Bordskåner til Glas i Læder

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Guld (2)
 2. checkmark
  Mørkeblå (1)
 3. checkmark
  Brun (1)
 4. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 5. checkmark
  Mørkerød (1)
 6. checkmark
  Grå (1)
 7. checkmark
  Sølv (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Læderbordskånere til Glas

Hvis du er på udkig efter flotte og stilrene bordskånere til glas / glasbrikker i læder, så er du kommet til den helt rigtige side! Her på webshoppen kan du nemlig finde et stort udvalg af læderbordskånere til glas, i forskellige farver, som er lavet i et lækkert minimalistisk design. Vi har også et sortiment af bordskånere til gryder, samt andre typer af bordskånere til glas, i forskellige materialer. Følg blot de understregede links, eller bliv her på siden, for at se vores udvalg af glasbrikker i læder. 

Husk at vi altid tilbyder lynhurtig dag-til-dag-levering, samt mulighed for at vælge gratis fragt, når du handler her på Evermart.dk! 

Sådan fungerer Bordskånere til Glas

Et lækkert spise eller -sofabord, med et flot bordplade, fortjener selvfølgelig at blive passet godt på, så det kan fremstå pænt og nyt længe fremover. Desværre kan kolde og varmer drikkevarer lave ærgerlige mærker i mange typer borde, fordi kondens og temperaturpåvirkninger, kan trænge ned i bordpladen og skabe misfarvning. Det ses typisk som lyse “ringe” og mærker i træborde, men der kan selvfølgelig også opstå fysiske ridser i bordet, når man for eksempel sætter en glasflaske eller et keramikkrus ned på bordet. Heldigvis kan mange af disse skader faktisk let forhindres, når blot man sørger for at have en barriere mellem selve bordpladen og et glas / krus. Det kan gøres med en dug, en dækkeserviet eller en bordskåner til glas / glasbrik, som hver især har sine fordele og ulemper. En dug eller en dækkeserviet vil naturligvis beskytte en større del af bordets overflade, end en glasbrik gør. Med glasbrikker / bordskånere til glas, får man til gengæld beskyttelsen af bordet, uden at man gemmer bordet væk, så den flotte bordplade ikke kan ses. Glasbrikker / bordskånere til glas dækker de områder af bordet, som har brug for beskyttelsen, men tillader samtidig, at man fortsat kan se langt størstedelen af bordpladen, hvilket klart er et plus, hvis man har udvalgt sig sit bord, på grund af dets design eller udseende.

Tag et kig her på siden, og find hele vores udvalg af flotte læderbordskånere til glas! 

Læderbordskånere til Glas i moderne & minimalistisk design

Vores læderborskånere til glas er lavet i et moderne og minimalistisk design, som passer ind i langt de fleste indretningsstile og til både runde og firkantede borde. De fås desuden i en række afdæmpede naturfarver, som matcher farveskalaen i den gængse moderne boligindretning. Der bør derfor være en rigtig god chance for, at du kan finde en farve, som matcher eller komplimenterer dine øvrige møbler eller andre indretningsgenstande. Tag blot et kig her på siden, og find de læderbordskånere til glas, som passer til dig og dit hjem. 

Beskyt dit bord med Glasbrikker i PU Læder

I vores sortiment finder du en række bordskånere til glas, som er lavet i materialet PU læder. PU læder er kort fortalt en blanding af garvet oksehud og plastmaterialet Polyurethan, der tilsammen giver et blødt og flot materiale, der ligner læder. På grund af behandlingen med Polyurethan har PU læder en god vandresistens, og det egner sig derfor godt til bordskånere til glas, hvor man gerne vil have et materiale, som både er i stand til at beskytte bordet mod varme og mod kondens og væsker.  

Køb Bordskånere i Læder og opnå mængderabat

Her på Evermart.dk, får du ofte mulighed for at opnå mængderabat, når du køber bordskånere til glas / glasbrikker - det gælder selvfølgelig også for vores bordskånere i læder! Rabatten bliver automatisk fratrukket prisen, når du lægger mere end ét stk af et bestemt produkt i indkøbskurven, og der er ofte mulighed for at spare en del. 

Bordskånere, glasbrikker & dækkeservietter i PU Læder & andet

Foruden læderbordskånere til glas / glasbrikker i læder, finder du et kæmpe stort udvalg af forskelligt lækkert tilbehør til borddækning her på Evermart.dk. Altsammen sælger vi selvfølgelig til super skarpe priser og med mulighed for gratis fragt eller lynhurtig dag-til-dag-levering. Udover glasbrikker i læder, har vi bordskånere til gryder og bordskånere til glas i et hav af forskellige materialer, designs og former - herunder filt, træ, stål, keramik og kork. Der skulle derfor være en god chance for, at du kan finde et sæt bordskånere, som passer til indretningen i dit hjem, så du kan passe godt på dine borde, uden at gå på kompromis med din stil. 

Vi har også et bredt udvalg dækkeservietter i forskellige materialer og stilarter til både børn og voksne. Hvis du vil beskytte dit spisebord i forbindelse med måltiderne, og samtidig tilføre måltider og stunderne rundt om bordet noget ekstra atmosfære, rent visuelt, så er et sæt dækkeservietter et rigtig godt redskab til at opnå netop det.

Fri Fragt & mulighed for dag-til-dag-levering

Her på Evermart.dk, har vores kunder altid mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan modtage din ordre allerede i morgen! Såfremt du kan vente lidt på at modtage din ordre, har du også altid mulighed for at spare forsendelsen og vælge gratis fragt - uanset ordrens størrelse!

Hvis du har spørgsmål omkring vores udvalg af læderbordskånere til glas, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at modtage din henvendelse alle hverdage. Ring på +45 71 99 92 91 eller skriv til os på e-mail: [email protected] Du kan og bruge chat funktionen nederst til højre på siden.