Bordskånere

Kæmpe udvalg af Bordskånere til Gryder & Glas

På Evermart.dk kan du finde et stort udvalg af flotte og praktiske bordskånere i forskellige materialer og designs. Vi har bordskånere til gryder og glas / kopper i både naturlige og syntetiske materialer, med en række forskellige egenskaber og udseender. Hvis du er på udkig efter nye bordskånere - hvad enten de er til gryder eller drikkevarer - så finder du helt sikkert noget for dig, her på siden.  

Beskyt dit bord med bordskånere & glasbrikker

Bordskånere er vigtige fordi de beskytter spisebordets overflade mod påvirkning og mærker fra varme og kolde gryder, glas, kopper, dåser osv. Et lækkert spisebord, særligt et med en flot bordplade i træ, kan være dyr at anskaffe, og de er desværre udsatte for forskellige skrammer, såsom ringe fra kaffekopper, gryder og kolde sodavandsdåser. Sådanne skader kan være dyre at udbedre, men de kan faktisk let undgås, hvis man husker altid at bruge bordskånere og glasbrikker, som sørger for at der aldrig er direkte kontakt mellem bordet og de førnævnte genstande. 

Bordskånere har primært en praktisk funktion, som beskrevet herover, men det betyder ikke, at de behøver at være kedelige eller grimme at se på. Vi har nemlig bordskånere & glasbrikker i et hav af forskellige materialer og designs, og du kan læse meget mere om de forskellige typer bordskånere, her i teksten, eller ved at klikke dig ind på en bestemt type bordskåner i oversigten herover. 

Bordskånere til Gryder

Vores bordskånere til gryder fås i forskellige farver og er lavet i termoplastisk gummi (TPR), som er varmeresistent op til 180 grader Celcius. Derfor skal bordskånerne nok beskytte dit spisebord mod varme gryder og pander, så du forhindrer varmeskader og misfarvning af bordpladen. Se dem her på siden, eller klik direkte ind på Bordskånere til Gryder.

Bordskånere til Glas & Glasbrikker

På siden her finder du også et kæmpe udvalg af bordskånere til glas, også kendt som glasbrikker, i et hav af forskellige materialer, herunder stål, filt, kork, keramik og meget mere. Ligesom bordskånere til gryder, beskytter glasbrikker bordet mod mærker fra varme og kolde glas og kopper mm. Du kender dem sikkert fra værtshuse og restauranter, hvor de ofte er lavet af pap - effektivt, men knapt så pænt hjemme på stuebordet. Hvis du er på udkig efter et sæt glasbrikker / bordskånere, som er lidt mere stilrene, så finder ud dem her på siden, eller ved at klikke på linket her.

Køb Bordskånere & Glasbrikker med Gratis Fragt på Evermart.dk

Når du handler bordskånere & glasbrikker her på Evermart.dk, har du altid mulighed for at få gratis fragt på din ordre - uanset størrelsen. Hvis det skal gå rigtig stærkt med at modtage dine nye bordskånere, så har du også mulighed for at tilvælge dag-til-dag-levering!