Bordskåner til Glas i Marmor

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
 2. checkmark
  Pink (1)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Marmor Bordskånere til Glas

At slappe af i sofaen eller ved spisebordet med en kop varm kaffe eller lidt koldt i glasset, er vel nok noget, som langt de fleste mennesker holder af at gøre, fra tid til anden. Mange har nok også oplevet af deres spise eller -sofabord har fået trælse mærker eller ridser fra kopper og glas mm., og det er desværre en risiko man løber, når man bruger sine borde, som de ellers er tiltænkt. Kondens og varme kan nemlig lave mærker og fugtskader i bordpladen, ligesom at bunden af flasker, glas og kopper, kan risikere at ridse bordplanen, når de sættes ned og flyttes rundt. Disse skader kan heldigvis forhindres med et sæt gode bordskånere til glas / glasbrikker, der forhindrer direkte kontakt mellem varme og våde genstande og bordet, og dermed forhindrer afsmitning af væsker og varmepåvirkning af bordpladen. 

Her på siden finder du vores udvalg af flotte keramiske bordskånere til glas, som er fremstillet i et lækkert “marmor” look og fås i forskellige farver og stilarter, der passer godt til alverdens borde og indretningsstile.

Stort udvalg & skarpe priser

Uanset hvilken type bordskåner du er på udkig efter, så finder du den her i webshoppen. Tag et kig her på siden, hvor du finder vores keramiske bordskånere til glas, som er lavet i et flot marmor-design, eller kig nærmere på vores øvrige udvalg af bordskånere til glas eller bordskånere til gryder.

Vi tilbyder altid vores kunder mulighed for at vælge lynhurtig dag-til-dag-levering eller gratis fragt, og vi sørger altid for at holde vores priser i bund - til fordel for vores kunder - ved at udvælge vores leverandører nøje og undgå dyre mærkevarer og fordyrende mellemmænd.

Glasbrikker i et flot marmor look

Bordskånerne her på siden er lavet i et holdbart keramisk materiale, som er stylet til at ligne marmor i forskellige farvetoner og med varierende blank- og mathed. Marmor er et tidløst materiale, som gennem det meste af verdens historie har været forbundet med eksklusivitet og prestige - tænk bare på byer som Rom eller vores egen hovedstad København, hvor marmor optræder i flere af de mest markante byggerier. Med et sæt bordskånere til glas i marmor-look, får man altså et sæt tidløse og flotte bordskånere, som, udover at beskytte dine borde mod ridser, skjolder og pletter, nok skal udgøre en flot tilføjelse til hjemmets indretning og æstetik.

Vores keramiske bordskånere til glas i marmor-stil fås i runde modeller, og vi har desuden keramiske bordskånere i et flot sekskantet design.

Keramiske Bordskånere - Varmeisolerende og vandtætte

Det keramiske materiale i vores bordskånere til glas, egner sig særdeles godt til at beskytte dine borde mod kondens og varme fra kopper og glas. Bordskånernes tykkelse forhindrer at varme trænger ned i bordpladen, og da det keramiske materiale er vandtæt, vil eventuelle væsker og kondens blot samle sig på bordskåneren, og bordet vil dermed blive forskånet. Et flot bord kan være en dyr anskaffelse, og en eventuel reparation vil blot gøre de samlede omkostninger større. Derfor giver det god mening at beskytte sine borde, og her kan et sæt bordskånere til glas, være et rigtig godt og billigt redskab. 

Stort udvalg af billige bordskånere, glasbrikker & dækkeservietter

Her i webshoppen har vi samlet et kæmpe stort udvalg af forskelligt, lækkert tilbehør til borddækning, som vi sælger til skarpe priser og med mulighed for fri fragt og dag-til-dag-levering. 

Denne side er dedikeret til bordskånere til glas i marmor-stil, men du kan også finde glasbrikker / bordskånere til glas i en række forskellige materialer, herunder filt, læder, stål, træ & kork. Kort fortalt er der bordskånere til glas for enhver smag og i et væld af stilarter. Tag et kig via de understregede links og find de bordskånere, som du har brug for. 

Vi har desuden bordskånere til gryder og et kæmpe udvalg af flotte dækkeservietter, som nok skal beskytte dit spisebord, og pynte ved middagsbordet på samme tid. 

Fri Fragt & Mulighed for dag-til-dag-levering

Her hos Evermart.dk tilbyder i altid vores kunder lynhurtig dag-til-dag-levering, som muliggør, at du kan modtage din ordre allerede i morgen, hvis du bestiller i dag! Såfremt du hellere vil spare forsendelse, og ikke har noget imod at vente lidt længere, har du også altid mulighed for at vælge en gratis fragtløsning - uanset størrelsen på din ordre. 

Har du spørgsmål til vores store udvalg af dækkeservietter, bordskånere og glasbrikker? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til vores dygtige kundeservice-team, som besvarer henvendelser alle hverdage på telefon +45 71 99 92 91 og e-mail: [email protected]