Tilbehør til Borddækning

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Brun (5)
 3. checkmark
  Lysegrå (5)
 4. checkmark
  Grå (5)
 5. checkmark
  Guld (4)
 6. checkmark
  Mørkegrå (4)
 7. checkmark
  Hvid (3)
 8. checkmark
  Blå (3)
 9. checkmark
  Pink (3)
 10. checkmark
  Sølv (2)
 11. checkmark
  Rød (2)
 12. checkmark
  Gul (2)
 13. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 14. checkmark
  Champagne (2)
 15. checkmark
  Mørkerød (2)
 16. checkmark
  Orange (1)
 17. checkmark
  Bøge træ (1)
 18. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 19. checkmark
  Sand (1)
 20. checkmark
  Grøn (1)
 21. checkmark
  Valnød træ (1)
 22. checkmark
  Mørkeblå (1)
 23. checkmark
  Lyseblå (1)
 24. checkmark
  Lyserød (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (30)
 2. checkmark
  Køkken (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Alt i tilbehør til Borddækning

Her på siden finder du vores store udvalg af produkter til borddækning. Vi har samlet et bredt sortiment af forskellige genstande til spisebordet i en blanding af forskellige stilarter, materialer og anvendelsesmuligheder - herunder dækkeservietter, bordskånere og glasbrikker. I sammensætningen af vores sortiment har vi tænkt over æstetik såvel som praktik, og derfor finder du alt fra dekorative dækkeservietter og bordskånere i flotte og moderne materialer, til mere praktiske dækkeservietter til børn lavet i skridsikker silikone, der kan gå i opvaskemaskinen. 

Dækkeservietter i kork, silikone, flet mm.

Dækkeservietter er et uundværligt tilbehør til borddækning til både hverdag og fest. Middagsbordet tager sig ganske enkelt langt bedre ud, når tallerkner, glas og bestik er akkompagneret af et sæt lækre dækkeservietter i en flot farve. Vores udvalg af dækkeservietter omfatter et hav af forskellige stilarter, materialer og farver, så du finder helt sikkert et sæt dækkeservietter, der matcher dine stilmæssige præferencer - uanset om du mangler dækkeservietter til særlige lejligheder eller dig dagligdagen.

Vi har også et udvalg af dækkeservietter specifikt tiltænkt børn. De fleste børnefamilier, særligt dem med helt små børn, kan nok nikke genkendende til, at det hurtigt kan blive noget rod, når de små går ombord i aftensmaden. Det skal de selvfølgelig have lov til, men med en dækkeserviet i silikone, bliver oprydningen noget lettere for de glade forældre. Se hele vores udvalg af flotte dækkeservietter ved at klikke videre i kataloget ovenfor.  

Bordskånere & Glasbrikker

Et flot spisebord kan være en dyr investering, og derfor giver det selvfølgelig også god mening at beskytte det mod varme gryder, kopper osv, der kan lave grimme mærker og ringe i bordets overflade. Særligt ubehandlede træbordplader er udsatte for den slags skader, men de fleste spiseborde kan risikere at få skrammer, hvis man ikke er påpasselig. Her på siden finder du et stort udvalg af bordskånere og glasbrikker / coasters i forskellige designs, materialer og stilarter, så du kan passe rigtig godt på dit flotte spisebord.

Billigt tilbehør til Borddækning & Gratis Fragt

Her på siden finder du som nævnt en masse lækkert tilbehør til borddækning, som vi sælger til skarpe priser. Derudover tilbyder vi altid vores kunder en gratis fragtløsning, uanset størrelsen på deres ordre. Du kan derfor få tilsendt dine nye dækkeservietter eller bordskånere - helt uden, at du behøver at betale for forsendelsen. Hvis du skal bruge dine varer med det samme, har du også mulighed for at tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan modtage dine varer allerede dagen efter bestilling. Tag et kig i vores katalog foroven, og find dit nye tilbehør til borddækning!