Dækkeservietter i Flet

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Champagne (1)
 2. checkmark
  Brun (1)
 3. checkmark
  Sand (1)
 4. checkmark
  Mørkerød (1)
 5. checkmark
  Sort (1)
 6. checkmark
  Grå (1)
 7. checkmark
  Rød (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dækkeservietter i Flet

Her på siden har vi samlet et udvalg af flotte og praktiske dækkeservietter i flet. Dækkeservietterne fås i et bredt udvalg af farver, materialer, designs og former, og du finder derfor en dækkeserviet for nærmest enhver smag, her på siden. 

Vi sælger vores dækkeservietter til super skarpe priser, og du har derfor mulighed for at finde et sæt nye dækkeservietter i flet her på siden - uden at du skal betale unødvendige penge for dyre mærkevarer og fordyrende mellemled. 

Tag et kig her på siden, og find dine nye dækkeservietter i flet! Og husk - vi tilbyder altid vores kunder gratis fragt & mulighed for dag-til-dag-levering!                 

Pas på dit spisebord med et sæt flettede dækkeservietter

Med et sæt flotte og praktiske flettede dækkeservietter, kan du pynte dit spisebord og give måltiderne en ekstra visuel dimension, og samtidig beskytte bordpladen på dit spisebord mod ridser, pletter og skjolder fra ting som mad, drikke og service. Et spisebord er jo klart flottest, når det står helt skarpt og frit for ridser og mærker, og hvis man har brugt tid, kræfter og penge på at finde det perfekte spisebord, vil man jo helst gerne passe rigtig godt på det. Man kan selvfølgelig vælge at lægge en voksdug eller lignende på bordet, men hvis man har valgt et flot spisebord, der stilmæssigt passer til ind i hjemmet, er det jo ærgerligt at dække det helt til, så man ikke kan nyde den flotte bordplade til daglig. Det er netop i sådan en situation, at et sæt flotte dækkeservietter har sin berettigelse. Med et sæt dækkeservietter kan du sætte stemningen ved spisebordet, og samtidig beskytte de mest udsatte steder mod skader - uden at skjule hele den flotte bordplade. At få restaureret en beskadiget bordplade kan være både dyrt og besværligt, så hvis eventuelle skader kan undgås med en dug eller et sæt dækkeservietter, er det jo klart værd at overveje for de fleste. 

Flotte & praktiske dækkeservietter - runde & firkantede

Her på siden finder du vores udvalg af flotte og praktiske dækkeservietter i flet. Vores dækkeservietter i flet fås både i runde og firkantede former, og i et bredt udvalg af forskellige farver og designs. Vi har enkelt farvede og mønstrede, så uanset om du er på udkig efter en minimalistisk og afdæmpet dækkeserviet eller noget mere festligt, så finder du det her på siden. 

Vores flettede dækkeservietter er lavet i slidstærk og skridhæmmende PVC, som nok skal beskytte dit spisebord mod ridser fra service og lignende. Bliver dækkeservietterne beskidte, kan de blot tørres over med en våd klud, eller vaskes under hanen. Dækkeservietterne er både lette at rengøre og praktiske i dagligdagen, hvor de kan bruges som let bordpynt, når hverdagens måltider skal indtages i hyggelige rammer. Hvis du skal pynte op til fest eller middagsselskab, er vores flettede dækkeservietter også et godt bud. De er nemlig lavet i neutrale farver, som let kan matches med øvrigt bordpynt og flot service. 

Dækkeservietter i alle typer

Her i webshoppen finder du ikke bare dækkeservietter i flet. Vi har et kæmpe udvalg af dækkeservietter i forskellige materialer, former, farver og designs, som passer til alverdens anledninger, festlige såvel som hverdagsprægede. Har du behov for effektiv og praktisk afdækning af bordet, for eksempel til når mindre børn spiser, kan du tage et kig på vores dækkeservietter til børn og dækkeservietter i silikone. Skal det derimod være mere retro-præget sommerhusstemning, dine dækkeservietter udstråler, kan du med fordel kigge på vores fede flettede dækkeservietter med lækre og kitschede frugt-motiver. Foretrækker du det helt stilrene og moderne, så tag et kig på vores dækkeservietter i læder, som er minimalistiske og flotte, og som passer perfekt ind i de fleste indretningsstile.

Køb Flettede dækkeservietter med mængderabat på Evermart.dk

Når du køber dækkeservietter & andet tilbehør til borddækning på Evermart.dk, har du på mange af vores varer mulighed for at mængderabat, når du køber mere end 1 stk. Det gælder også vores flettede dækkeservietter, og der er derfor mulighed for at gøre en rigtig god handel, og spare en del penge, hvis du køber et helt sæt dækkeservietter på en gang. 

Gratis Fragt & Mulighed for dag-til-dag levering

Når du køber varer på Evermart.dk, har du altid mulighed for at få gratis fragt på din ordre - uanset ordrens størrelsen. Skal leveringen gå rigtig stærkt, har du desuden mulighed for at tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag levering, hvor du allerede kan modtage dine varer i morgen, hvis du bestiller dem i dag. 

Har du spørgsmål til vores dækkeservietter i flet? Så kontakt vores dygtige kundeservice-team på telefon +45 71 99 92 91 eller e-mail: [email protected]. Du kan også bruge chat-funktionen nederst i højre hjørne, her på siden.