Bordskåner til Glas i Kork

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
  1. checkmark
    Brun (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Bordskånere til Glas i Kork

Hvad enten man er til en iskold sodavand eller en dejlig varm kaffe eller te, så kan de fleste nok nikke genkendende til, at de engang imellem nyder at slappe af ved sofa eller -spisebordet med lidt godt at spise og drikke. Desværre kan meget kolde eller varme glas og kopper lave mærker og skader på bordpladen, og det kan derfor være en fornuftig ide, at beskytte sit bord med et sæt bordskånere / glasbrikker, der kan skærme bordet mod kondens og varme. Sådanne glasbrikker har vi masser af her hos Evermart.dk, og vi sælger dem altid til skarpe priser og i god kvalitet. Her på siden finder du specifikt vores bordskånere / glasbrikker i kork, men du kan klikke på det følgende link, hvis du vi se hele vores udvalg af bordskånere / glasbrikker i forskellige materialer.

Kork - et naturmateriale med mange muligheder

De fleste tænker nok på vinpropper, når du de hører ordet kork. Men kork er rent faktisk et alsidigt naturmateriale, som indgår i et væld af produkter og funktioner, og hvis naturlige egenskaber gør det særdeles velegnet til blandt andet bordskånere og glasbrikker. 

Kork udvindes af barken fra træer, primært Kork-Eg, og kan udvindes uden at træet fældes eller dræbes, hvilket gør det til et vedvarende materiale. Materialet er desuden biologisk nedbrydeligt, og da det kan høstes uden at træet fældes, frigiver produktionen heller ikke Co2 i samme mængder, som normal træproduktion.  

Det har været anvendt af mennesker siden oldtiden, hvor det blev anvendt til blandt andet propper, fiskeudstyr og sandaler. I moderne tid forbinder vi mest kork med vinpropper, men faktisk er det et materiale, der i kraft af sine gode egenskaber - herunder god vandtæthed og høj fleksibilitet - har et hav af anvendelsesmuligheder - herunder til bordskånere og glasbrikker. 

Hvis du er på udkig efter en eller flere bordskånere i kork, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på Evermart.dk, kan du nemlig finde et udvalg af billige, men flotte bordskånere / glasbrikker i kork, der passer til glas, kopper og andre drikkeredskaber. Bordskånere i kork er funktionelle køkkenredskaber, der effektivt beskytter dit bord mod kondens, væske og varme fra drikkevarer. Samtidig har kork et moderne og naturligt look, som passer perfekt ind i de fleste indretningsstile og til alverdens typer af kopper og glas, uanset om du er til stentøj, porcelæn eller noget helt tredje. Tag et kig her på siden, og find dine nye bordskånere i kork - og husk, at du har mulighed for at få både mængderabat og gratis fragt, når du køber glasbrikker i kork, her på Evermart.dk!  

Beskyt dit bord med Glasbrikker i Kork

Et flot spise eller -sofabord kan være en ganske dyr anskaffelse, og det kan også kræve lang tid og mange overvejelser, at finde de helt rigtige borde, som passer til både hjemmets praktiske behov og ens visuelle og stilmæssige præferencer. Derfor giver det selvfølgelig også rigtig god mening at passe godt på sine borde - og her kommer glasbrikker i kork ind i billedet. Et sæt bordskånere / glasbrikker er nemlig en både billig og let måde at beskytte bordpladen mod skrammer og pletter. Man skal blot vænne sig til, at stille en bordskåner under sine drikkevarer, inden man sætter dem på bordet. Bordplader er dyre at erstatte eller reparere, og hvis et sæt billige bordskånere kan medvirke til at bordene i hjemmet står flotte og intakte i længere tid, så er det jo en oplagt løsning, som også giver god mening rent økonomisk. Samtidig har glasbrikker / bordskånere også den fordel, at de ikke fylder ret meget på bordpladen, og dermed, i modsætning til for eksempel en dug, ikke skjuler bordets overflade, hvilket kan være træls, hvis netop bordpladens udseende har været en primær årsag til, at man har anskaffet sig bordet.  

Køb Bordskånere i kork med mængderabat

Når du handler bordskånere til glas / glasbrikker i kork her hos Evermart.dk, har du ofte mulighed for at få en betydelig mængderabat, hvis du køber flere eksemplarer af det samme produkt. Rabatten fratrækkes automatisk på de relevante produkter, og der er som regel en del penge at spare, når man køber flere stk ad gangen. Ved middagsselskaber, fester osv, kan man hurtigt få en del drikkevarer på bordet. Derfor kan man også hurtigt på brug for flere bordskånere, og hvorfor ikke købe dem på samme tid, og spare penge oven i købet?

Bordskånere, glasbrikker & dækkeservietter

Her på Evermart.dk kan du finde et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til borddækning, som alt sammen sælges til skarpe priser og med mulighed for fri fragt. Udover glasbrikker i kork, har vi et hav af forskellige bordskånere & glasbrikker i alverdens materialer, herunder filt, træ, kunstlæder og keramik, samt dækkeservietter i forskellige stilarter og designs. Kort fortalt finder du alt, hvad man skal bruge, for at dække flot op, og samtidig beskytte sine lækre borde mod skader og pletter, så det fortsat kan stå flotte og intakte i lang tid fremover. 

Klik på de understregede links her i teksten, og du vil blive ført videre til den relevante side, hvor du kan se vores sortiment af de pågældende bordskånere eller dækkeservietter.

Fri Fragt & mulighed for dag-til-dag-levering

Som kunde hos Evermart.dk, har du altid mulighed for at spare forsendelsen, og vælge en gratis fragtløsning til din ordre - uanset ordrens størrelse! Hvis du ønsker at modtage din pakke allerede i morgen, så har du også mulighed for det, hvis du vælger vores lynhurtige dag-til-dag-levering!

Har du spørgsmål til vores udvalg af bordskånere / glasbrikker i kork? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til vores dygtige kunderservice-team, som sidder klar til at besvare dine henvendelser alle hverdage. Ring på telefon +45 71 99 92 91 eller skriv på [email protected]. Du kan også bruge chat-funktionen nederst i sidens højre hjørne.