Dækkeservietter til Børn

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Lysegrå (2)
 2. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 3. checkmark
  Lyseblå (1)
 4. checkmark
  Mørkegrå (1)
 5. checkmark
  Lyserød (1)
 6. checkmark
  Sort (1)
 7. checkmark
  Gul (1)
 8. checkmark
  Rød (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
 2. checkmark
  Køkken (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dækkeservietter til Børn

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte dækkeservietter, som de fleste børn helt sikkert vil synes godt om. Hvis du er på udkig efter nye dækkeservietter, som skal stilles under dine børns tallerkener, så har du fundet frem til den helt rigtige side, her på webshoppen. Vi har nemlig sørget for et bredt sortiment af forskellige dækkeservietter, der egner sig til børn, i forskellige materialer, farver og motiver, så der er noget for enhver smag. 

Med et sæt flotte dækkeservietter, får du flere funktioner i et og samme produkt. Dækkeservietter pynter på middagsbordet og danner en god visuel ramme om familiens måltider, samtidig med at de beskytter spisebordet mod pletter og skjolder fra mad og drikkevarer, samt ridser og skrammer fra bestik og service. Et ridset eller plettet spisebord kan være både dyrt og virkelig besværligt at restaurere, så derfor kan det godt betale sig, at bruge lidt penge på et sæt dækkeservietter, som kan forhindre en stor del af det slid, som bordet udsættes for.  

Tag et kig her på siden, og find dine nye dækkeservietter! På denne side finder du vores udvalg af dækkeservietter til børn, men hvis du vil se vores samlede sortiment, kan du blot klikke her.

Beskyt dit spisebord

De fleste forældre til små børn kan nok nikke genkendende til, at et ellers hyggeligt aftensmåltid hurtigt kan forvandle spisebordet til et kaos af madrester, pletter og andre mærker, som man egentlig hellere var fri for. Børn skal selvfølgelig have lov til at være børn, og det at “lege” med maden og fornemme den med fingrene, er en stor del af børns oplevelse og læring omkring måltidet. Som forældre må man derfor finde sig i lidt ekstra rengøring og ellers gøre hvad man kan for at mindske rodet - for eksempel ved at lægge en dug eller et sæt dækkeservietter på bordet.

For mange er en voksdug en nærliggende løsning til at forhindre slid og madrester på bordpladen, men hvis man ellers nyder udseendet på sit spisebord og måske endda har investeret en del penge i en flot bordplade, der passer til hjemmets indretning, så er det jo ærgerligt at dække bordet helt til. 

Med en praktisk og sjov dækkeserviet kan du lette rengøringen efter dit barns måltider, uden at skjule hele spisebordet under en stor dug. Vi har dækkeservietter i forskellige materialer, designs og farver, og du kan helt sikkert finde en, som dit barn vil synes om. Tag et kig her på siden - og husk at vi altid tilbyder gratis fragt!

Praktiske dækkeservietter i Silikone til Børn

En af de allermest praktiske former for dækkeservietter, særligt til børn, er dækkeservietter i silikone. Silikone er et materiale som egner sig godt til dækkeservietter, blandt andet fordi det er slidstærkt, skridhæmmende og let at rengøre. Madrester og væsker trænger ikke igennem silikonen, som dermed beskytter bordpladen rigtig godt, og når måltidet er overstået, kan dækkeservietten blot tørres over med en våd klud eller vaskes under vandhanen. Flere af vores dækkeservietter i silikone er endda varmeresistente og kan vaskes i opvaskemaskinen. Oprydningen efter barnets måltider, kan derfor næsten ikke blive lettere.

Vores dækkeservietter i silikone kommer i forskellige former og farver, så tage et kig her på siden, og find det design, som du og dit barn bedst kan lide!

Sjove dækkeservietter i kunstlæder

Udover dækkeservietter i silikone, finder du også dækkeservietter kunstlæder blandt vores sortiment af dækkeservietter. Dækkeservietterne er lavet i flot og naturtro kunstlæder, nøjagtigt som vores øvrige dækkeservietter i samme materiale, og fås i forskellige sjove former. Disse dækkeservietter er et oplagt valg, hvis man går efter en mere stilren og afdæmpet dækkeserviet, som går mere anonymt ind i en moderne boligindretning - for eksempel hvis resten af familien bruger dækkeservietter i læder eller kunstlæder, og man ønsker at denne stil skal være gennemgående. 

Flettede dækkeservietter med motiv

Hvis du er på udkig efter en sjov dækkeserviet med maksimal herlighedsværdi, bør du tage et kig på vores flettede dækkeservietter med frugtmotiver. Dækkeservietterne er udført i et kraftigt flettet materiale og forestiller tværsnit af forskellige frugter. De er både sjove og farverige, og vil helt sikkert vække begejstring hos både store og små. Find dem her på siden.

Mængderabat på dækkeservietter fra Evermart.dk

Her på Evermart.dk har mængderabat på mange af vores produkter, og det gælder også vores store udvalg af dækkeservietter. Når du tilføjer dækkeservietter til indkøbskurven her på siden, vil du, ved køb af mere end ét styk, automatisk få en rabat afhængigt af den specifikke model og antallet af dækkeservietter i kurven. 

Fri Fragt & Mulighed for dag-til-dag-levering

Når du handler hos Evermart.dk, har du altid mulighed for at vælge en gratis fragtløsning, uanset prisen og størrelsen på din ordre. Du har desuden mulighed for at tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, og du kan derfor modtage din ordre allerede i morgen, hvis du bestiller i dag. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af dækkeservietter? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe alle hverdage. Ring på telefon +45 71 99 91 92, send en e-mail på [email protected], eller brug chat funktion i sidens nederste højre hjørne.