Squash Tilbehør

Spændende Udstyr & Tilbehør til Squash

Squash stammer fra en privatskole i England helt tilbage fra omkring 1830. Squash blev først officielt grundlagt som en sportsgren i 1860’erne. Gennem tiden er det blevet en mere populær sportsgren som kan spilles af både begyndere lige så vel som af professionelle. Det er også blevet en attraktiv træningsform, da det er et meget aktivt spil. Når man spiller squash er man i konstant bevægelse, og man får lynhurtigt pulsen op. Det gør også at squash er meget givende for folk som har et ønske om at komme i bedre form.
Squash er et rigtig sjovt og udfordrende ketcherspil som spilles indendørs. Banen er opbygget af fire vægge og trægulv. Man benytter sig i høj grad af banens vægge og gulv når man spiller squash. Banens opbygning er med til at gøre squash utroligt motionsgivende for spillerne. Hvis du vil spille squash rigtig godt, skal du kunne bevæge dig rundt på banen. I squash er det såkaldte T det vigtigste punkt på banen. Behersker du T’et, behersker du spillet squash. T’et er det punkt på banen som giver spillerne de bedste muligheder for at nå alle punkter på banen.
Squash kan spilles både som single- og doublespil, alt efter om man synes det er sjovest på hold eller en mod en. I modsætning til andre ketsjerspil er modstanderen ikke placeret på den anden side af nettet. I squash er spillerne altså placeret side om side gennem spillet, og bevæger sig aktivt under spillets forløb.

Hvis du leder efter alt i tilbehør til dit squash spil, så har vi her hos Evermart et spændende udvalg af bolde og ketchere. Så du har muligheden for at finde lige det, som du står og mangler for at komme i gang med squash. 

Bolde Til Dit Spil Squash

Vi har sammensat et stort udvalg af bolde til din squash kamp, så du ikke løber tør for bolde midt i kampen. Vores bolde er fremstillet i super god kvalitet men til helt absurd lave priser. Så behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten af de bolde du køber, men samtidig skal du ikke ud og bruge dyre domme på det. 
Du kan stå i en situation, hvor dine squash bolde er blevet ødelagte og slidte, og du derfor skal have nogle nye for at kunne spille igen. Hos Evermart tilbyder vi et stort udvalg af bolde til squash, så du har rig mulighed for at finde dine nye bolde her. Vores bolde til squash er meget slidstærke og har en utrolig holdbarhed, så du er sikret mange flere squash kampe uden bekymring om nye bolde. 
I squash kommer man ikke særlig langt uden det rette udstyr, og det spiller faktisk en langt større faktorer end man lige regner med. Spiller du squash med kvalitetsudstyr, er dine chancer for et godt spil langt større. Du slipper for bekymring omkring hvorvidt dit tilbehør til squash holder og ikke går i stykker efter én kamp.
Når man spiller squash er en af de afgørende faktorer bolde, uden bolde kommer du ikke langt i squash. Hos os kan du derfor få de bolde som du skal bruge til squash, uanset om du har mistet dem eller dine gamle bolde er ødelagt.
Man kan desværre stå i en situation, hvor man har mistet sine bolde til squash. Du kan her trygt bestille dine nye bolde i dag og modtage dem i morgen. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering på alle varer på lager.
Så står du og skal deltage i en turnering i weekenden, og du ikke kan få trænet og øvet dig inden. Så tøv ikke, du er nemlig det helt rigtige sted! Så er uheldet ude og du har behov for nye bolde til squash hurtigst muligt, så skynd dig og bestil dem med det samme, så har du dine nye squash bolde i morgen. 

Find Din Nye Squashketcher Her!

Når man spiller squash er en af de afgørende elementer, at man har sit udstyr og tilbehør i orden. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarheden på dit udstyr til squash.  Vi har nemlig sammensat et spændende sortiment af ketchere til dit spil squash. Vores sortiment består at flere forskellige ketsjere, du kan både vælge mellem flere farver og samtidig har vi ketsjere til alle aldre. Skal dit barn eksempelvis begynde til squash, men i mangler udstyr og tilbehør, så er du landet det rigtige sted! Vi har nemlig ketchere som passer til alle aldre, små som store.
I squash kan det godt gå stærkt, og man skal hele tiden være på, for at kunne følge med. Når man har glæde af squash, så bliver ens udstyr og tilbehør helt automatisk slidt med tiden, særligt hvis man ikke prioritere at købe kvalitetsudstyr fra starten. Hos Evermart får du ketsjere i rigtig god og høj kvalitet men samtidigt til vanvittigt lave priser. Vores squashketchere er fremstillet i et slidstærkt og robust materiale, så du får en utrolig lang holdbarhed og levetid på din ketcher.
Man kan ende i den virkelig uheldige situation, at man mister, og ikke kan finde sin ketsjer til squash. Det er en utrolig ærgerlig situation, og man kan først komme til at spille squash igen når man får sin nye ketcher. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med! Du kan finde din nye ketsjer i din yndlingsfarve, så du får den ketcher som matcher bedst til dig og din stil. 

Måske du er på udkig efter noget helt andet sportsudstyr end lige squash, og det kan vi heldigvis også hjælpe dig med! Vi har nemlig et stort udvalg af spændende tilbehør og udstyr til mange forskellige sportsgrene. Du kan finde udstyr og tilbehør til bl.a. badminton, volleyball, bordtennis og meget mere, du kan se alle vores muligheder ved at klikke her.