Dækkeservietter

 • Dækkeservietter til Børn

  Dækkeservietter til Børn

 • Dækkeservietter i Silikone

  Dækkeservietter i Silikone

 • Dækkeservietter i Læder

  Dækkeservietter i Læder

 • Dækkeservietter i Stof

  Dækkeservietter i Stof

 • Dækkeservietter i Flet

  Dækkeservietter i Flet

Dækkeservietter - Kæmpe Udvalg & Lave Priser

Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af flotte og praktiske dækkeservietter og find præcis de lækre dækkeservietter du mangler til dit hjem, uanset om det er til hverdag eller til festlige lejligheder. Vores dækkeservietter er ikke dyre mærkevarer, men kommer fra nøje udvalgte leverandører, hvilket betyder, at vi kan sælge dem til lave priser, uden at få på kompromis med kvaliteten. På mange af vores dækkeservietter får du endda mængderabat ved køb af mere end 1 styk, så der er gode penge at spare, hvis du mangler et helt sæt af dækkeservietter - for eksempel til når der skal pyntes op til gæster og middagsselskaber, eller hvis du bare gerne vil passe godt på spisebordet og skabe lidt ekstra stemning omkring middagsbordet til hverdag. 

Vores sortiment indeholder et stort udvalg dækkeservietter i en bred palette af forskellige materialer, stilarter og designs - vi har både dækkeservietter til børn og voksne, og i designs som passer til et hav af forskellige lejligheder og stilmæssige præferencer. Du kan læse mere om dem i afsnittene herunder, eller gå direkte på opdagelse i kataloget ovenfor. 

Dækkeservietter til hverdag og fest

Dækkeservietter i forskellige materialer kan både være flotte og praktiske, og bruges til både hverdag og fest. Har man for eksempel har brugt mange penge på at købe et lækkert spisebord, giver det god mening at beskytte det mod afsmitning fra mad og ridser fra service i dagligdagen, så bordet kan stå flot i mange år fremadrettet.

Til festlige lejligheder vælger mange at lægge en dug på spisebordet, men hvorfor dække et flot spisebord helt til, så ingen kan se den smukke bordplade? Med et sæt lækre bordservietter, f. eks i læder eller tekstil, kan du give dine gæster fornøjelsen af et smukt dækket bord og samtidig lade spisebordet komme til sin ret rent visuelt. Har man flere sæt service i forskellige stilarter eller farve, kan man med fordel købe flere sæt dækkeservietter, så man altid har et sæt, der går godt til servicen.   

Dækkeservietter til børn

Hvis du er forælder, bedsteforælder, hyggeonkel eller noget helt fjerde til et mindre barn, så ved du også godt hvordan spisebordet kan se ud når aftensmaden er indtaget. Børn skal selvfølgelig have lov til at være børn, og en stor del af et barns måltidsoplevelse er jo fornemmelse af maden mellem fingrene og “legen” der følger med at prøve noget nyt. Meeeeen…. Det er stadig ærgerligt med pletter og skjolder på spisebordet - særligt hvis de kunne være undgået. 

Blandt vores udvalg af dækkeservietter kan du finde vores praktiske dækkeservietter i kraftig silikone, som passer perfekt til brug for børn. Dækkeservietterne kan endda gå i opvaskemaskinen, og derfor kan oprydningen næsten ikke blive lettere, når de små har været i gang ved middagsbordet.  

Dækkeservietter i Flet

Vores flettede dækkeservietter findes i forskellige materialer - både i stærk og skridsikker PVC og naturlige materialer - og i et hav af forskellige farver og stilarter. Selvom mange foretrækker naturmaterialer som bomuld og strå til deres dækkeservietter, skal man bestemt ikke kimse af en dækkeserviet i et syntetisk materiale som for eksempel PVC eller silikone. Der er nemlig tale om materialer, som er præget af stor holdbarhed og slidstyrke, og som i øvrigt er enormt lette at rengøre, fordi de er mere resistente over for pletter og væsker. De er derfor et rigtig godt og praktisk valg til hverdag, hvor de kan medvirke til at skåne spisebordet og samtidig lette rengøringen i forbindelse med måltiderne derhjemme. Vores sortiment indeholder begge typer, så uanset om du er til naturmaterialer eller PVC, så kan du finde en flettet dækkeserviet her på siden. 

Retro Dækkeservietter

Hvis du er på udkig efter dækkeservietter til sommerhuset eller campingvognen, har vi fantastiske fede dækkeservietter i flotte og kitschede retro-designs, som passer perfekt ind i den hyggelige 70-80’er stil, som kendetegner mange sommerhuse og som er populær blandt mange campister. 

Nogle gange trænger man bare til en pause fra højglans og skandinavisk design, og her kan et sæt dækkeservietter i et fedt retro-design være det perfekte afbræk, som vækker mindelser om en anden tid. 

Dækkeservietter i Stof

Til dig der foretrækker en dækkeserviet i naturmaterialer, har vi samlet et udvalg af flotte dækkeservietter i en blanding af bomuld og hør. Dækkeservietterne kommer i forskellige flotte print og farver, og har det tilfælles at de er bløde, lette og kan maskinvaskes, hvilket gør dem lette at holde rene og flotte. Hvis du ikke er til syntetiske dækkeservietter, men foretrækker bløde naturmaterialer, bør du tage et kig på vores dækkeservietter i bomuld og hør. 

Dækkeservietter i Læder

Beskyt dit spisebord mod ridser og pletter med et sæt elegante og minimalistiske dækkeservietter i PVC læder, og giv dem samtidigt et eksklusivt og tidløst look, der passer til nærmest enhver lejlighed. Dækkeservietterne har et virkelig flot udseende og fås i forskellige farver, der passer til alle slags bordplader lige fra ensfarvet laminat til plankeborde og så videre, og er desuden lavet i et lettere skridsikkert materiale, som sikrer at dækkeservietten ikke skøjter rundt på bordet, når man spiser af servicet. Disse dækkeservietter må siges at være det sikre valg til langt de fleste hjem, fordi de i kraft af sit minimalistiske og elegante udseende, kan passe til nærmest enhver indretningsstil. Se hele udvalget af farver her på siden.   

Fri Fragt & Mulighed for dag-til-dag-levering

Vidste du, at du kan få tilsendt dine nye dækkeservietter helt uden at du skal betale for fragten? Her hos Evermart.dk tilbyder vi altid vores kunder en gratis fragtløsning, og det er uanset størrelsen for ordren. Det betyder, at du kan modtage dine varer, uden at skulle betale for andet end selve produkterne. 

Hvis du står og mangler nye dækkeservietter, som du skal bruge med kort varsel, har du også mulighed for at tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, hvor du kan allerede kan modtage dine varer i morgen, hvis du bestiller i dag. Tag et kig her på siden og find dine nye dækkeservietter, eller hop over til vores vores udvalg af bordskånere og glasbrikker, som vi også sælger til super skarpe priser.