Tilbehør til Dart

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Sort / Hvid (1)
  2. checkmark
    Multifarvet (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dart - Find alt til den helt store dart turnering her

Dart er et spil for alle! Det er en underholdende sport, som både kan være interessant at kigge på, men bestemt også sjovt at spille! Det er en sport, som har været i rivende udvikling henover årene. Det er også et spil, som kan spilles af alle - uanset niveau og erfaring. Det handler kort sagt bare om at sigte og skyde. Det kan alle være med på, selvom de måske ikke kan ramme skiven, så kan de i det mindste gøre forsøget. Dart kan både spilles blandt venner og familie på en hyggelig aften, men det er også en meget seriøs sport efterhånden. De store stjerner inden for dart vinder store præmier og der er enormt meget publikum, der møder op for at heppe på spillerne.

Dart har en lang historie og en rivende udvikling

Dart er et forholdsvist simpelt pilespil, som har en fast plads på de engelske pubber. De er også at spotte i mange danske barer og værtshuse. Dart startede som et spil, der kunne findes på de forskellige pubs, hvor det i dag er en anerkendt sportsgren. Det er en sport, der har været igennem en rivende udvikling over årene. Det er også en sport, der har mange år på bagen. Æren går til en britisk snedker ved navn Brian Gamlin, der tilbage i 1896 udviklede det nummersystem, som der bruges i dart i dag. I starten af rejsen var dart at spotte på de mange engelske pubs og det var arbejderklassen, der tog et spil efter fyraften. 

I midten af 1990’erne begyndte dart pludselig at blive mere og mere anerkendt som en sportsgren verden over. I dag sidder mange klar ved skærmen, når verdens dygtigste dartspillere dyster mod hinanden på fjernsynet. I dag findes der to store dart forbund, BDO (British Darts Organisation) og PDC (Professional Darts Corporation). De afholder hvert år dart-turneringer, hvor flere 1000 mennesker møder op for at følge med i sporten. 

Sørg for, at I har styr på reglerne i dart

Inden man går i gang med at spille dart, så skal man sørge for, at man har fat i de rigtige regler. Et dartspil kan hurtigt blive uoverskueligt og forvirrende, hvis ikke man har styr på reglerne. Hvis man aldrig har prøvet dart før, kan man måske godt ved første øjekast, synes at det ser nemt nok ud. Det er dog meget mere komplekst end man lige tror. Derfor kan det varmt anbefales at man lige bruger 5 minutter på, at sætte sig ordentligt ind i reglerne før man starter ud. 

Hvordan spiller man dart? 

For det første, så skal det nævnes, at der findes mange forskellige former for dartspil. Det mest almindelige spil, og det mest velkendte spil, er 501. 501 går ud på først at nå til 0 point. Man har hver især 3 pile pr. runde og alle starter på 501 point. For hver kast bliver man fratrukket de point, man samler ind efter de 3 pile er skudt afsted. Hvis man rammer præcist 0 point til sidst, så har man vundet. Man skal vinde på det, der hedder en “dobbelt”. 

Hvis man gerne vil have et længere eller kortere spil, så kan man spille 301 eller 701. Andre populære dartspil er Mickey Mouse og Skovhugger. Hvis man spiller med mindre børn kan man altid sammensætte et spil selv af fri fantasi.

Stort udvalg af dartudstyr hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk finder du et spændende udvalg af udstyr til dart! Vi har sammensat et udvalg af dartudstyr i god kvalitet til lave priser. Du kan nemt og billigt komme i gang med at spille dart derhjemme, hvis du køber en dartskive her hos os. Vi tilbyder billige dartskiver, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder blandt andet et samlet sæt, hvor du får både dartskive og eksempelvis 6 pile med, så du har altid hvad du skal bruge for at komme godt i gang med dartspillet. Du kan også finde separate pile her på siden, hvis du allerede har en dartskive derhjemme. Nogle køber også deres egne pile, hvis der spilles hos en kammerat et par gange om måneden eller lignende. Mange foretrækker at spille med deres egne pile hver gang, da de er blevet vant til et bestemt sæt af pile. 

Dart er et spil for alle - i alle aldre

Dart er et super fedt spil, som kan samle hele familien. Det er velegnet til både børn, voksne og ældre. Det kan spilles med hele familien og alle kan være med. Det er formentlig ikke lige så sjovt for de mindste børn som for de voksne, men de vil nok gerne forsøge at kaste en eller to pile alligevel. Hvis man spiller med mindre børn, så anbefaler vi at der holdes opsyn, så der ikke sker uheld med pilene. 

Inviter venner og familie over på et sjovt spil dart med vores gode dartskive! Den vil helt sikkert kunne sætte gang i en god aften - og så mangler man bare en god øl, så føler man næsten at man er på et hyggeligt værtshus! 

Derfor er det vigtigt at købe nogle gode dartpile

Når man skal købe nye dartpile, så er det en god idé at købe nogle gode dartpile. Det kan altid betale sig at betale lidt ekstra. Dermed ikke sagt, at de dyreste pile på markedet er lig med de bedste. Du kan sagtens købe billige pile, der stadig er i god kvalitet. Her på siden finder du blandt andet pile, der er i god kvalitet, men tilbydes til lave priser. En god pil afhænger af, hvad man foretrækker. Det er forskelligt fra person til person. Vi har alle forskellige hænder, og derfor ligger pilene også forskelligt i vores hænder. 

Hvad består dartpile af? 

En dartpil har 4 forskellige elementer i sig. Der er den spidse pil, det tunge greb, det lange skaft og et flight. Flights fås i mange forskellige slags materialer, modeller, farver og designs. Her på siden finder du blandt andet dartpile med flights, der har forskellige lande printet. Flights kan man selv skifte ud, hvis man trænger til en ny eller bare vil have en anden farve. Pilens spids kan man derimod ikke skifte medmindre man har noget specielt værktøj til det. 

Hvad skal du kigge efter, når du køber en dartskive?

Når du skal købe din nye dartskive, så er det vigtigt at du køber en ordentlig en. Pilene skal kunne sidde godt i skiven, så I kan få et ordentlig spil! Derudover kan det være en fordel at overveje, hvor du gerne vil have den hængende henne. Om det er udendørs eller indendørs eksempelvis, så du kan vælge materialevalg efter forholdene.

Få mest muligt ud af din dartskive

Hvis du endelig har besluttet dig for, at købe en god dartskive, så gælder det om at få mest muligt ud af den. Du kan sagtens købe en billig og god dartskive her hos os, men der findes også enormt dyre dartskiver på markedet - uanset pris, så vil du formentlig gerne have at den holder i lang tid. Nedenfor kan du få svar på nogle af de oftest spurgte spørgsmål, når det handler om, hvordan man kan behandle en dartskive bedst, for at opnå længst levetid. 

Hvad er en dartskive lavet af? 

Det er forskelligt hvilket materialevalg, der er valgt på en dartskive. Mange har i tidens løb troet at dartskiver var lavet af hestehår. Dette passer ikke. Der findes ofte to forskellige materialevalg, som er sisal og komprimeret papir. Skiverne i komprimeret papir er ofte til legebrug, hvis børn gerne vil spille dart på egen hånd med egne pile. 

Her på siden finder du dartskiver i papir overtrukket med flock fibre, som giver følelsen af en professionel dartskive. Flock fibre bliver brugt på rigtig mange ting i dag, såsom gulvbeklædning, loftbetræk i biler, smykkeskrin, polstring m.m. Det er et stof, der skaber en fløjlsagtig tekstiloverflade, som kan anvendes på alverdens forskellige materialer. 

Hvordan skal du opbevare din dartskive? 

Din dartskive skal gerne opbevares væk fra sol og varme. Uanset materiale, så har den ikke godt af, at hænge direkte i solen eller tæt ved noget varmt. Det kan den ikke holde til, og du vil hurtigt kunne se på skiven, at den allerede kort tid efter trænger til en udskiftning. Hvis den skal hænges udendørs, så sørg for, at den hænger væk fra sol, varme, vand og fugt. Den skal derfor gerne hænge overdækket, hvis den hænger udendørs, i forhold til regnen. 

Passer det, at en dartskive skal have vand?

Der har gået rygter om at en dartskive har godt af vand fra tid til anden, for at fylde huller ud. Det passer ikke! Vand vil kun ødelægge din dartskive - og meget hurtigt endda. Uanset materialevalg, så vil din dartskive ikke have godt af, at få vand på sig - så hold dig fra dette!

Hvordan skal en dartskive hænge?

Når du skal til at hænge din dartskive op, så er det med at få placeret den korrekt. Det kan hurtigt mærkes, hvis man har hængt den for lavt eller for højt. Hvis ikke med det samme, så i hvert fald med tiden. Man siger at en dartskive skal hænge sådan at centrum på Bullseye er i en højde på 173 cm fra gulvet. Kasteafstanden til skiven skal være på 237 cm målt fra skivens forkant. Det er ikke sikkert, at du kan få hængt den præcis på disse mål, men prøv at kom så tæt på som muligt, hvis du ønsker den bedste kasteafstand og højde. 

Fordybninger i dartskive - er den gået i stykker?

Hvis du glad og stolt pakker din dartskive ud, og til din store frygt opdager huller eller fordybninger i skiven, så frygt ej! Det er helt normalt. Der kan sagtens opstå naturlige fordybninger og huller ved produktionen af dartskiven. Det er kun i forhold til udseendet at dette har betydning, og du kan derfor sagtens tage din dartskive i brug - den vil kun få mere charme af, at være “one of a kind”! 

Dart er det perfekte spil til en aften med vennerne

I stedet for at skulle på værtshus hver uge, så kan I sagtens få værtshusstemning derhjemme! Med vores udstyr til dart, får I alt hvad I skal bruge, for at få en fed aften! Det er ikke altid at man føler for, at tage i byen. Det kan være rart at have en hjemmeaften med vennerne engang imellem og med vores dartskive og pile kan I stadig få fornemmelsen af, at være på værtshus. 

Spil dart både udendørs og indendørs

Vores dartskiver kan både bruges indendørs og udendørs. Dart kan være enormt sjovt at have med til en sommerfest, fordi man stille og roligt kan stå og skyde mens man drikker en øl. Det er et spil, som mange gerne vil stå og kigge på også. Det kan nemt tiltrække mange tilskuere, da det er et underholdende spil at følge med i.

Uanset om I skal spille dart udenfor eller indenfor, så er det en god idé lige at dække bagvæggen lidt af - hvis du altså er øm over for den. Man kan jo komme til at ramme uden for skiven, og så lander pilene i væggen. Hvis det er udenfor, kan det være op af en væg, der alligevel skal ordnes eller et skur. Hvis det er indenfor, så kan i med fordel få sat en træplade op bag dartskiven, så I ikke skal til at reparere hele væggen dagen efter.

Kæmpe udvalg af sportsudstyr & tilbehør hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet sportsudstyr end dart, så finder du et kæmpe udvalg af sport tilbehør og udstyr hos Evermart.dk. Vi har sammensat et stort og varieret udvalg, så der er til enhver smag og mange forskellige sportsgrene. Du finder blandt andet udstyr og tilbehør til volleyball, bordtennis og badminton, hvis der skal arrangeres en hel sportsdag med familien. 

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice! Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis. Ring til os på telefon +45 71 99 91 92 eller send en mail til: [email protected]. Husk, at hvis du bestiller din dartskive eller andet sportsudstyr hos os, så tilbyder vi dag-til-dag levering!