Dækkeservietter i Silikone

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Lysegrå (2)
 2. checkmark
  Lyseblå (1)
 3. checkmark
  Mørkegrå (1)
 4. checkmark
  Lyserød (1)
 5. checkmark
  Gul (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Dækkeservietter i Silikone

Her på siden finder du et spændende udvalg af flotte og funktionelle dækkeservietter i silikone. Vores dækkeservietter i silikone fås i et hav af forskellige farver og former - lige fra de meget farverige modeller til de mere minimalistiske og afdæmpede af slagsen. Der skulle derfor være gode chancer for, at du kan finde et sæt dækkeservietter i silikone her på siden, som passer til dit hjem og dine stilmæssige præferencer. 

Dækkeservietter har ikke alene en praktisk funktion, som er at beskytte spisebordets overflade mod skjolder, pletter og ridser, men også et klart æstetisk formål, som en del af boligens indretning. Det gælder derfor om at finde en dækkeserviet, der både er praktisk og flot, og her er en dækkeserviet i silikone et rigtig godt bud.

Tag et kig i vores udvalg her på siden, og find de dækkeservietter, som du har brug for i dit hjem. 

Derfor skal du købe dækkeservietter i silikone

Dækkeservietter findes i mange materialer, hvoraf nogle er mere praktiske end andre. Silikone er især et praktisk materiale til dækkeservietter, særligt hvis du i høj grad har et ønske om at beskytte dit spisebord mod pletter og skjolder. Silikone er vandafvisende, hvilket betyder, at mad og væske, som spildes på dækkeservietten, ikke trænger igennem dækkeservietten og ned i bordet. Derudover silikone slidstærkt og elastisk, hvilket vil sige, at det effektivt beskytter bordet med ridser fra bestik og service. Når en dækkeserviet i silikone er blevet beskidt, kan den blot tørres over med en våd klud, eller vaskes under hanen. Flere af vores dækkeservietter i silikone kan endda gå i opvaskemaskinen, hvilket jo blot gør rengøringen endnu nemmere. 

Kæmpe Udvalg af farverige & minimalistiske dækkeservietter

I vores sortiment af dækkeservietter i silikone, finder du dækkeservietter i forskellige farver og former. Vi har dækkeservietter i helt neutrale farver og i mere larmende farver, og hvad formen angår finder du både helt simple rektangulære dækkeservietter og dækkeservietter, der skal forestille forskellige figurer og lignende. Vores udvalg bliver jævnligt udvidet og opdateret, så det er bare om at holde øje her på siden. Skulle du imod forventning ikke finde et sæt dækkeservietter i silikone, der falder i din smag, så tag et kig igen på et senere tidspunkt - vi får hele tiden nye og flotte dækkeservietter i vores sortiment!

Beskyt dit spisebord med dækkeservietter i silikone

Spisebordet er et helt centralt møbel i hjemmet, hvorom de fleste familier samles mindst en gang om dagen, og hvor vi også byder vores gæster velkomne, når de kommer til middag og frokost mm.. At udvælge det helt rigtig spisebord til ens hjem kan være en både besværlig, langsommelig og dyr affære, da der skal tages mange hensyn og gøres en masse overvejelser af både praktisk og æstetisk karakter, førend man finder det perfekte spisebord. Nogle spiseborde, særligt dem i træ, kan være meget udsatte for pletter og skjolder fra mad- og drikkevarer, samt ridser fra service og bestik, der hurtigt kan få et flot spisebord til at se slidt og gammelt ud. At reparere på et plettet eller ridset bord er både dyrt og besværligt, så derfor giver det rigtig god mening, at gøre hvad man kan, for at forhindre at de opstår til en start. Et sæt dækkeservietter i silikone er et godt udgangspunkt for at passe godt på sit spisebord, da de både kan forhindre afsmitning fra mad og drikke og ridser fra servicet. Se vores udvalg her på siden.  

Køb Dækkeservietter til hverdag og fest

Her på siden finder du vores udvalg af praktiske dækkeservietter i silikone. Disse dækkeservietter er perfekte til brug i hverdagen, hvis du gerne vil beskytte dit spisebord og samtidig give det noget mere atmosfære ved hverdagens måltider. Hvis du er på udkig efter dækkeservietter til mere formelle og festlige lejligheder, så kan vi også sagtens være behjælpelige ud i det ærinde. Vi har nemlig også et bredt udvalg af flotte dækkeservietter i forskellige materialer, der egner sig godt til når bordet skal dækkes flot op, herunder kunstlæder, flet og tekstiler. Du kan se hele vores udvalg af flotte dækkeservietter her.

Find ALT i dækkeservietter & bordskånere på Evermart.dk og få mængderabat

Hos Evermart.dk forhandler vi alt i dækkeservietter i forskellige typer, designs osv. Derudover har vi et bredt udvalg af andet udstyr til køkkenet og spisestuen, herunder bordskånere & glasbrikker. På mange af disse varer har du endda mulighed for at opnå mængderabat, når du køber 2 stk eller flere af samme dækkeserviet eller bordskåner. Dermed kan du købe dækkeservietter ind til hele spisebordet, og få en pæn rabat på samme tid. 

Fri Fragt & mulighed for Dag-til-Dag-levering

Når du handler på Evermart.dk har du altid mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du allerede kan modtage din ordre i morgen, hvis du bestiller i dag. Vores dygtige lagerfolk står klar til at ekspedere din ordre hurtigst muligt! Kan du vente mere end én dag med at modtage din pakke, har du også mulighed for at vælge gratis fragt - uanset din ordres størrelse.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af dækkeservietter, forsendelse eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte vores flinke kundeservicemedarbejdere, der er klar til at besvare din henvendelse alle hverdage. Ring på telefon +45 71 99 91 92 eller skriv til os på e-mail: [email protected]. Du kan også bruge chat funktionen her på siden, som du finder ved at klikke på det grønne ikon nederst i højre side.