Dækkeservietter i Stof

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Farve
  1. checkmark
    Sand (1)
  2. checkmark
    Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dækkeservietter i Stof

Hvis du er på jagt efter et sæt nye dækkeservietter lavet i tekstil / stof såsom bomuld eller hør, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet et udvalg af flotte og praktiske dækkeservietter i stof her på siden, og vi sælger dem til super gode og lave priser, selvom det ikke kan mærkes på kvaliteten. Et sæt dækkeservietter i tekstil beskytter dit spisebord mod pletter, skjolder og ridser, og skaber samtidig en hyggelig atmosfære omkring måltidet - uanset om det indtages til hverdag med familien, eller om der er gæster til middag. 

Se vores udvalg af dækkeservietter i stof / tekstil på siden her foroven, og find dine nye dækkeservietter i stof. Husk at vi altid tilbyder gratis fragt og mulighed for dag-til-dag-levering - og det gælder uanset størrelsen på din ordre!

Dækkeservietter i bomuld & hør kan maskinvaskes

Vores dækkeservietter er lavet i bomuld og hør, og de kan derfor maskinvaskes uden problemer. Derfor egner de sig særdeles godt til hverdagens måltider - også hvis man har børn - da de blot kan ryge en tur i vaskemaskinen, når de bliver beskidte eller våde af spildte mad- og drikkevarer. 

Beskyt dit spisebord med et sæt dækkeservietter i stof

Med et sæt dækkeservietter i stof kan du beskytte dit flotte spisebord mod ridser, pletter og skjolder, som desværre kan opstå, når vi spiser og laver lektier mm. i hverdagen. Et spisebord er jo en brugsgenstand i hjemmet, men samtidig også et møbel som mange bruger en del penge på at anskaffe sig, i nøjagtigt den stil og de materialer, som man synes passer bedst til ens eget hjem, stil og indretning. Har man først brugt en masse tid, kræfter og penge på et lækkert spisebord, er det virkelig ærgerligt hvis det bliver mærket af ridser og skjolder. Særligt hvis de kunne have været undgået eller mindsket med en dug eller et sæt dækkeservietter. Samtidig er det også ærgerligt, at dække et flot spisebord helt til med en stor dug, og her kommer et sæt dækkeservietter virkelig til sin ret. De dækker nemlig de steder på bordet, som udsættes for mest slid, men tillader samtidig at man fortsat kan se det meste af den flotte bordplade, som det var tiltænkt, da bordet blev skabt. Mellem måltiderne kan dækkeservietter let og hurtigt samles i en bunke, eller rulles sammen og lægges væk, og de er ligeledes lette at finde frem igen, når man skal bruge dem. 

Tag et kig herover, og se hele vores udvalg af dækkeservietter i tekstil / stof. 

Dækkeservietter i bomuld giver hverdagens måltider atmosfære

Et sæt flotte dækkeservietter giver virkelig noget til middagsbordet rent visuelt, og er med til at skabe en slags “ramme” om måltidet. I hverdagen er et sæt dækkeservietter i bomuld perfekte til at give familiens hyggestunder omkring spisebordet lidt ekstra stemning. Dækkeservietter i tekstil er lidt mindre formelle end dækkeservietter i for eksempel læder, men tjener samme gode praktiske formål, nemlig at skabe “pladser” omkring bordet, samt at beskytte bordpladen mod ridser og madrester. 

Dækkeservietter til hverdag og fest

Her på Evermart.dk finder du et stort sortiment af flotte og praktiske dækkeservietter, som passer til en bred palette af forskellige lejligheder og formål. 

Vores udvalg spænder bredt, fra meget praktiske dækkeservietter i silikone, som er perfekte for børnefamilier med mindre børn, hvor der virkelig bliver gået til den med pastaretter, saftevand og så videre, til mere afdæmpede og stilrene dækkeservietter i f. eks tekstil eller kunstlæder, som giver en fantastiske fysisk ramme om måltiderne, og samtidig letter rengøringen efter måltiderne. Kort fortalt finder du dækkeservietter i et hav af forskellige farver, materialer, designs og former, så der er rig mulighed for at finde de helt rigtige dækkeservietter til dig og dine præferencer.

Alt i dækkeservietter & bordskånere

Kort fortalt har vi alt i dækkeservietter, bordskånere og glasbrikker her på Evermart.dk. Denne side viser kun vores udvalg af dækkeservietter i tekstil, men hvis du vil se hele vores udvalg af tilbehør til borddækning - inklusiv bordskånere, dækkeservietter i alle materialer og glasbrikker i forskellige design, kan du blot klikke på linket her, og du vil blive ført videre.

Køb Dækkeservietter i stof med mængderabat

Hvis du er på udkig efter flere dækkeservietter, eller måske endda et helt sæt eller to, har du mulighed for at spare en del penge, her på Evermart.dk. Vi har nemlig mængderabat på vores dækkeservietter, så du kan spare penge, og få pyntet spisebordet op - til både hverdag og fest. Rabatten fratrækkes automatisk, når du tilføjer 2 eller flere, af den samme dækkeserviet til indkøbskurven, så tag et kig her på siden og find dine nye dækkeservietter. 

Fri Fragt & mulighed for Dag-til-Dag-levering

Når du handler på Evermart.dk, har du altid mulighed for at få gratis fragt på din ordre - uanset ordrens størrelsen. Skal leveringen gå rigtig stærkt, har du desuden mulighed for at tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag levering, hvor du allerede kan modtage dine varer i morgen, hvis du bestiller dem i dag. 

Har du spørgsmål til vores dækkeservietter i tekstil / stof? Så kontakt vores dygtige kundeservice-team på telefon +45 71 99 92 91 eller e-mail: [email protected]. Du kan også bruge chat-funktionen nederst i højre hjørne, her på siden.