Bordskåner til Glas

 • Bordskåner til Glas i Kork

  Bordskåner til Glas i Kork

 • Bordskåner til Glas i Læder

  Bordskåner til Glas i Læder

 • Bordskåner til Glas i Træ

  Bordskåner til Glas i Træ

 • Bordskåner til Glas i Marmor

  Bordskåner til Glas i Marmor

Bordskånere til Glas

Der er nu få ting så dejlige, som at slappe af på sofaen med lidt godt at spise og drikke efter en lang dags strabadser. Noget som til gengæld kan være virkelig ærgerligt er, når ens sofa eller -spisebord får grimme mærker på grund af kondens fra kolde sodavand, øl og lignende. Særligt borde i ubehandlet træ er udsatte for den slags skader, men alle typer bordplader kan få ridser og skrammer fra for eksempel flasker og skåle, som trækkes hen over bordpladen. Skader som disse kan heldigvis forhindres ved brug af en dug, dækkeservietter eller bordskånere / glasbrikker, som forhindrer direkte kontakt mellem drikkevarer og bordets overflade, og desuden blokerer varme og  kondens fra at komme i kontakt med bordpladen. 

Bordskånere til Glas / Glasbrikker i forskellige materialer

Her på Evermart.dk finder du bordskånere / glasbrikker i et hav af materialer, former, designs og farver, som hver især har det tilfælles, at de, udover at være flotte og dekorative, beskytter dine borde mod ridser, skjolder og andre skader, som kan opstå når man stiller varme og kolde drikkevarer, kopper, glas og vaser mm. på bordet. Læs mere om de forskellige typer af bordskånere i vores sortiment herunder.

Glasbrikker & bordskånere i Filt

Et klassisk materialevalg når det gælder bordskånere / glasbrikker er filt. Her på siden finder du bordskånere i filt i forskellige farver og former, så du kan beskytte dit bord mod skader, fugt og varme. En bordskåner i filt passer til de fleste indretningsstile og smagspræferencer, og i vores sortiment finder du dem i diskrete farver som sort og grå, og i både runde, firkantede og sekskantede / hexagone modeller, så du helt sikkert kan finde en model, der passer til dit hjem.

Læderbordskånere til Glas

Læder er et tidløst og klassisk materiale, som ser godt ud, uanset om ens hjem er indrettet i en minimalistiske eller mere farverig stil. Vores glasbrikker i læder fås i forskellige farver, og har de tilfælles, at de effektivt beskytter dit bord mod varme, kulde og væsker, samtidig med, at de ser super flotte og dekorative ud. 

Tag et kig her på siden, eller klik her, for at komme videre til vores sortiment af bordskånere / glasbrikker i læder. 

Silikonebordskånere til Glas - ensfarvede & dyremotiver

Hvis du er på udkig efter en mere “funky” eller moderne bordskåner / glasbrik, så har vi også et stort udvalg af bordskånere til glas i silikone. Her finder du alt fra de helt minimalistiske og simple modeller i flad og ensfarvet silikone, som passer perfekt til de fleste typer borde og det meste service, til de sjove i forskellige dyremotiver, som børnene i familien helt sikkert vil synes er både spændende og flotte. 

Glasbrikker & bordskånere i Træ

Træ er et helt klassisk materialevalg til mange genstande i hjemmet - herunder selvfølgelig også til bordskånere til glas / glasbrikker. Her på siden finder du et udvalg af forskellige bordskånere til glas, som er lavet i forskellige former og træsorter, herunder fyrretræ, valnød og bøg. Hvis du er på udkig efter flotte bordskånere til glas i naturmaterialer, så tag et kig på vores glasbrikker / bordskånere i træ.

Bordskånere til glas i kork - et klassisk naturmateriale

Kork er et klassisk naturmateriale, som de fleste nok forbinder mest med vinpropper og opslagstavler. Dog egner kork sig også aldeles fremragende til bordskånere til glas / glasbrikker, og det er faktisk meget oppe i tiden, at have en bordskåner i kork under sin kaffe eller -tekop.  

Stålbordskånere til Glas

Blandt vores udvalg af bordskånere til glas, finder du også bordskånere / glasbrikker i blankpoleret stål, som har et super fedt og industrielt look, der går særligt godt til et flot glas eller en minimalistisk kaffekop. Stålbordskånerne til glas har en skridsikker bund i gummi, og står derfor godt fast på bordet, hvilket også gør dem velegnede til f. eks mindre skåle, vaser mm. Tag et kig herover, eller klik her for at se vores udvalg af stålbordskånere til glas. 

Marmor Bordskånere til Glas - runde & hexagon

I vores sortiment af bordskånere til glas / glasbrikker, kan du desuden finde et udvalg af super flotte og dekorative keramiske bordskånere i et fedt “marmor” design. De fås i forskellige farver og stilarter, men har det tilfælles, at deres klassiske marmorerede design, passer godt til mange forskellige indretninger. Vores keramiske marmor bordskånere til glas har desuden en praktiske bund i kork, som sikrer at bordskånerne ikke ridser dit bord. Se hele udvalg af marmor bordskånere til glas her.

Beskyt dit bord med et sæt flotte Glasbrikker

Borde er en vigtig del af ethvert hjems indretning - både praktisk og visuelt. Mange mennesker bruger en del tid og penge på at udvælge de helt rigtige sofa og -spiseborde til hjemmet, og derfor giver det også rigtig god mening, at beskytte sine borde mod de ridser, skjolder og mærker, som kan opstå fra varme og kolde kopper og glas. En let og billig måde at sikre en god beskytte af et bord, som samtidig ikke skjuler eller ændrer væsentligt på bordets design, er med glasbrikker / bordskånere, som sikrer at der ikke er direkte kontakt mellem drikkevarer og bordpladen, og at væsker, temperaturpåvirkning og fysisk slid, ikke beskadiger bordet.

Mængderabat

Når du handler bordskånere til glas / glasbrikker på Evermart.dk, har du ofte mulighed for at få mængderabat, når du køber flere stk af det samme produkt. Rabatten fratrækkes automatisk, når du tilføjer produkter til indkøbskurven, og der er ofte gode penge at spare. 

Fri Fragt & Mulighed for dag-til-dag-levering

Når du handler her på Evermart.dk, har du mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, hvor du allerede kan modtage din ordre i morgen, hvis du bestiller i dag. Hvis du kan vente lidt længere med at modtage din pakke, har du også altid mulighed for at vælge en gratis fragtløsning, og dermed spare forsendelsen. 

Kontakt endelig vores dygtige kundeservice, hvis du har spørgsmål eller tvivl - de sidder klar til at modtage din henvendelse alle hverdage. Du kan ringe på telefon +45 71 99 91 92, og hvis foretrækker at kommunikere på skrift, kan du i stedet sende en e-mail til [email protected] eller bruge chat funktionen i sidens nederste højre hjørne.