Puslespil

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Puslespil - Lærige og udfordrende puslespil til alle aldre

Hvis du leder efter flotte og spændende puslespil, så er du havnet det helt rette sted. Hos Evermart.dk finder du mange forskellige puslespil i flotte farver og motiver, som kan udfordre selv den bedste puslespils-lægger. Puslespil er en hyggelig måde at få kvalitetstid sammen på. Her kan man slå hjernen fra, snakke og hygge sig mens man lægger puslespillet sammen. Mange sidder også med hver deres puslespil - det er et hyggeligt projekt, som man kan sidde med sammen eller hver for sig - unge som gamle. Puslespil bliver nemlig både brugt af børn og ældre i høj grad. Mange ældre mennesker nyder at lægge store og avancerede puslespil over flere dage. For mindre børn er puslespil sjovt og lærerigt. Hos Evermart.dk finder du puslespil til forskellige aldre og i forskellige sværhedsgrader. 

Puslespil har været et hit siden 1700-tallet

Puslespil har i mange år været populært, faktisk helt tilbage til 1700-tallet. Det er engelske John Spilsbury, der får kreditten for at have opfundet puslespillet tilbage i 1700-tallet. Han var en britisk kartograf og graverer, som skabte puslespillene til uddannelsesmæssige formål og kaldte dem oprindeligt for “Dissected Maps”. Puslespil har lige siden 1700-tallet underholdt folk i alle aldre, og det vil de formentlig blive ved med at gøre i mange år endnu!

Fysiske fordele ved puslespil for børn og ældre

Puslespil er, og har længe været, kendt for at have flere gode effekter, når det kommer til hjernens aktivitet. Puslespil er derudover også gavnlig, når det kommer til børns udvikling. Der er flere forskellige fysiske fordele ved at lægge puslespil fra tid til anden. Det kan især være gavnligt for mindre børn og ældre mennesker. Forskellen ved børn og ældre, når der lægges puslespil, er at børn ofte bruger det til at lære en masse - alt lige fra motoriske evner til den kognitive udvikling - hvorimod ældre bruger puslespil mere til at vedligeholde og træne hjernen, herunder blandt andet hukommelse m.m.

Puslespil er gode at bruge til at mindske risikoen for alzheimers, forbedre hukommelsen, få lavere blodtryk, få bedre hånd samt øje koordination, få større tålmodighed, blive bedre til at løse problemer og være løsningsorienteret, forbedre den kognitive udvikling og så er det enormt afstressende at sidde og løse et puslespil i sit eget tempo. Det er alt i alt et spil, der er til stor gavn for folk i alle aldre. Det giver så meget mere end bare underholdning og tidsfordriv. Der følger en masse gode ting med, når man bruger tid på at lægge puslespil. 

Kæmpe udvalg af puslespil i mange forskellige motiver

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af puslespil i mange forskellige motiver og figurer. Der er noget til enhver smag, ethvert behov og enhver lyst. I vores udvalg finder du både simple og enkle puslespil og så finder du mere farverige og spændende puslespil. Nogle af vores puslespil her på siden er super flotte og kan derfor sagtens dekorere på et børneværelse efter de er samlet. Det vil også give en gavnlig effekt på barnet med de mange flotte og spændende farver, da det vil stimulere sanserne ekstra meget. 

Hos Evermart.dk finder du mange spændende puslespil til skarpe priser. Størstedelen af vores puslespil er lavet i træ i god kvalitet. Det kan altså holde til at blive samlet rigtig mange gange, hvor du er fri for at sidde med bøjede eller ødelagte kanter på brikkerne. Vi opdaterer løbende vores kæmpe udvalg af legetøj og spil med en masse nye spændende spil og underholdning samt fede rabatter, så det er bare med at holde godt øje på vores webshop! 

Puslespil til alle aldre

Vi tilbyder et bredt udvalg af puslespil, der passer til alle aldre. Uanset om du er på udkig efter et puslespil til en 75-årig eller en 10-årig, så kan du finde det her hos os. Vi har sammensat et varieret og spændende udvalg, da vi ønsker at tilbyde noget til enhver smag. Det er forskellige hvad man foretrækker i et puslespil, og det kan ofte have noget med alderen at gøre også. Jo ældre man er, jo større et puslespil vil man formentlig gerne lægge. Jo flere brikker der er, jo sværere er det og jo større en udfordring bliver det. Derfor kan et af de store puslespil tage op til mange dage om at blive lagt færdigt. 

Puslespil til børn

Vores puslespil til børn er spændende, lærerige og ikke mindst sjove for barnet at samle. Vi tilbyder blandt andet puslespil i fine dyremotiver lavet i flotte farver. De fleste af vores puslespil ender med at blive til smukke dyremotiver, som kan pynte på børneværelset, når det er færdiglagt. Du finder vores puslespil med dyremotiver i forskellige størrelser. Et puslespil er sundt for barnet at sidde og pusle med, og fordel er også at man sagtens kan gå stille og roligt til og fra puslespillet over flere dage. Puslespil kan være en meget rolig og  afstressende måde at lege på for barnet samtidig med at indlæringsevnen bliver trænet undervejs. Når puslespillet bliver færdiglagt vil det også give barnet en stor succesoplevelse. 

Puslespil til voksne

Større puslespil med flere brikker kan give en ro til den travle hverdag. Børn, planlægning, arbejde, sport m.m. kan hurtigt fylde hverdagen op. Mange har hele tiden enormt meget at se til og er ofte lidt stresset hele ugen. Et godt puslespil kan være med til at komme ned i gear. Her kan man sidde og fordybe sig i et hyggeligt puslespil, og samtidig få alle hverdagens pligter og opgaver lidt på afstand. Et puslespil kan være med til at få den nødvendige pause fra hverdagen, hvor man ikke løber en tur eller knokler i et fitnesscenter. Her sidder man og slapper af og koncentrere sig. Det kan give en positiv effekt, hvis man sidder 1 time med et puslespil om aftenen inden sengetid frem for 1 time foran fjernsynet. 

Udfordrende puslespil

Udfordrende puslespil er velegnet til lidt ældre børn og voksne. Hvis man kan lægge et godt basis puslespil uden de store udfordringer, så kan man godt give sig i kast med et mere udfordrende og avanceret puslespil. Et udfordrende puslespil er positivt for børns udvikling og aktivitet i hjernen, og kan derfor være en fordel at foreslå i alle familiehjem. 

Hver gang man har løst et puslespil, kan man prøve at vælge et endnu sværere puslespil næste gang. Man kan hele tiden udfordre sig selv og blive bedre. Mange får pludselig en lille konkurrence op at køre med dem selv, hvor de vil se hvor svært et puslespil de kan samle for hver gang. Man kan tydeligt mærke at man bliver bedre og hurtigere til at være løsningsorienteret samt bare bedre til at kunne overskue brikkerne. Når man bliver rigtig erfaren kan man prøve at kaste sig over puslespil med flere 1000 brikker!

Køb puslespil hos Evermart.dk til lave priser

Hvis du leder efter et spændende, lærerigt og sjovt puslespil, så kan du finde dem her hos os! Vi tilbyder mange forskellige puslespil til skarpe priser, så du billigt kan komme i gang med at udfordre dig selv! Det er en billig, nem og sjov måde at holde hjernen i gang på, hvis man køber et puslespil. Hvis du gerne vil holde hjernen i gang på andre måder, så finder du også et stort udvalg af brætspil og kort hos Evermart.dk. Her tilbyder vi blandt andet backgammon og skakspil, som også kræver koncentration, tålmodighed og øvelse. Det er også nogle super gode spil, som kan spilles 2 sammen, hvor man falder ned i gear og bare hygger sig sammen om et udfordrende tankespil. 

En hyggelig måde at være sammen på

Puslespil er perfekte til en hyggelig aften sammen med familien eller vennerne. Det er en god og nem måde at samles på. Med et puslespil har man noget, som man alle er fælles om og alle kan deltage lige meget i. Alle kan sidde og finde brikker, de tror passer til et bestemt sted. Jo større puslespillet er, jo flere kan man også sidde over samme puslespil. Hvis det er et af de store puslespil, hvor der er flere 1000 brikker, så kan hver især sidde og bygge deres egen del af puslespillet, som til sidst kan kædes sammen med de andres bidder. 

Det er de seneste år blevet endnu mere populært med puslespil. Mange har fået øjnene op for, hvor hyggeligt det kan være at sidde samlet om et puslespil. Puslespil er et spil, som man både kan hygge sig med derhjemme og på ferien. Det fylder ikke ret meget, og kan derfor nemt pakkes i kufferten. Det kan være super hyggeligt at sidde samlet omkring et puslespil på terrassen om aftenen, når man er sydpå!

Udfordrende puslespil i flotte dyremotiver

Her på siden finder du flotte puslespil i dyremotiver, som kan hænges på væggen, når de er færdige. Det kan også være en stor succesoplevelse for det mindre barn - så kan der vises og fortælles, at billedet er samlet på egen hånd! Vores puslespil fås i mange forskellige slags dyremotiver. Du finder alt lige fra en flot sommerfugl til en sød ugle. Du kan også købe dem i forskellige størrelser, alt efter hvor stort et billede, der skal pryde væggene. 

Vores puslespil i dyremotiver er lavet i slidstærkt træ og er mere holdbart end mange andre puslespil på markedet. Det er et robust og kompakt puslespil, som kan holde til lidt af hvert. Vores puslespil i dyremotiv er også en super fin gave at give til fødselsdag, jul eller andet. Det er en anderledes og spændende gave at få, da det også kan bruges som dekoration på væggen efterfølgende.