Bordskåner til Glas i Træ

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
Farve
 1. checkmark
  Valnød træ (1)
 2. checkmark
  Bøge træ (1)
 3. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Træbordskånere til Glas

Lige så skønt som det er, at slappe af derhjemme med lidt godt i glasset eller koppen, lige så brandærgerligt er det, hvis ens flotte borde bliver skrammede eller plettede på grund af kondens, varme eller slid fra kopper og glas. Det er desværre altid en risiko, når man stiller en iskold øl eller en varm kop kaffe på bordet, fordi kondens og varme kan lave uønskede mærker og pletter på mange typer borde, særligt dem i træ. Derfor kan det være en fornuftig ide, at investere i et sæt bordskånere til glas / glasbrikker, som kan sikre, at der ikke er direkte kontakt mellem drikkevarer og bord, og at der dermed ikke kommer kondens og varme i direkte berøring med bordpladen. 

Glasbrikker har vi masser af her på Evermart.dk, og du finder dem altid til skarpe priser og forskellige designs. Her på siden finder du vores udvalg af glasbrikker i træ, men du kan trykke på det understregede link, hvis du ønsker at se vores samlede udvalg af bordskånere til glas / glasbrikker. 

Træ - et klassisk naturmateriale til hjemmet

Træ er et klassisk naturmateriale, som igennem tiden har været brugt til alverdens genstande inden for køkken og -boligindretning. Materialet egner sig også fremragende til glasbrikker / bordskånere til glas, og dem finder du et udvalg af her på siden. Bordskånere / glasbrikker i træ er super funktionelle køkkenredskaber, der ganske effektivt skærmer dit bords overflade mod kondens, væske og varme fra drikkevarer. Samtidig har træ et flot og naturligt udseende, som passer perfekt ind i de mange indretningsstile, særligt hvis du i forvejen er glad for naturfarver og afdæmpede materialer. Glasbrikker / træbordskånere passer desuden godt til alverdens typer af kopper og glas, så uanset om du er til stentøj, porcelæn eller noget helt tredje, skal en bordskåner i træ nok komplimentere din service på en flot og moderne måde. Et sæt træbordskånere til glas er en nem måde at beskytte dit bord mod mærker og ridser, og samtidig tilføre dit hjem og din indretning en naturlig varme og råhed. 

Beskyt dit bord med Glasbrikker i Træ

Bordplader kan være ganske dyre, foruden besværlige, at reparere eller udskifte, hvis de først er blevet slidt og grimme. Borde er både praktisk og visuelt vigtige i hjemmets indretning, og de skal derfor leve op til ens behov i forhold til f. eks siddepladser og rumfordeling, samt de visuelle præferencer, som man trækker på i indretningen af hjemmet. Hvis man har brugt tid og penge på at udvælge og købe de helt rigtige borde til sit hjem, er det virkelig ærgerligt, hvis de bliver skæmmede af ridser, skjolder, pletter og så videre. Disse kan imidlertid forholdsvist let opstå, særligt på visse typer bordplader, når kondens og varme fra drikkevarer, kommer i kontakt med bordet. En billige måde at forhindre disse skader er med et sæt bordskånere / glasbrikker, som forhindrer den direkte kontakt mellem drikkevarerne og bordet, og dermed stopper direkte afsmitning af væsker, samt fysisk slid fra bunden af kopper, flasker og glas. Tag et kig her på siden, og se hele vores udvalg af træbordskånere til glas. De findes i forskellige træsorter, farver og former, og vi sælger dem altid til en rigtig god pris, og med mulighed for gratis fragt!

Træbordskånere til Glas i forskellige sorter & former

Vores træbordskånere til glas / glasbrikker i træ, fås i forskellige former, farver og træsorter, så du helt sikkert nok skal kunne finde en model, der passer til din indretning og personlige præferencer, når det kommer til smag og æstetik. 

Vores bordskåner i valnød har en super flot og lækker mørk lød, som passer perfekt til et hjem, hvor man har indrettet sig i dybe farver. Den fås både i en rund og en kvadratisk model, så den både kan bruges på et rundt og et firkantet bord.

Vores bordskåner i bøgetræ er klassisk dansk i sit udseende, og vækker mindelser om visse af det 20. århundredes designklassikere, som brillerede i kraft deres lyse træ og friske udseende. Træbordskåneren i Bøg går rigtig godt til et hjem, hvor stilen er let og luftig, men samtidig præget af naturlige materialer og farver.

Køb Bordskånere i træ med mængderabat

Mange af vores bordskånere til glas / glasbrikker er omfattet af mængderabatter, og det gælder også vores træbordskånere. Det betyder, at du kan købe glasbrikker til hele spisebordet og spare en pæn mængde penge på samme tid. Rabatten fratrækkes automatisk, når du tilføjer flere produkter til indkøbskurven, og da de færreste kan nøjes med én glasbrik, kan det godt betale sig at købe ind til hele familien eller det store selskab og spare penge på samme tid.

Bordskånere, glasbrikker & dækkeservietter

Her på webshoppen kan du finde et stort sortiment af forskelligt genstande, som bruges til borddækning - alt sammen selvfølgelig til rigtig gode priser! Udover glasbrikker i træ, har vi et hav af forskellige bordskånere til glas og kopper i en masse forskellige lækre og flotte materialer, såsom filt, læder, marmor, stål og kork. Uanset hvad du foretrækker rent stilmæssigt, kan du altså finde en bordskåner til glas, der passer til dine præferencer. 

Vi har desuden en kæmpe udvalg af dækkeservietter, der ligeledes findes i et bredt spektrum af materialer, farver og designs. Kort fortalt finder du alt hvad du skal bruge, for at skabe atmosfære omkring borddækningen, og beskytte dine borde mod skader på samme tid. Klik på de understregede links for at se de relevante produktkategorier, eller kig ovenfor, hvor du finder vores udvalg af træbordskånere til glas. 

Fri Fragt & mulighed for dag-til-dag-levering

Når du handler på Evermart.dk, har du altid mulighed for at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Dermed får du mulighed for at modtage din ordre allerede dagen efter, du bestiller, hvis du har rigtig travlt med at modtage dine nye bordskånere. Hvis du kan vente længere, har du også mulighed for at vælge gratis fragt, og dermed spare forsendelsen - og det gælder uanset hvor stor din ordre end måtte være. 

Find dine nye træbordskånere til glas her på siden, og tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller tvivl.