Dækkeservietter i Læder

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Brun (1)
 3. checkmark
  Mørkegrå (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Pink (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dækkeservietter - Læder

Er du på udkig efter et sæt lækre dækkeservietter i kunstlæder? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her på denne side finder du nemlig hele vores store udvalg af dækkeservietter i kunstlæder, som vi sælger til super skarpe priser. Du har derfor mulighed for at gøre en god handel, og finde et sæt nye dækkeservietter til en lav pris, men i god kvalitet.

Med et sæt flotte og praktiske dækkeservietter i kunstlæder, kan du både pynte op til middage samt festlige lejligheder og beskytte dit spisebord mod pletter og ridser i hverdagen. Et flot spisebord er jo mest behageligt at kigge på, hvis det ikke får plamager, skjolder og pletter, og derfor kan det godt betale sig at bruge en form for underlag, for eksempel dækkeservietter, når man spiser, tegner eller leger ved bordet.

Se vores udvalg foroven, og find dine nye dækkeservietter i kunstlæder! Og husk, at vi altid tilbyder fri fragt - uanset ordrens størrelse!

Dækkeservietter i flot nordisk design

Vores dækkeservietter i kunstlæder er lavet i et flot, moderne og minimalistisk nordisk inspireret design. I kraft af det minimalistiske design matcher dækkeservietterne de fleste typer bordplader og materialer rent visuelt, hvad enten der er tale om træ, laminat, glas eller noget helt fjerde. Af samme grund er dækservietterne nemme at matche med øvrige slags bordpynt, og der er derfor tale om en type dækkeservietter, der er flotte i sig selv til hverdagsbrug, men som samtidig let kan matches med det meste bordpynt og service, når der skal pyntes op til fest. 

Beskyt dit spisebord med et sæt dækkeservietter

Hvis du har brugt en masse tid og måske også en del penge på at finde det helt rigtige spisebord til dit hjem, vil du garanteret gerne passe ekstra godt på det, så det kan stå flot og frit for ridser og plamager i mange år frem. Samtidig har du måske ikke lyst til at dække hele det flotte bord til med en stor dug, der ødelægger udsynet til den flotte bordplade, og hvad gør man så? Her er netop dækkeservietter et oplagt valg, fordi de jo beskytter de områder på bordet, der bliver brugt mest mod ridser og plamager, men samtidig tillader, at resten af den flotte bordplade fortsat er synlig - til glæde for både ejeren og dennes gæster. At få pudset, slebet eller omlakeret et ridset eller plettet bord kan være en både besværlig og dyr fornøjelse, og hvis en sådan reparation let kan undgås med et sæt dækkeservietter eller en dug, som endda er langt billigere at anskaffe sig, giver det jo næsten sig selv. 

Find dine nye dækkeservietter i kunstlæder her på siden, og pas godt på dit spisebord, uden at gå på kompromis med dets oprindelige design. 

Dækkeservietter til hverdag og fest

Her på Evermart.dk finder du et kæmpe stort udvalg af flotte og praktiske dækkeservietter, som passer til et væld af forskellige lejligheder og formål. Vi har alt fra praktiske dækkeservietter i silikone, som er perfekte under de mindste børns tallerkener, når det virkelig går vildt for sig med spaghetti bolognese og andre snaskede børnefavoritter, til fede og retro-cool flettede dækkeservietter i kitcshede 70’er motiver, der er som skabt til sommerhushygge og campingvogn. Ind imellem disse to yderligheder, har vi alt hvad hjertet kan begære af flotte og praktiske dækkeservietter i forskellige materialer, former, farver og designs, så du finder helt sikkert også en dækkeserviet for dig, her i vores udvalg. Hvis du vil se hele vores udvalg af dækkeservietter, kan du blot klikke på linket her, og du vil derefter blive ført direkte videre til hele vores sortiment. 

Køb Dækkeservietter med mængderabat

Når du handler dækkeservietter og andet tilbehør til borddækning på Evermart.dk, vil du opdage, at mange at vores produkter sælges med mængderabat, når du køber mere end ét styk af et specifikt produkt. Der er derfor gode penge at spare, hvis du køber for eksempel dækkeservietter til hele bordet, eller måske endda flere forskellige sæt. Så er der altså mulighed for, at du kan få dækkeservietter til både hverdag og festlige lejligheder, og spare en god sjat penge på samme tid, når du handler her på Evermart.dk

Fri Fragt & mulighed for Dag-til-Dag-levering

Hos Evermart.dk har du altid mulighed for at tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan modtage din ordre allerede i morgen, hvis du bestiller i dag. Vores dygtige lagerfolk står klar til at pakke din ordre hurtigst muligt, og vi sender alle ugens dage. Hvis du kan vente mere end én dag på at modtage din ordre, kan du også vælge en gratis fragtløsning, og dermed nøjes med at betale for selve varerne - og det gælder uanset ordrens størrelse. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af dækkeservietter i læder? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice-team, som sidder klar til at besvare din henvendelse alle hverdag. Brug chat-funktion i nederste højre hjørne af siden, eller kontakt os på telefon +45 71 99 91 92 eller e-mail: [email protected]