Bordskåner til Gryder

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bordskånere til Gryder

Når aftensmaden skal indtages og gryderne tages af komfuret, har man brug for et sæt bordskånere, så de varme gryder, pander og fade ikke beskadiger overfladerne på køkken og -spisebordet. Her på siden har vi samlet vores udvalg af billige bordskånere til gryder og pander mm., som vi sælger til skarpe priser, og med mulighed for altid at vælge fri fragt. 

Tag et kig på produkterne ovenfor, og find dine nye bordskånere, så dine borde kan stå flotte og fri for skader i mange år frem. 

Bordskånere i Termoplastisk Gummi

Blandt vores bordskånere til gryder, finder du vores lækre mønstrede bordskånere i forskellige farver, som er fremstillet i Termoplastisk Gummi (TPR). Bordskånerne er varmebestandige op til 180 grader Celcius, og de passer derfor perfekt som underlag til varme gryder, når spisebordet skal beskyttes mod mærker og misfarvning. 

Beskyt dit spisebord med en bordskåner

Et flot spisebord eller køkkenbord fortjener selvfølgelig at blive beskyttet mod skader og ridser fra varme gryder, pander og fade, som ellers let kan opstå - særligt på en ubehandlet træbordplade. Bordplader er dyre at købe og installere, og hvis et par billige bordskånere kan gøre forskellen mellem en intakt bordplade og et beskadiget bord, må det siges at være et rigtig godt køb.

Køb Bordskånere til Gryder med mængderabat

Når du køber bordskånere her hos Evermart.dk, har du ofte mulighed for at få mængderabat, når du lægger mere end 1 stk af et bestemt produkt i indkøbskurven. Rabatten fratrækkes automatisk på de relevante produkter, og der er som regel en del penge at spare. Til mange måltider har man flere gryder, pander og fade på bordet. Derfor kan man også hurtigt på brug for flere bordskånere, og hvorfor ikke købe dem på samme tid, og spare penge oven i købet?

Bordskånere & andet tilbehør til borddækning

Blandt vores tilbehør til borddækning finder du ikke alene bordskånere til gryder. Vi har også et bredt udvalg af forskellige bordskånere til glas og kopper i forskellige designs og materialer, herunder silikone, kork, træ og stål. Med et godt sæt glasbrikker kan du beskytte dit bord mod ringe og fugtskader fra både varme og kolde drikke, så det bliver ved med at se lækkert ud fremadrettet. 

Hvis du mangler underlag til de spisende omkring bordet, har vi også et kæmpestort udvalg af dækkeservietter i alverdens materialer og designs, som ikke alene skaber atmosfære omkring måltiderne, men også beskytter spisebordet mod ridser og pletter fra service og fødevarer. Klik på kategorierne her i teksten, som du kan finde ved at trykke på den understregede tekst, og find dine nye dækkeservietter og glasbrikker fra Evermart.dk

Fri Fragt & mulighed for dag-til-dag-levering

Når du handler her på Evermart.dk, har du altid mulighed for at spare forsendelsen ved at vælge en gratis fragtløsning. Skal det gå rigtig stærkt med at modtage din ordre, kan du også tilvælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, som vores lagerfolk vil gøre alt hvad de kan for at ekspedere med det samme. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af bordskånere til gryder? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice-team, som sidder klar til at besvare dine henvendelser alle hverdage på telefon +45 71 99 92 91 eller e-mail: [email protected]