigtig meget om de dyre natur fjerbolde. De har en anden måde at flyve i luften på, hvilket også kan være derfor man foretrækker den ene bold frem for den anden. En ting, der er en kæmpe fordel, hvis ikke den største, ved at vælge nylonbolde, er holdbarheden. De holder markant længere end natur fjerbolde. Derfor foretrækker mange at købe plastik fjerbolde, fordi de er meget billigere end natur fjerbolde og holder i meget længere tid. 

Natur fjerbolde: Natur fjerbolde er de luksuriøse fjerbolde. Det er de bolde, som de professionelle badmintonspillere foretrækker. Det kan godt være de går i stykker en gang imellem under en kamp, men de kan også gøre meget mere for dit skud en plastikboldene. Prisen på natur fjerbolde er noget højere end på plastikboldene, men det skyldes blandt andet også den vanvittig gode kvalitet og det fremragende skud de kan give dig. 

Vi tilbyder både plastik og natur fjerbolde hos Evermart.dk

Når du skal finde ud af, hvilken badmintonbold du skal vælge, så skal du gøre op med dig selv, hvad der betyder mest for dig. Er det hastigheden? Præcisionen? Holdbarheden? Prisen? Find ud af, hvilke parametre der vægter højest hos dig og vælg derefter. Hvis det eksempelvis er prisen og holdbarheden, så er det plastikboldene du skal købe. Er det derimod hastighed og præcision, så er det natur fjerboldene du skal købe. Uanset hvad, så finder du begge slags fjerbolde til skarpe priser her på siden. 

Badmintonketchere til alle aldre hos Evermart.dk

Hvis du leder efter badmintonketchere til de mindste, så finder du også det her på siden. Vi tilbyder forskellige slags børneketchere, så børnene også kan være med til at spille badminton. Du finder smarte badmintonketchere i forskellige farver og med forskellige bolde. Det kan være sværere for mindre børn at få en badmintonbold til at blive i luften i længere tid ad gangen. Derfor kommer vores børneketchere med forskellige slags bolde, som kan være sjovere for barnet at spille med. Vores børneketchere er lavet i lettere materialer, så de ikke vejer lige så meget som rigtige badmintonketchere. Alle vores børneketchere her på siden har en god størrelse, så de er lige til at tage med en tur i sommerhus til sommer! 

Solide og gode badminton net

Hvis du mangler et godt badminton net i god kvalitet, så finder du det her hos os. Vi tilbyder gode net til badminton, som er nemme at sætte op og have med på farten. Nettet kan nemt pakkes sammen i tasken og tages med i sommerhuset eller med ned på stranden. Vores badminton net er lavet i god kvalitet, som kan holde til mange vejrforhold. Du kan både spille badminton inde og ude - og med et af vores net, kan du nemt stille banen op begge steder. 

Et godt badminton net er vigtigt, hvis man vil have en god badmintonkamp. Det skal være godt spændt ud og kunne “kridte” banen op, så at sige. Hvis ikke man har et badminton net, så kan man ikke få en optimal badmintonkamp. 

Stort udvalg af badminton tilbehør

Hos Evermart.dk finder du løbende et opdateret og spændende udvalg af badminton tilbehør, så du kan få en sjov og god træning eller kamp. Vi tilbyder løbende skarpe tilbud på vores sortiment, hvor du kan gøre dig et godt køb. Uanset om du dyrker badminton på højt plan eller hobby niveau, så kan du finde godt udstyr og tilbehør til badminton her hos os. 

I mange idrætshaller i dag kan man leje ketchere og fjerbolde til badminton, når man også lejer en bane. Mange vil dog gerne slippe for, at skulle leje udstyr hver søndag, mens andre foretrækker at have egen ketcher, som man kan blive tryg ved med tiden. I mange sportsgrene foretrækkes det ofte at have eget udstyr. Det kan være udfordrende at stå med en ny og anderledes ketcher hver gang man spiller. 

Derfor er det vigtigt med godt badminton udstyr

Hvis man gerne vil være god til en sport, så kræver det noget godt udstyr. Man kan ikke blive god til badminton, hvis man spiller med en dårlig ketcher eller dårlige bolde. Det er nødvendigt med noget ordentligt udstyr i god kvalitet. Det behøver dermed sagt ikke at være det dyreste udstyr på markedet. Det er ikke altid at det dyreste udstyr er lig med det bedste. Det kan også være individuelt, hvad man foretrækker af udstyr, når det kommer til sport. 

Vi anbefaler altid at man finder en ketcher til badminton, som ligger godt i netop din hånd og en bold som føles god for dig, at skyde med. Så længe alt dette er i orden, så skal du nok kunne løfte dit spil som badmintonspiller med tiden! Uanset om det er på hobbyplan eller mere seriøst, så skylder man sig selv at købe noget godt udstyr, som er sjovt at spille med!

Kæmpe udvalg af udstyr & tilbehør til sport

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af sportsudstyr og tilbehør til mange forskellige sportsgrene. Du kan derfor finde alverdens andet sportsudstyr, som ikke nødvendigvis har noget med badminton at gøre. Vi tilbyder blandt andet udstyr til sportsgrene som volleyball, bordtennis, dart, løb og vandsport. Du finder alverdens forskellige sportsudstyr, så du kan få det optimale ud af netop din sportsgren. Hos Evermart.dk har vi forsøgt at sammensætte et bredt og varieret udvalg, så der er til enhver smag og ethvert behov. 

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis! Ring endelig til os på telefon +45 71 99 91 92 eller skriv en mail til: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne.